2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
عزیزم نترس تا قبل ان تی میره بالا.برا منم اول پایین بود استراحت زیادیم نداشتم.فقط فعالیت زیاد و پله ...

به من گفت خیلی پایین و چون لک بینی دارم

شما لک یا خونریزی داشتی و تو چه هفته ای بود اگه داشتی؟؟؟؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چون خیلی روشن فکر کنم سفید دیده میشه انشاللللللللللللللله مثبته وگرنه چیزی نمیفتاد😙😙😙😙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سونو انتی رفتی؟

نه ۸ هفته رفتم سونو شکمی برا قلبش و سن جنین و سایز و اینا بررسی جنین

سلام دوستان. من پارسال شهریور 97 آز هورمونی که دادم  FSH=4.8بود تو خوزستان. تهران رفتم آز دادم ...

شما با ۱۳تا تخمک که داشتی دیگه نگران چی هستی

ذخیرت خوبه FSH هم خوبه و البتهLH هم مهمِ برای اطلاع میگم.

نظر من رو بخوای برای کیفیت ش تمرکز کن نه تعدادش

اونا جنین شدن؟ چند تاشون 

الان فریز داری؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ان شالللللللللللللللللههههههههه🙏🙏🙏🙏🙏 یعنی برام مثه رویا میمونه بی بی چک مثبت البته یه بار مثب ...

سر پسرم اونقدر برام عقده شده بود بی بی چک که بعد که فهمیدم باردارم بی بی چک زدم تا دوتا خطشو ببینم و عکس بگیرم 😂

به من گفت خیلی پایین و چون لک بینی دارم شما لک یا خونریزی داشتی و تو چه هفته ای بود اگه داشتی؟؟؟؟

من لکه بینی داشتم اوایل،توهفته 6 بود فک کنم و حدود دو هفته طول کشید.شیاف مصرف کردم خوب شدم ولی بعدش باز جفت پایین بود تا هفته 12 ک رفتم ان تی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

خانوما من امروز پانکچر داشتم حال خوبی هم ندارم  خیلی دل درد دارم چیکار کنم که بهتر بشم و اینکه تغذیه چی خوبه ممنون میشم بگید

اما هایپر شدم اما بهم نگفتن چندتا تخمک کشیدن و چندتا جنین تشکیل شد گفتن یکشنبه بهمون اطلاع میدم و اینکه اگه خدا بخواد یک ماهو نیم دیگه انتقال میدم ایشالا،،،ممنون میشم اگه در مورد تغذیه بین پانکچر تا انتقال توضیح بدید

چی بگم عزیزم  هر کی یه جور مشکل داره  من ۲۲ سالمه چی بگم ؟؟؟  خیلی راحت بهم میگن ا ...

عزیزم ازمایش کاریوتایپ برا چیه؟دکتر طرازی براتون این ازمایشانوشت؟

😍😍خدایا شکرت
ممنون عزیزم.آره منم همینو میگم.احساس میکنم دستش با دلال تو یه کاسه است.نمیدونم شاید هم شکم بی مورد ب ...

سلا دلارام جان خوبی عزیزم چه خبر رفتی یزد؟چی شد؟

😍😍خدایا شکرت