2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
بچه ها گاهی اوقات به سرم میزنه رگم بزنم حتی ی بارم این کار کردم فقط اصلی رونزده بودم ولی تاچندوقت نم ...

عزیز دلم این ناراحتی طبیعیه اما میدونی وقتی مادر شدی باید کوه باشی باید صبر ایوب داشته باشی و باید با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم کنی؟نمیخوای اینارو به خدا ثابت کنی که بدونه میتونی از پس امانتش بربیایی؟اگه میخوای مادر باشی نباید ضعیف باشی باید مشکلات رو له کنی من دوتا بچه دارم خدا میدونه تو این ده سال چه مشکلاتی برام پیش اومده مثل شیر ایستادم الانم که چهل سالمه سه سال جنگیدم تا دوباره باردار بشم واقعا همه راهی رو رفتم به زور همسرم رو وادار به همکاری تو این راه میکردم اون میگفت اخر به خاطر بچه خودتو میکشی اما من پیش خدا سرمو بالا میگرفتم میگفتم من زن قوی هستم و به بهترین شکل از امانت هایی که بهم دادی نگهداری کردم و خودمو لایق دوباره مادر شدن میدونم  اگه مادر شدی و خدایی نکرده فردا با مشکلی مواجه شدی میخوای چیکار کنی!؟خودتو بکشی تکلیف اون بچه چی میشه!؟دوست عزیز بر شیطون لعنت بفرست به خدا توکل کن بیشتر بیا تاپیک اینجا برای درد و دل کردن و ارامش گرفتنه مطمئن باش خدا دل خسته و شکسته ات رو میبینه و دستت رو میگیره اما تو هم نشون بده که از رحمتش ناامید نیستی. امیدوارم از حرفای من اگه بوقت تند بوده ناراحت نشی من شرایطت رو درک میکنم اما نمیخوام راه رو خدایی نکرده اشتباه بری. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان، برای آمپول پرژسترون و آنوکسا که غیر یخچالی هستن و من تو یخچال گذاشته بودم زنگ زدم داروخ ...

به من همچین چیزی نگفتن البته دمای اتاق  اینجا تا ۴۰ درجه هم میره بالا اگر کولر روشن نباشه برا همین همش یخچال میزارم من

سلام ممنون از همدردی هاتون بچه ها

واسه انتقال بعدیم چه موقع باید برم پیش دکارم زمان خاصی باید بگذره ؟ 

واینکه دکترم باید ازمایش واسم بنویسه که معلوم بشه چرا جوابم منفی شد؟

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
بچه ها گاهی اوقات به سرم میزنه رگم بزنم حتی ی بارم این کار کردم فقط اصلی رونزده بودم ولی تاچندوقت نم ...

عزیزم شما 19سالتونه؟اگه آره هنوز خیلییییییییی فرصت داری. اصن زوده برا بچه دار شدن.

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
هر سه روز يبار تيتر ميدم  تازه شده 36 هزار بدون هيچ لكه اي بعيده اين خودش دفع بشه

عزیزم ناراحت شدم رشد متوقف شده یا انشالله اشتباه متوجه شدم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها خوبین؟ این حلوای میتی که رحم رو میگن گرم میکنه برای انتقال هم موثره؟

عزیزم فقط اگه طبعت گرمه احتیاط کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون آنا جان مهربون، چه قشنگ گفتی، ان شاالله

عزیزم تنها چیزی که چاره ای نداره همینه فقط خدا خودش کمک کنه باهاش کنار بیایین.... 

از یه بابت الان فکر میکنم میبینم حکمتی داشته انتقالت عقب افتاده چون اگه تو بارداری این غم رو تجربه میکردی شاید شرایطت بدتر بود.... 

سلام دوستان، برای آمپول پرژسترون و آنوکسا که غیر یخچالی هستن و من تو یخچال گذاشته بودم زنگ زدم داروخ ...

بهترین مار همون نگهداشتن داروها تو دمای قید شده روی دارو هست.... 

من خودم چون وسواس داشتم ترجیح میدادم تو یخچال نذارم اما تو دمای کنترل شده نگه می‌داشتم.... 

سخت بود ولی خیالمو راحت می‌کرد.... 

حس ترس😁😜🤪 همش میگم کاش تو خونه خودم بودم، اونجوری با خیال راحت روزها رو میگذروندم تا وقتی دردم ب ...

ای‌جونم.دقیقا همه‌اونایی که نی نیاشونو بغل‌گرفتن همینو میگن.منم میگم قطعا دلم برای این روزا تنگ میشه که‌همه جا با خودمه و تو دلمه😍ولی خب وقتی به سلامتی دنیا بیاد خیالت راحته که همه چی خوبه و حالش خوبه.دیگه همش جلو چشماته...فقط کاش بچه ها انقد زود بزرگ نمیشدن😁

ان شاالله چیزی نمونده تا بغل گرفتنش به سلامتی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام آنا جون دلمون برات تنگ شده بود  خدا دختر و پسر گلتو برات حفظ کنه ،دستای نازشونو ببوس از ط ...

فدات عزیزم.... 

منم دلتنگتونم.... 

انشالله دستهای کوچولوی وروجکات ببوسم.... 

تا غافل میشم این پسر شیطون با کله میخوره زمین.... 

از همه چی بالا میره.... 

نه میتونم محدودش کنم نه میتونم بیخیال باشم برا همین ترجیح میدم بیشتر کنارشون باشم تا پشیمونی پیش نیاد.... 

انصافا دو سال اول سخت‌ترین دورانه..... 

سر دخترم راحت‌تر بودم.... 

الان خورده ریزم زیاد زیر دست و پا هست.... 

بیشتر باید احتیاط کنم.... 

دفتر، قلم، و.... 

اسباب بازی‌های کوچولو.... 

دیگه مجبورم چهارچشمی بپام.... 

عزیزم رفتم سونو بهم گفتن یدونه ساک تشکیل شده..ولی قلبش معلوم نیست هنوز گفت ده روز دیگه بیا سونو داپل ...

عزیزم انشالله تشکیل میشه خوبم تشکیل میشه و 120 سال سالم و سلامت میتپه.... 

سلام عزیزم⁦☺️⁩ تو خوبی؟ خدای نکرده مشکل خاصی نداری؟ انشالله که بخیر وخوشی میگذره و با یک حال خوب بغ ...

عزیزم وروجکت عجله نداره میخواد با لباس دومادیش بیاد....