2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
شما با ۱۳تا تخمک که داشتی دیگه نگران چی هستی ذخیرت خوبه FSH هم خوبه و البتهLH هم مهمِ برای اطلاع می ...

LH هم خوبه رنج نرمال 2_9من 2.8هستم. یه جا دیگه از دادم رنج نرمالش بین 1.5_11بود من 4.5بودم.6تا جنین درس شد. دوتا سه روزه رو فرش انتقال دادم آذر97.دوماه بعد2تاشو بلاست انتقال دادم. الان دیگه جنین ندارم. درحال درمان dfi هستیم. الان سه ماهه دارم پودر proxeed womenمیخورم. 30روز هم اینو فولیک خوردم. دیگه هنوز براivfنرفتیم. گفتیم اولdfiپایین بیاد. خودمم طبق آزهای ایمنی انعقادی باید آسپرین و هپارین مصرف کنم. که از الان مصرف شبی یه دونه آسپرین رو شروع کردم 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان. من پارسال شهریور 97 آز هورمونی که دادم  FSH=4.8بود تو خوزستان. تهران رفتم آز دادم ...

عزیزم ذخیره ات خیلی عالیه و با یه بار پانکچر تغییر چندانی نمی کنه بذار یه مثال برات بزنم، فرض کن از یک استخر چند تا پارچ آب برداری، آب استخر اندازه اش تغییری می کنه؟ نه چون خیلی بیشتر از این حرفاست

مقدار ذخیره تخمدان فاکتور اصلیش amh هست، دلایل دیگه داره درخواست آزمایش های LH و FSH 

من دیرور رفتم سونو گفت جفتت خیلی پایین برا همین همش خونریزی دارم کیا جفتشون خیلی پایین بوده😢😢😢😢 ...

من دختر خاله ام جفتش خیلی پایین بود بارداری طبیعی، فقط با استراحت باید سپری کنی، اون بنده خدا که تا آخرش خوابید، ولی برای بعضیا به مرور بالا میره

عزیزم ذخیره ات خیلی عالیه و با یه بار پانکچر تغییر چندانی نمی کنه بذار یه مثال برات بزنم، فرض کن از ...

آخه چندجا خوندم که اگر ذخیره تخمدان کم باشه میزان fshهم نرمال نیست.... این ازهارو قبل شروع سیکل دادم.LH هم خوبه رنج نرمال 2_9من 2.8هستم. یه جا دیگه از دادم رنج نرمالش بین 1.5_11بود من 4.5بودم.6تا جنین درس شد. دوتا سه روزه رو فرش انتقال دادم آذر97.دوماه بعد2تاشو بلاست انتقال دادم. الان دیگه جنین ندارم. درحال درمان dfi هستیم. الان سه ماهه دارم پودر proxeed womenمیخورم. 30روز هم اینو فولیک خوردم. دیگه هنوز براivfنرفتیم. گفتیم اولdfiپایین بیاد. خودمم طبق آزهای ایمنی انعقادی باید آسپرین و هپارین مصرف کنم. که از الان مصرف شبی یه دونه آسپرین رو شروع کردم 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
عزیزم ذخیره ات خیلی عالیه و با یه بار پانکچر تغییر چندانی نمی کنه بذار یه مثال برات بزنم، فرض کن از ...

یه دکتر تو خوزستان رفتم گفتش خودتم ضعیفی. گفتش مث این میمونه من دارم یه زن 37_38ساله رو درمان میکنم نه زن 27ساله😑😑😑😑

عکسشو فرستادم یه خطه سفیده البته تو عکس زیاد واضح نیست  میدونم خط صورتی نشانه بارداریه نه سفید

منم می بینم ببین این مدل بی بی با بتای 1700 منو دق داد، هم دیر خط افتاد هم کمرنگ، قشنگ از قیافه اش معلومه میگه به خدا بیشتر بتا ندیدم بیا منو بجور🤪🤪🤪🤪😂😂😂😂

یه سوال دیگه دارم. ممکنه من به این تازگیا وارد سیکلivfنشم. اینهمه تقویتی که مصرف کردم کیفیت تخمک رو بیشتر کرده حفظ میشن یا نه؟ 

مگه ذخیره همون fsh نیست ؟؟؟

نه گلم ذخیره با amh مشخص میشه، FSH هورمون تحریک کننده تخمدان برای تولید فولیکول هست و در زنان های مختلف سیکل میزانش متغیره، اگر کسی ذخیره خیلی کم در حد 0.01 داشته باشه با پری نامنظم و سن بالا و FSH خیلی خیلی خیلی بالا نشانه شروع یائسگی هست

خانوما من امروز پانکچر داشتم حال خوبی هم ندارم  خیلی دل درد دارم چیکار کنم که بهتر بشم و اینکه ...

گلم اگر هایپر شدی حتما روزی 8 تا سفیده تخم مرغ بخور، بقیه غداهاتون هم پر پروتیین باشه، آب میوه طبیعی رو فراموش نکن اصلا زیاد آب بخور، اگر خدای نکرده رنگ ادرارت تیره شد، یا حجمش کم شد، دور شکمت بزرگ شد سریع حتی نصفه شب خودتو برسون بیمارستان، 

نگران تعداد جنین هم نباش الان زوده نمی تونن بگن چند تا تشکیل شده ان شاء الله کلی جنین تپل داری

آهان دوغ هم میگن خوبه ولی در مورد شور بودن یا نبودن بحث هست، شیرینی جات هم فعلا نخور تا پري بشی

خب lh داستانش چیه 

گلم LH هورمونی هست که کمی قبل تخمک گذاری یهو بالا میره و پایین میاد و باعث رها شدن تخمک میشه، غیر از amh که هر موقع از سیکل بری متغییر نیست بقیه آزهای هورمونی رو باید روز دوم یا سوم پری بدی

عزیزم اصلا ربطی نداره من خودم دو سال ی مرکز خصوصی میرفتم هیچ نتیجه ای نگرفتم  ولی تو ی سال از ...

دقیقا به نظرم خوب نیست تو دل بقیه رو خالی کردن هر جا معایب و مزايای خودش رو داره، شاید یه نفر فقط دولتی براش مقدوره بره، ما فقط اینجا به هم کمک می کنیم عیب و نقص های جاهایی که میریم رو چک کنیم تا به بهترین نتیجه برسیم

منم کلی عیب و نقص از جاهای خصوصی سراغ دارم ولی هیچ وقت نمیگم چون نمی خوام ذره ایی بی اعتمادی به دل کسی بیفته و به تمام مراکز خصوصی هم اشراف ندارم