2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
بله عزیزم درسته رابطه معناداری بین سطح fsh و ذخیره تخمدان وجود داره که اگه عددش به اندازه کافی برای ...

منم اینو میخوام بدونم چطور با وجود مقدار هورمون fshخوب و نرمال ذخیرم 1.95؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام عزیزم شما که ذخیرتون خوبه،چرا این حرف رو بهتون زده؟آمپول زیاد داشتی؟آخه دکتر منم همین حرف رو به ...

یه ماه سوپرفکت و بعد دو هفته گونال اف زدم تا پانکچر. فعلا که دیگه سیکل قبلی تموم و جنین نداریم

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه ماه سوپرفکت و بعد دو هفته گونال اف زدم تا پانکچر. فعلا که دیگه سیکل قبلی تموم و جنین نداریم

انشالله که این بار نتیجه میگیری عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
متاسفانه رویان چون پژوهشی و زیر نظر جهاد دانشگاهی این اتفاقات زیاد میوفته  دوستان بنا به تجربه ...

عزيزم نميشه هم اينطوري بگي ، بالاخره هر مركزي هم خوبي داره و هم بدي ولي ميدوني خيليها از همين رويان نتيجه گرفتن و حتي همون مركزي كه شما ميري خيليها توي همين تاپيك هستن كه رضايتي ازش ندارن پس نميشه كه گفت خوب نيست و به درد نميخوره .

سلام دوستاي مهربون قديمي دلمممم خيييلي واستوووون تنگ شدددده، هيچ جاي مجازي اين تاپيك نميشه واسم، هرك ...

سلام پرپر جون خوبي ؟ دختر گلت خوبه خانمي ؟ من يكي از مامانها هستم كه ١٠ روز ديگه ان شا الله ني ني ام به دنيا مياد. خيليها توي اين مدت باردار شدن و دارن روزهاي بارداريشون رو سپري ميكنن ، خودت در چه حالي عزيزم ؟

دقیقا خیر ببینی من پارسال بعد از ویزیت با پادمهر هر روز خودمو سرزنش می کردم گریه می کردم که اشتباه ک ...

ممنون عزیزم ان شاءلله

هروقت فکرای منفی اومد سراغت ذکر بگو آرومت میکنه

خداجونم شکرت       

سلام دوستان گلم،من امروز روز دوم پری بود بعد از جواب منفی،ی پوسته سفید رنگ نسبتا بزرگی دفع شد از بدنم و قبلش هم درد بدی داشتم از زیر ناف تاپایین،بعداز دفعش دل دردم کاملاخوب شد.وخونریزی طبیعی دارم،تاحالا بعداز انتقالهایی که انجام دادم،چنین تحربه ایی نداشتم،کسی بوده اینجوری بوده باشه،خطری نداره لازم هست برم دکتر،قبلا تیکه ایی خارج میشد که دکتر میگفت دیواره رحم،ولی این مدلی نداشتم،معذرت میخوام موقعیکه خارج شد از بدنم با دستمال برش داشتم و شستمش ی پوسته سفیدرنگ هست مثل کیسه ماننده،اگر کسی  تجربه اش داشته لطفا راهنماییم کنید،البته به مامانم که نشون دادم گفت یا رحم ت خیلی ضخیم شده بوده دفع شده یا اون پوسته جنینی که لانه گزینی نکرده...بقول مامانم خونش رو پیدا نکرده😉

توصیه ایی دارید بگید ممنون میشم...

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
عزیزم ازمایش کاریوتایپ برا چیه؟دکتر طرازی براتون این ازمایشانوشت؟

نه عزیزم رویان نوشت 

اگه مشکل ژنتیکی وجود داشته باشه نشون میده جوابش هم تقریبا یه ماه طول میکشه

خداجونم شکرت       
سلام پرپر عزیز خوبی؟ اگه اشتباه نکنم دخملی خدا بهت داد یه چند نفری جدید مامان شدن، لی لا فعلا داره ...

آره عزيزم بعد از سالها خدا يه دختر بهم داد ان شاءالله كه قسمت همه منتظرا هرررچه زودتر ، خدارو شكرررر پس مامان داشتيم هميشه هميشه هميشه به ياد بچه هاي اين تاپيكم و از ته دل دعاشون ميكنم

شما در چه حالي ؟

سلام پرپر جون خوبي ؟ دختر گلت خوبه خانمي ؟ من يكي از مامانها هستم كه ١٠ روز ديگه ان شا الله ني ني ام ...

سلامممم عزيزم ان شاءالله به سلامتي فارغ ميشي، اتفاقا ميخواستم ازت بپرسم درباره بارداري دوم، به شما گفتن از كي مجازه؟ من خيلي دودلم واسه وقتش، با همه سختيها و مشغله كار و زندگي و دختر شيطونم ولي دلم ميخواد يه بچه ديگه هم اگه خدا بخواد داشته باشم، وضعيت بخيه هام به خاطر كار و دست و پا زدناي دخترم جالب نيست كلا، ولي سونو دادم داخلي همممه چيز سالم بود خدارو شكر، دكترم گفت بعد از يك سال از سزارينت ميتوني اقدام كني، هم ميترسم نتونم به دخترم رسيدگي درست حسابي كنم هم ميگم شايد بازم بخواد زمان بخوره حداقل زودتر ببينم وضعيت چجوريه

سلام دوستان گلم،من امروز روز دوم پری بود بعد از جواب منفی،ی پوسته سفید رنگ نسبتا بزرگی دفع شد از بدن ...

منم  سقط قبلی داشتم این کیسه سفیدو 😭😭البته با انتقال نبود اون بارداریم با لترزول و امپول باردار شدم سال ۹۵😭

دارم پریود میشم تو چند روز بعد جواب منفی پریود شدی من ۳ روزه البته ۱۹ روز بعد انتقال رفتم آزمایش .درد امونمو برید اما چیز خاصی نیومد هنو .چقدر درد بکشیم بعد میشه عین پریودی و راحت میشیم.چند ساعت یا روز 🤕🤕😩

هر چند گویا خدا حال میکنه اینهمه درد و رنج مارو میبینه 😭😭😭

دوستای گلم جدیدا کسی فمبیون دو خریده؟؟ اگه آره ممنون میشم آدرس داروخونه ای ک داره رو بدین🌼

من از این داروخانه یکش رو خریدم. تماس بگیرین شاید دو رو هم داشته باشن.

https://www.google.com.au/amp/s/amp.dunro.com/business/58ee10ce22619

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

مامانای خوشکل...شما واس معده درد چی میخورین؟

دکترم گفت رانیتیدین و پنتاپرازول برات بنویسم بخوری منم گفتم تحمل میکنم...ولی الان میبینم خیلی اذیتم از طرفی  دلمم نمیاد داروبخورم😐راااهنمایی لطفا😁

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

@negin69    

نگین جون عزیزم.یه خبر از خودت بده...جواب سلفری نیومد؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹