2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
بچه ها شما دکترتون هفته ی بارداریتون رو طبق کدوم سونو حساب میکنه؟من دکترم طبق ان تی حساب میکنه اما ا ...

مال من سونو با انتقالم دقیق یکی بود یعنی ممکن تو ان تی تغییر کنه؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها امروزم یه بیبیچک دیگه گذاشتم یه خط خیلی کمرنگ داره زیر نور دیده میشه کسی بوده روز 12 انتقال ب ...

استرست قابل درکه عزیزم. ولی انقد خودتو اذیت نکن. ان شاء الله مثبته. نگران هیچی نباش. بسپار به خدا

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

محیا جان

عزیزم همسرم گفت  سینال اف نقش fsh رو برای اقایون داره و باعث افزایش و کیفیت اسپرم میشه و میگه تا حالا ندیدم و نشنیدم که باعث توقف تولید اسپرم بشه و خیلی بعید میدونم. 

نمیدونم گلم من بالاخره از قانون این سرویکس سردرنیاوردم...بعضیا میگن واژینال دقیقه بعضیا میگن همون شک ...

من تاحالا سونو واژینال نشدم.دکترمم نگفت نیازه

اخه سونو ان تی طول سرویکس ۳۷ بود که گفت خوبه.انومالی شده بود ۳۵ به دکترم گفتم خطرناک نیست؟گفت بعد ۵-۶ هفته انقد کم شدن کاملا طبیعیه 

خلاصه دراخر همون حرف شما کاملا درسته باید بسپاریمشون به دستای امن و مهربون خدا❤ ان شاالله صحیح و سالم و به موقع بغلشون میگیریم

و ان شاالله قسمت همه ی دوستای منتظرمون

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
زین جان اگه خواستی بگو همسرم بهش میگم بگیره و برات بفرسته 🌷🌷

دستت درد نکنه خواستم خبرت میدم حالا تا داروخونه هایی ک دوستان گفتن بپرسم . آمپول پرولوتون هم هستش این واجبتره

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
مال من سونو با انتقالم دقیق یکی بود یعنی ممکن تو ان تی تغییر کنه؟

نمیدونم عزیزم ولی شنیدم تا یه هفته کم و زیاد هم طبیعیه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من تاحالا سونو واژینال نشدم.دکترمم نگفت نیازه اخه سونو ان تی طول سرویکس ۳۷ بود که گفت خوبه.انومالی ...

عزیزم اگه تو سونو معمولی مشکوک باشن که سرویکس کوتاهه اونوقت سونو واژینال میدن که اندازه دقیق مشخص بشه. برای شما اندازه اش خوبه نگرانی نداره

استرست قابل درکه عزیزم. ولی انقد خودتو اذیت نکن. ان شاء الله مثبته. نگران هیچی نباش. بسپار به خدا

ممنونم عزیزم ولی شبا انگار رو اب واتیش میخابم خیلی بیقرار وناراحتم شوهرمم که میگه دیگه اسم ای وی اف رو نیار البته خودمم جرات امتحان دوباره رو ندارم میترسم بازم نگیره اینبار با وجود اینکه جنین فریز بود نزدیک 5 ملیون خرجمون شد میترسم از این همه هزینه واسترس و زحمتای جسمی وروحی ازطرعی سنمم بالاست 36 سالمه تا چشم رو هم بزارم چند ماهه دیگه میشم 37 همیننجوری سنم بالاترم میره خدایا خودت کمکمون کن 

ازی جون امیدوار نیستم اصلا اخه خطش جلو نور دیده میشه 

اینم درنظر بگیر که شما هنوز روز دوازدهی. من از ده یازده سال پیش تا الان شاید بیشتر از صدتا بی بی زدم تا حالا بی بی منفی حتی در حد هاله ندیدم. شما هم به نیت مثبت بگیر انشالله که خیر. الخیر فی ماوقع

ممنونم عزیزم ولی شبا انگار رو اب واتیش میخابم خیلی بیقرار وناراحتم شوهرمم که میگه دیگه اسم ای وی اف ...

واقعا درکت میکنم باورت نمیشه بی بی هامو با چراغ قوه هم نگاه میکردم تا شاید یه چیزی توش پیدا کنم. خدا به هممون کمک کنه و خودش به دلهامون ارامش بده. 

سلام خانما انشالله که حال دل همه خوب باشه من از صبح دردها و انقباضاتم شروع شده رفتم بیمارستان هنوز ...

انشاءالله به سلامتی زایمان کنی رویا جون😘

خدا رو شکر تا همسرت هست وقت زایمانت شد😊 تیکرت چقدر دقیق و به موقع است😍😍

بچه ها امروزم یه بیبیچک دیگه گذاشتم یه خط خیلی کمرنگ داره زیر نور دیده میشه کسی بوده روز 12 انتقال ب ...

منم روز  ۱۲ بی بی گذاشتم و یه خط خیلی کمرنگ افتاد☺️ انشاءالله مثبتی عزیزم😍