2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046601 بازدید | 684531 پست

نمیدونم من هنوز جنین فریز دارم .اما یادمه بچه ها برا اسپرم همسرشون کلی آز انجام میدادن dfi و ی سری دیگه ازمایشاتی که بتونه کمکم کنه چیه .نکنه مشکلی باشه و جنینام بدرد نخورن و اینا نفهمیدن . و یا تا چند بار منفی نشه اونا رو ننویسن . کلا برای ی انتقال بی استرس و جنینای خوب باید چ چکاپی رو انجام داد و یا الان چ چکاپی همسرم انجام بده که خیالم از  جنینام راحت باشه .اخه پانکچرم هم سن و سال داره و هم من با پانکچر و هایپری کلی داستان دارم .تورو خدا راهنماییم کنید ی وقت مشاوره از دکترم بگیرم بگم چیا و چ ازمایشایی برا چکاپ بنویسه استرسم کم شه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم من هنوز جنین فریز دارم .اما یادمه بچه ها برا اسپرم همسرشون کلی آز انجام میدادن dfi و ی سری د ...

عزیزم دوستانی که چندین بار سقط داشتن ازمایشم های ایمنی و انعقادی انجام دادن 

متاسفانه رویان به نظر و خواسته بیمار اهمیت نمیده و ارزش قائل نمیشه اخه ای یو ای اگه قرار بود جواب بده تو طبیعی جواب میگرفتید

انشاالله که خیر و حکمتی تو این کار هست نگران نباشید توکل کنید به خدا دوست عزیز 

سعی کنید با یه دکتر زنان تو مطب شخصی ویزیت بشید و مشاوره بگیرید بگید ازمایشهارو براتون بنویسن

انشالله خدا زود زود دامنتو سبز كنه دوست مهربونم  والله نميدونم چه حكمتيه من خيلي اصراري به بچه ...

سلام عزیزم منم به اینجور چیزا خیلی فک میکنم ولی تهش به جایی نمیرسم بار اول که از ۳۳ تاتخمک ۲ تا جنین ضعیف تشکیل شد اصلا فکرشو نمیکردم بتام روز آزمایش بالای هزار بود همه اونایی که رویان با من انتقال داده بودند بتاشون ۲۰۰ ، ۳۰۰ یا حتی ۸۰ بود اونا لک و خونریزی داشتند من حتی یه لک هم ندیدم در نهایت با وجود زرده و فتال پل قلب نی نیم تشکیل نشد سقط کردم ،سری دوم سه تا جنین با کیفیت و بلاست تشکیل شد ولی در نهایت خدا نخواست و نشد 

الان روز ۵ انتقالم نمیدونم قراره چی بشه خنثی هستم سعی و تلاشمو کردم ولی بالاتر از هرچیزی اراده خداست اون بخواد میشه 

ان شاءلله قراره بزودی طبیعی مامان شی عزیزم ناراحت نباش سعی کن تنها نباشی که فکر و خیال کنی 😘

خداجونم شکرت       
گلم اشکال نداره چون جات می خونم ولی رو گوشی بریز 3 دقیقه هم نمیشه ها، دستت درد نکنه 

عزيزم این عددهایی که زدین منظورتون چیه؟ منم میخوام بخونم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام دوستان..بچه ها من امروز ۸ انتقالم..آقاااا من هیچ حسی ندارم.از روز ۲ تا دیروز درد پریودی داشتم و ...

همین که درد پریودیت زود شروع شده نشونه خوبیه عزیزم 

خداجونم شکرت       

انتخاب مرکز ناباروری تو این قضیه مهمه داشتن پزشکان دلسوز و متبحر 

من تازه اقدام کردم ولی دو ماه فقط دارم ازمایش هارو انجام میدم که به قول دکترم می‌گفت می‌تونستیم این ازمایشات رو ننویسیم بعد انتقال و منفی شدن تازه پیگیری کنیم ولی وجدان کاریمون اجازه نمیده چون داروها هورمونی عوارضشون زیاد 

درست الان هزینه میکنم شاید هم واقعا نیاز نباشه ولی دکترم میگه ارزشش و داره که بعد چندبار انتقال متوجه بشی مشکلات انعقادی و... داری 

سلام عزیزم منم به اینجور چیزا خیلی فک میکنم ولی تهش به جایی نمیرسم بار اول که از ۳۳ تاتخمک ۲ تا جنین ...

سلام دوستم 

چقدر عجيب دقيقا بتاتون و شرايطتون شبيه من بوده و نتيجه هم يكي بوده بتاي منم روز 14 انتقال بالاي هزار بود هيچ لك و ... نديدم تو اين يكماه و فقط ساك و كيسه زرده تو سونوي اول ديده شد و سونوي دوم فقط ساك خالي! البته گريد جنيناهاي من ab , b  بودند و هر سه تاشون بلاست شده بودن! 

متاسفانه جامعه پزشكي پيگير نيست متاسفم كه اينو ميگم وگرنه با جمع آوري همين اطلاعات ميشه به خيلي چيزا پي برد. 

انشالله اين دفعه خدا دامنتو سبز كنه

دفعه اول چجوري سقطش كردي عزيزم؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام عزیزم. خدارو هززززارااااان مرتبه شکر... مشکلتون چی بود پس که آی وی اف کردین؟ 

من لکه بینی داشتم دائم و تنبلی تخمدان داشتم 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
سلام دوستم  چقدر عجيب دقيقا بتاتون و شرايطتون شبيه من بوده و نتيجه هم يكي بوده بتاي منم روز 14 ...

آره عزیزم حتی جنین هم بود ولی قلبش تشکیل نشد تا اول هفته ۹ هم صبر کردم هرچی سونو میدادم میگفت ۶ هفته و ۴ روزی 

دنبال پیدا کردن مشکل نیستن من به دکترای رویان التماس میکردم میگفتم آزمایش های لازمو بنویسید عین خیالشون نبود هنوزم بهش فک میکنم اعصابم به هم میریزه در جواب بهم میگفتن میخواای چیکار خیلی گرونه 

نمیتونستم متوجهشون کنم گرونتر از هزینه عمل شوهرم نیست که بنده خدا به خاطر آزو بودنش سه بار عمل شده گرونتر از هزینه پانکچر و انتقال نیست که یا حتی جسم و روحم دیگه ازاینا مهم ترو گرونتره ؟؟؟ 

در نهایت دکترمو عوض کردم اینم میدونم که بازم همه چی دست خداست ولی از جانب من همه تلاشمو کردم 

عزیزم من داروهامو قطع کردم بعد یه هفته ده روز خونریزیم شروع شد و خیلی راحت سقط کردم یعنی اصلا درد نداشتم خونریزیمم خیلی کم شد ولی فردای سقط چهار ساعت بکوب درد کشیدم حالا بدن با بدن فرق میکنه 

یکی با درد سقط میکنه یکی هم مثل من 

خداجونم شکرت