2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046547 بازدید | 684525 پست

[QUOTE=96926482]راستش عزیزم نمیدونم این مدت و از دکترتون بپرسین  من شنیدم تو بارداری ۵ نخورین قبلش و چیزی نگفت ...[/QUO 

مرسی عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم خوبی؟ والا یزد بهمون گفتن چون فقط یه ماه از بیوپسی گذشته نمیتونه دوباره عمل بشه باید سه م ...

عزيزم خودت رو ناراحت نكن شايد اين عقب افتادن ها حكمتي داشته باشه ، خانمي من هم تابستان ٩٥ كه پانكچر انجام دادم برنامه ريزي كردم كه همون موقع كار انتقالم هم انجام بشه و بعدش كه ان شا الله باردار شدم مرخصي بگيرم و همكارهام هم چيزي از اين موضوع نفهمن ولي هايپر شدم و انتقالم افتاد براي اول آبان و همه فهميدن و بعدش هم كه سقط شد و چون يك ماه مرخصي گرفته بودم مجبور شدم مدرسه ام رو عوض كنم و كلي اتفاق برام افتاد توي اون سال ولي مهم اين هست كه بقيه اش ختم به خير شد و حتي با خودم ميگم شايد دعاهاي همون همكارهاي عزيزم كه چند سال هم بود با هم بوديم و خيلي ارتباط خوبي داشتيم باعث شد اين همه اتفاق خوب برام بيفته ، شما هم خودت رو ناراحت نكن ان شا الله اين فرصتها خير باشه براتون . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ک منفی شده بودم انگار بچه هامو از دست داده بودم. همش میگفتم ۳ تا از جنینام از پیشم رفتن . صبح ک ا ...

عزیزم هر روز که میرفتم امپول بزنم اول تو اون صندوق محک که خونمون داریم صدقه مینداختم بماند بقیش 

دیگه قسمت ما هم این بود ۷ تا داشتم سه تاش پرید چشمم از اون بقیه هم ترسیده

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام دوستان ـ من فردا انتقال دارم دعا کنین واسم جنین خوب تشکیل شده باشه . دیگه داره استرسام زیاد میش ...

عزیزم نگران نباش با انرژی مثبت و توکل به خدا برو ان شاءالله به سلامتی و خوش خبری

خدا جونم شکرت...
سلام مامان سبحان  خوبی .من پریود شدم 😭

سلام عزيزم ، خدا رو شكر خوبم خانمي ، پستهات رو اتفاقا ديدم ولي واقعا از ناراحتي هيچي نتونستم جواب بدم ، خانمي پريود بعد از منفي يه كمي سخت هست ، يه كمي به بدنت استراحت بده و بعدش هم برو اون آزمايشهاي تكميلي رو انجام بده ان شا الله خيلي خيلي زود ميا اينجا و خوشحالمون ميكني .

دوستای خوبم من فردا انتقال دارم میشه برام دعا کنید؟ خدا دعا در حق دیگری رو زودتر اجابت میکنه. توان ا ...

عزیزم مبارک باشه ان شاءالله اینسری برات بمونن مامان خانوم

خدا جونم شکرت...
دوستای خوبم من فردا انتقال دارم میشه برام دعا کنید؟ خدا دعا در حق دیگری رو زودتر اجابت میکنه. توان ا ...

عزیزم ان شاءالله موفق باشی و دو هفته دیگه با بتای تپلت بیای و هممون رو خوشحال کنی😍منم فردا انتقالمه ـ ان شاءالله لطف خدا شامل حال هممون بشه. 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
عزیزم در مورد کیفیت نمیدونستم از همسرم پرسیدم گفت قطعا بین این هورمون ها و کیفیت و کمیت تخمک ارتباط ...

منطور دکترمم همین بود که اونقدر عوانل دخیله که قابل بررسی نیست و حتی نمیشه گفت جنینهای باقیمانده هم مشکل دارن یا نه فقط باید اونقدر جنین انتقال بدیم که بالاخره یکیش بشه فرزند

ممنون عزیزم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم نگران نباش با انرژی مثبت و توکل به خدا برو ان شاءالله به سلامتی و خوش خبری

ممنون عزیزم توکلم به خداست . منم دفعه دوممه. خدا خودش کمکمون کنه ان شاءالله

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
عزیزم هر روز که میرفتم امپول بزنم اول تو اون صندوق محک که خونمون داریم صدقه مینداختم بماند بقیش  ...

بمن گفتن تو بهترین شرایط ۳۰ تا ۴۰ درصد میگیره . پس ب گفته دکترتون اینقدر انتقال میدیم تا بگیره..عزیزم از خدا واست آرامش میخوام

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
دخملت چطوره پرپر جان؟منم خیلی دوست دارم دوباره خدا بهم دختر بده

آزی جونم سلام خوبی؟ عزیزم اگه تونستی سر در بیاری سینال واسه اقایون چه نقشی داره و خدای نکرده میتونه تاثیر معکوس بزاره ممنون میشم ب منم بگی🙏🏻💝 یه جا تو نت خوندم یه دکتر در جواب سوال اقایی که در مورد تزریق سینال پرسیده بود نوشته بود اول بانک اسپرم بره اس ذخیره کنه بعد تزریقاشو بکنه چون ممکنه صفر کنه اس پ ر م رو

...