2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
عزیزم به من ۵ داده بود و از روز انتقال که داشت داروهام و مینوشت برام دیگه۱نوشت🌷🌷

عزیزم آخه من هنوز وارد سیکل نشدم،اگر خدا بخواد قراره دو ماه دیگه شروع کنم،من الان ۳ماه دارم میخورم تا اون موقع میشه ۵ ماه،بعد قبل از انتقال هم باید بخورم،میترسم خیلی بشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
یه دکتر تو خوزستان رفتم گفتش خودتم ضعیفی. گفتش مث این میمونه من دارم یه زن 37_38ساله رو درمان میکنم ...

میتونم بپرسم دکترتون کیه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه چندجا خوندم که اگر ذخیره تخمدان کم باشه میزان fshهم نرمال نیست.... این ازهارو قبل شروع سیکل دادم ...

بله عزیزم درسته رابطه معناداری بین سطح fsh و ذخیره تخمدان وجود داره که اگه عددش به اندازه کافی برای دکتر قانع کننده ممکنه دیگه نیاز به ازمایش ذخیره نباشه. من وقتی از دکترم پرسیدم چرا ازمایش ذخیره تخمدان برام ننوشتی گفت نیاز نیست از سطح هورمون هات مشخصه که ذخیره ات خوبه و میدونستم که درست میگه چون چندسال قبلش رویان تستش رو داده بودم و عددش خیلی خوب بود. 

ممنون عزیزم آز همسرم همه چی خوب بود فقط تعداد اسپرم کم بود توی اقدام آمپول اچ سی جی هفته ای یدونه می ...

ممنون‌عزیزم لطف کردی توضیح دادی، بارداری خوبی داشته باشی، به سلامتی بیاد بغلت، برای ما منتظرا هم خیلی دعا کن💝💝💝

خیر عزیزم شوهرم مشکل اسپرم داشت واریکسل عمل کرد .بعد مدتی طبیعی باردار شدم.پسرم ۵ سالش بود اقدام کرد ...

هر کی تو این تاپیک اومده دست خالی نرفته دیر و زود داره سوخت و سوز نداره. انشالله قسمت شما هم میشه

دوستای گلم جدیدا کسی فمبیون دو خریده؟؟ اگه آره ممنون میشم آدرس داروخونه ای ک داره رو بدین🌼

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
بله عزیزم درسته رابطه معناداری بین سطح fsh و ذخیره تخمدان وجود داره که اگه عددش به اندازه کافی برای ...

آزی جون رابطه ای بین amh , fsh , lh با کیفیت تخمکا وجود داره؟ منطورم اینه که این شاخصا فقط کمیت تخمکارو نشون میدن یا کیفیتشم شامل میشه؟

در عجبم من با ذخیره ۲.۳ و lh , fsh حدود ۴ که میشه گفت کاملا ایده اله چطور دچار بارداری پوچ شدم؟ که ربطش میدن به کیفیت تخمک!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
هر کی تو این تاپیک اومده دست خالی نرفته دیر و زود داره سوخت و سوز نداره. انشالله قسمت شما هم میشه

انشالله،یعنی میشه منم مادر بشم 😢؟خدایا معجزت رو به منم نشون بده 

میتونم بپرسم دکترتون کیه ؟

این یه متخصص معمولی تو خوزستان بود.  برای ivfرفتیم رویان

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست)