2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من امروز سونو کردم نسبت به دو هفته قبل رشد نداشته  مال منم اینجا تموم شد

منم مثل شما بودم ،نميدونم واقعا چي بگم ولي فقط با خودم ميگم خدا نخواست

خيلي گفتنش راحته،اين همه امپول و قرص و ...اخرشم هيچي 

و از لحاظ روحيم كه ديگه هيچي

ولي به خودم ميگم اگه مثلا خداي نكرده ٩ماه بعد ميگن بچه مشكل داره اونموقع چي با اين يكم خودمو اروم ميكنم

سلام بچه ها دکتر واسه من سرم آی وی آی جی نوشته سه تا ۵ گرمی هر کدوم یک میلیون تومن قیمت آزادشه رف ...

اره عزیزم خیلیا تاییدیه گرفتن🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خيلي استرس دارم هفته ٧ رفتم سونو قلب ديگه نرفتم نميدونم برم مجدد يا نرم😕آخه دو هفته ديگه بايد ب ...

عزیزم دکتر به منم بعد سونو قلب گفت ۲هفته دیگه برو ۱۰هفته سونو برا رشدش🌷اشکال نداره میتونی بری عزیزم

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
sm-pa جون من دو بسته جنین داشتم که یکییش رو که گرید b و 8 سلولی بود انتقال دادم و منفی شدم که یکیش ...

عزیزم چون ۶سلولی هست دلیل بر این نیست که ضعیفِ

سایز تخمک ها با هم متفاوتِ و  اسپرم هم در شکل گیری جنین دخیلِ 

پس تو پانکچر وقتی از شما تخمک های متفاوت میگیرن گرید ها و مدل ها و رشد شون متغییرِ

اصلا و ابداً گرید و یا چند سلولی و پرسلولی تو گرفتن و نگرفتن جنین دخیل نیست

ولی یه جا خوندم که اگر گرید A باشه احتمال اینکه از فریز سالم در بیاد بیشتره

اما ما یه عالم مامان داشتیم گرید c فریز کردن و راحت و سالم از حالت انجماد دراومده و مامان شدن تمام.

(قدرت جنین) مهمِ هست که چقدر از نظر ژنتیک سالم باشه

که کیفیت اسپرم و تخمک اینجا اهمیت پیدا میکنه.

خیلی از دکترها معتقد هستن جنین هر چقدر زودتر وارد رحم بشه بهتره و تو دستگاه مسموم میشه و از بین میره

اما دکترهای دیگه هم نظری که دارن اینه جنین بخ بلاست برسه کارهاش رو کرده و مستقیم میره سر اصل مطلب که لانه گزینی هست

خیلی فکرت رو درگیر نکن واقعا علم پزشکی پیچیده ست و خدایی که خالق این پیچیدگی های عجیب و غریبِ حواسش هست چیکار کنه

باید اون بالایی بخواد

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ممنون عزيزم قبلا صارم ويزيت شدم نميدونم اين داستان من چقدر ميتونه به دكتر ربط داشته باشه بعيد ميدونم ...

تارا جون

امیدوارم خدا بهترینها رو سر راهت قرار بده

عزیزم سونو مطب دکتر چوبساز دقیق هست؟

چون من فکر می کنم رحمم مشکل داره که جنین نمی تونه لانه گزینی کنه؟

می خوام بدونم اون می تونه این مشکل رو تشخیص بده؟

اتفاقا ابن بار اصلا استرس ندارم اصلااا فقط دیشب بالا آوردم یکم حالم بد شد  یه حس بد داشتم گریه ...

ان شاءالله بهترینا برات رقم بخوره عزیزم وبالا آوردنتم نشانه خوبی باشه برای چسبیدن کنجدا به دل مامانشون

خدا جونم شکرت...
من امروز سونو کردم نسبت به دو هفته قبل رشد نداشته  مال منم اینجا تموم شد

سو جان چی شده ؟

منم مثل شما بودم ،نميدونم واقعا چي بگم ولي فقط با خودم ميگم خدا نخواست خيلي گفتنش راحته،اين همه امپ ...

شما بدون دارو سقط کردین؟

دردش خیلی زیاده؟

می شه سر کار رفت؟

سلام بچه هامن امروز شش سیکلم رفتم سونو شدم سه تا فولی سمت راست و سه تا سمت چپ اونم کوچیک به نطرتون تاچن روز دیگه بیشترمیشن واسه تخمک کشی  آخه ماه قبل من سوزن تخمک کشی زدم روز شش سیکل رفتم سونو دوتافولی داشتم دکتر گفت کم هس کنسل کرد روز ده که کردم با ابن حال که دارو هام قطع شده بود ده تا یا زده تا تخمک داشتم

...... 
شما بدون دارو سقط کردین؟ دردش خیلی زیاده؟ می شه سر کار رفت؟

من پريود شدم مثل روزهايي كه پريود سخت ميشي ،ازم يه چيزايي بافت يا لخته خارج شد دوروز اول و بعدش خونريزي مثل پريوده،الان نميدونم دفع شده يا نه

ولي من با قطع دارو پريود شدم ٥هفته بودم و ساك بدون كيسه زرده و جنين