2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
عزيزم خيلي ذهنتون كامله خودمم توي همين فكر بودم كه بره dfi بده اگه مشكل داشت با زرناني مشورت كنم ببي ...

ببخشید میتونم بپرسم چند سالتونه میخوام بدونم تا چند سالگی جواب میده میکرو منم سی و پنج سالمه خیلی میترسم میگم یقین دیر شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید میتونم بپرسم چند سالتونه میخوام بدونم تا چند سالگی جواب میده میکرو منم سی و پنج سالمه خیلی می ...

من ۴۵ ولی خب تهش که موفق نبود نمیدونم اصلا چقدر به سن ربط داره 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

تارا جون خيلي ناراحت شدم از شرايطي كه الان برات پيش اومده ، خانمي من خودم براي سقط قرص خوردم چون با اينكه قبل از تشكيل قلب خونريزي داشتم ولي اون موقع كه قلبش ايستاده بود نه لك داشتم و نه خونريزي ، چند روز زعفران دم كرده و آب جوش با نبات و عسل خوردم ولي اصلا تاثيري نداشت ديگه مجبور شدم قرص بخورم و همون روز اول كه قرص خوردم خيلي خونريزي داشتم همراه با دفع لخته ولي تا ١٠ روز خونريزيم ادامه داشت و حتي روز دهم هم دوباره دفع لخته داشتم كه اون لخته روز دهم كه دفع شد ديگه خونريزيم هم قطع شد و چند روز بعدش رفتم سونو و خدا رو شكر بقايا هم چيزي نبود ، شما هم چند روز دمنوش بخور و فعاليت شديد و از پله بالا پايين رفتن داشته باش ان شا الله به خيري اين مرحله رو ميگذروني واين بار ني ني كه اومد توي دلت ديگه هميشه ميمونه پيشتون و ميشه چراغ خونتون .

ان شاالله نتیجه میگیری عزیزم.من علمی شو میخواستم بدونم پرسیدم وگرنه اعتقاد دارم  خدا داره به این کوتاه فکری هامون میخنده توی یه لحظه میتونه دو تا بچه بده و توی یه لحظه میتونه بگیره .از اون روز که طبیعی باردار شدم و معجزه خدا را دیدم اصلا یه جوری شدم انگار دعا هم دیگه نمیتونم بکنمقبلا خیلی بیتابی میکردم حالا به یه آرامش عجیبی رسیدم همش به خودم میگم فقط باید بهش اعتماد کنم اون وقت میده

ان شاالله نتیجه میگیری عزیزم.من علمی شو میخواستم بدونم پرسیدم وگرنه اعتقاد دارم  خدا داره به ای ...

عزيزم من هم ٣٥ سالم بود كه انتقال دادم و خدا رو شكر نتيجه هم گرفتم و بعدش هم كه دوباره طبيعي باردار شدم ، واقعا براي خدا اصلا كاري نداره ، داره صبرمون رو امتحان ميكنه ولي خوب امتحان سختي هم هست ان شا الله كه سربلند ازش بيرون بيام و نتيجه زحماتمون رو بگيريم .

بله الان فولیک میخورم. من کلا از طعم کندر بدم میاد هرچی مامانم میگفت برای هوش بچه خوبه بخور میگفتم چ ...

چه خوب خدا حفظشون کنه،آره خیلی دوس دارم باهوش و نابغه بشه نمیدونم چیکارکنم😁

من یدوفولیک میخورم البته

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
ممنون عزيزم كاش منم همون روز منفي ميشدم خيلي نگرانم واسه عوارض سقط 

نگران نباش تارا جان برات احتمالا قرص ميذارن و دفع ميشه اصلا نيازي به كورتاژ نيست هنوز خيلي كوچيكه

عزیزم میتونی از کلدکرم بچه ها استفاده کنی خیلی خوبه برای صورت بچه هاست

آره اینم هست، آبرسان مخصوص پوست مارک شون هم هست ولی میترسم هرچیزی بزنم،ولی این کلدکرمم ک برای بچه ها باشه ضرر نداره حتما،ممنونم از راهنماییت

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
زینبی جون ببخشید انقدر ازت سوال میپرسم🙈 زینبی جون من قبل جواب ازم سینه هام درد میکرد ولی چند روز ب ...

نه عزیزم این چه حرفیه، والا منم سینه هام گاهی درد داره گاهی هیچی، کلا برعکسم موقع پری منفجر میشد سینه هام الان نه، خیلی راحت‌تر، من سینه درد نداشته باشم بیشتر خوشحالم😉😉😉

نه عزیزم این چه حرفیه، والا منم سینه هام گاهی درد داره گاهی هیچی، کلا برعکسم موقع پری منفجر میشد سین ...

خیلی ممنون عزیزم خیالم راحت شد

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

بچه هابرادرمان عفونتومقاوم به درمان ی راه طبیعی بگین کرم وچیز معرفی نکنین خیلی استفاده کردم ک فایده نداشته

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
@elhamiiiiiiiii   کجایی دختر؟دلتنگتیم.ایشالا که همه چی خوبه.وروجکمون چطوره؟

سلام عزیزم خوبی گل دخترت خوبه🌹🌸 

تشکر مهربونم ازینکه بیادم هستی❤️ فسقلی رو همین هفته گذشته دیدیم حالش خوبه گلم فقط ننه اش مریضه  

حضورم چند وقتیه کمرنگ شده ببشتر بیحالم حوصله هیچکاری رو ندارم الانم اتقافی سر زدم گلم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸