2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
انتقال دوم دارم ، کاش کسی که استفاده کرده بیاد بگه تاثیری توی ضخامت رحمش داشته؟؟ و چ مدت بعدش پریود ...

عزیزم این دوزی که میزنیم اینقدری نیست پریودو عقب بندازه اگه اشتباه نکنم کاربر @mahy     همین جا این آمپول زده و سره وقت خودش پریود شده،اگه چندتا پشت سره هم زده بشه فک کنم تا چند ماه پریود نشن

یعنی قبلاا پانکچر شدین الان فقط انتقال دارین  منم ضخامتم ۵/۵هست  دکترم‌گفته ۲۱ قاعدگی دی ...

من اذر ماه پانکچر شدم ، نه گلم هیچ دارویی ننوشت بیست روز دیگه مینویسه

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم این دوزی که میزنیم اینقدری نیست پریودو عقب بندازه اگه اشتباه نکنم کاربر @mahy     ...

ای خداااا محیا چیکار کرد؟؟ من خیلی وقته تاپیک نیومدم ، این مدت ورزش میرفتم خیلی واسه روحیه و اندامم خوب بود ، یادمه محیا هم مشکل ضخامت داشت با این امپول نتیجه گرفت؟؟؟ 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
کاش منم کرمانشاه انجام میدادم بخدا نمیدونی چقدر این رفت و امد اذیت کننده اس ، دیگه اینبار از ترسم می ...

واقعا سخته تهران آدم توی شهر خودش دکتر میره اعصابش خراب میشه چه برسه بری شهره دیگه ایی

پناه بر خدا ببینیم چی واسمون توی سرنوشتمون نوشته

واقعا سخته تهران آدم توی شهر خودش دکتر میره اعصابش خراب میشه چه برسه بری شهره دیگه ایی پناه بر خدا ...

نگم برات چی بسرمون اومد دقیقا هزینه ها دوبرابر شد ،، خوشبحالت که همین جایی ، حتی زنگ زدم که جنین ها رو با هواپیما بفرستن اینجا انتقال بدن قبول نکردن 

ای خداااا محیا چیکار کرد؟؟ من خیلی وقته تاپیک نیومدم ، این مدت ورزش میرفتم خیلی واسه روحیه و اندامم ...

انتقال داد ولی منفی شد،همین ماه هم دوباره ای یو ای کرد ولی متاسفانه منفی شد

کاره خیلی خوبی کردی رفتی ورزش،من که حوصلشو اصلا ندارم این چندماه هم ال دی خوردم شکمم بزرگ شده اعصابمم بهم ریخته

انتقال دوم دارم ، کاش کسی که استفاده کرده بیاد بگه تاثیری توی ضخامت رحمش داشته؟؟ و چ مدت بعدش پریود ...

تبسم جان اين امپول موقتا تخمدان رو غير فعال ميكنه ا استراديول و پروژسترون كار خودشو بكنه، اولين بار كه ديفريلين ميزني تاخير پريود ايجاد نميشه نگران نباش، من خيلي سرچ كردم هركي اولي رو زده تاخير پريود نداشته

امّا درمورد تاثيرش روي ضخامت اطلاعاتي ندارم

...
نگم برات چی بسرمون اومد دقیقا هزینه ها دوبرابر شد ،، خوشبحالت که همین جایی ، حتی زنگ زدم که جنین ها ...

به امید خدا حتما اینبار با دست پر برمیگردی و نی نیت واسه همیشه مهمون خونت میشه،دیگه راهت واسه دوا و درمون به تهران نیفته

انتقال داد ولی منفی شد،همین ماه هم دوباره ای یو ای کرد ولی متاسفانه منفی شد کاره خیلی خوبی کردی رفت ...

ای خدا خیلی سخته ناراحتش شدم ، خدا کمک هممون کنه ، ماها دیگه قید همه چی رو زدیم و دست از خودمون شستیم بس که  دارو گرفتیم و توی مطبها بودیم ، ممنون از راهنماییهات گلم بهترین ها رو برات میخوام 🌸🌸

تبسم جان اين امپول موقتا تخمدان رو غير فعال ميكنه ا استراديول و پروژسترون كار خودشو بكنه، اولين بار ...

ممنون گلم ازپاسخگوییت خیالم راحت شد بابت تاخیر ، من تنها نگرانیم همین ضخامته چون روز انتقال از هرکی میپرسیدم اونها بالای ده بودن

ممنون گلم ازپاسخگوییت خیالم راحت شد بابت تاخیر ، من تنها نگرانیم همین ضخامته چون روز انتقال از هرکی ...

من خودمم اين ماه استراحت ميكنم و سيكل بعدي ميرم واس انتقال انشالله، حالا نشه مجبورم بعدش ال دي شروع كنم و مهرماه مجدد پانكچر شم😭خب فروردين پانكچر شدم اينجوري برنامه واس خودم گذاشتم كه حداقل بين دو پانكچر شش ماه فاصله بيوفته خداي ناكرده خطرناك نباشه،، از خدا ميخوام رحم كنه اينا لازم نشه

...
من يه اشتباهي كردم يه شهرستاني اي وي اف انجام دادم كه الان عين چي پشيمونم، ديگه جون ندارم اون شهرستا ...

پس به خودت زمان میدی تلاشت رو بکن حتما جواب میگیری... امیدوارم زود زود میایی اینجا و از معجزه خدا تو دلت خبر میدی.. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد