2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
مال منم توقف رشد داشت دیروز سونو کردم

عزيزم چند هفته بودي؟ ميدونم چه حالي داري من از چهارشنبه همش گريه ميكنم حتي جرات ندارم جواب تلفن مامانمو بدم نميدونم بهش چي بگم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزيزم چند هفته بودي؟ ميدونم چه حالي داري من از چهارشنبه همش گريه ميكنم حتي جرات ندارم جواب تلفن ماما ...

تو پنج هفته و دو روز رشدش متوقف شده

من خیلی خسته م

قاطی کردم

حوصله غصه خوردن هم ندارم 😅

من فقط نمی خوام استعلاجی بگیرم سرکار بفهمن موضوع رو

نمی دونم کارم رو چی کار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم چند هفته بودي؟ ميدونم چه حالي داري من از چهارشنبه همش گريه ميكنم حتي جرات ندارم جواب تلفن ماما ...

شما یبار باردار شدی مطمئنا بازم راحت باردار میشی .نمیدونم پیشنهادم منطقی هست یا نه ولی شوهرتون بره آز دی اف آی بده اگه جوابش خوب بود خب برین اون جنینا رو هم انتقال بده اگه هم نه فکر کنم بهتره بیخیال اون جنینا بشین.حالا باز دوستان بیان بگن ببینم این ترشحات ذهن ناقص من منطقی هست یا نه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
تو پنج هفته و دو روز رشدش متوقف شده من خیلی خسته م قاطی کردم حوصله غصه خوردن هم ندارم 😅 من فقط ...

دقيقا منم تو همين تله مرخصي نگرفتن افتادم كه استراحت نكردم نميدونم تاثيري داشته يا نه اصلا عصرا ميرفتم خونه از خستگي بيهوش ميشدم 

الان مرخصي براي چي؟ براي سقط؟ اخر هفته قرص بخوريم فكر كنم دو روزه جمع بشه يا نه داستان داره؟

دقيقا منم تو همين تله مرخصي نگرفتن افتادم كه استراحت نكردم نميدونم تاثيري داشته يا نه اصلا عصرا ميرف ...

من نمی خوام قرص بخورم فعلا

واسه همین سورپرایز بشم احتمالا

البته عصر ببینم دکترم چی می گه

شما یبار باردار شدی مطمئنا بازم راحت باردار میشی .نمیدونم پیشنهادم منطقی هست یا نه ولی شوهرتون بره آ ...

عزيزم خيلي ذهنتون كامله خودمم توي همين فكر بودم كه بره dfi بده اگه مشكل داشت با زرناني مشورت كنم ببينم تاثيرش چقدره تو كيفيت جنينها آخه بعضي دكترا اصلا اعتقادي به dfi ندارند

ما هرچي دكتر رفتيم بهمون گفته تنها نكته مثبت تو پرونده شما بالا بودن ذخيرته. اسپرمها كه اصلا وضعيت خوبي ندارند منم سنم بالاست اقلا تا ذخيرم پايين نيومده يبار ديگه پانكچر كنم جنين ذخيره كنم

من نمی خوام قرص بخورم فعلا واسه همین سورپرایز بشم احتمالا البته عصر ببینم دکترم چی می گه

منم قرص نميخورم سعي ميكنم بدون قرص با زعفران و زرشك و چيزايي كه دوستان ميگند دفع بشه بخصوص كه من عمل رحمم داشتم قرصاي سقط ممكنه برام خطرناك باشه

بچه ها توروخدا بهم كمك كنيد من جمعه شب پريود شدم شنبه يه چيزايي ازم خارج شد حالا نميدونم دفع شده يا نه

الانم خونريزيم مثل پريوده ،با اين حال ميتونم امروز برم سونو گرافي ببينم تو رحمم چيزي هست يانه؟؟

منم قرص نميخورم سعي ميكنم بدون قرص با زعفران و زرشك و چيزايي كه دوستان ميگند دفع بشه بخصوص كه من عمل ...

تا را جون متاسفم عزیزم مطمئنم خدا به زودی برات جبران میکنه و دلت شاد میشه گل گاوزبونم شنیدنم برای سقط خوبه دوستداشتی بخور عزیزم

خدا جونم شکرت...
گلم درخواستی نیست عزیزم

الآن خواستم دوباره بفرستم، میگه قبلاً درخواست دوستی فرستادید 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ازي جون خدا خيرت بده، وقتي شما رو ميبينم و ماجراشو تعريف ميكني اميدوارتر ميشم به لطف عنايت خدا، مخصو ...

به خدا وقتی کسی میومد اینجا و میگفت طبیعی باردار شدم پیش خودم میگفتم عمرا برای من بشه سه ساله دارم پیگیری میکنم اگه قرار باردار بشم حتما باید میکرو کنم. خدا بزرگه انشالله که همه ی اونایی که خدا مهر مادری رو تو وجودشون گذاشته باردار میشه و این مهر و عشق رو به بچه هاشون میبخشن🙏🏻🙏🏻🙏🏻