2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست
سلام دوستان، من دیروز انتقال داشتم، دکتر بهم سه تا آمپول هاش سی جی داده، کسی زده بعد از انتقال؟؟ واق ...

اره عزیزم منم استفاده کردم ، بیست و یک روز بعد از انتقال آزمایش دادم

آزي جون ممنون از راهنماييت  الان رفتم مركز دكتر تهراني نژاد بود سونو و تيتراي بتا رو ديد گفت ب ...

میدونم چقدر شرایطت سخته هنوز شش ماه از وقتی که منم دقیقا مثل تو بودم نگذشته. به زور دهنمو باز میکردم و با گریه میگفتم خدایا راضیم به رضای تو اما نبودم شاکی بودم گله داشتم غصه داشتم اما خدا بزرگه حرف های رو زبونیه منو نشوند رو قلبم و از ته دل راضی شدم به رضاش و خدا جواب اعتماد و ایمانمو با بزرگیش داد. به خدا میدونم که به شش ماه نمیکشه و دوباره مامان میشی اینو با تمام وجودم حس میکنم فقط راضی باش به رضای خدا. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله خدا زود زود برات جبران کنه عزیزم خیلی درد بزرگیه ۱۸ سال بود کسی اشک منو ندیده بود بخاطر ماد ...

منم خیلی داغونم ، حوصله هیچ کس رو ندارم ، الهی خدا به همه آرامش عطا کنه .

عزيزم شما بين سونو قلب و ان تي همين جوري سونو مجدد رفتيد يا خير؟ 

نه عزیزم من بعد از جواب بتا تا الان فقط یه بار سونو رفتم اونم هفته هشتم. میخوام سونو ان تی هم تو هفته سیزده برم که دیگه یهو جنسیت هم ببینم و نخوام دوباره سونو کنم. اخه اسم سونو میاد همسرم زرد میشه بنفش میشه نارنجی میشه😂😂😂ادم ازش میترسه😂😂

گلم امروز چه طوری؟ اخه به استراحت ارتباطی نداره عزیزم، حتما بیا خبر بده  آخه بعد پریودی خطر ها ...

بهترم عزیزم شکمم نسبت به دیشب ک اندازه گرفتم حدود دوسانت اومده پایینتر 

صبح رفتم سونو گف شکمت اب اورده و تخمدونا خیلی بززگ شدن ولی خطرش رفع شده و کم کم جذب میشه

منتها دردام هنوز هست ک گف تا کلا جذب نشه درد و بزرگی شکمم هست

عزیز دلم من فقط یه بار سونو کردم. تو هفته هشتم ساک و قلب و با هم دیدم. اوایل هم لکه بینی داشتم الان ...

منم فقط یه روز لک بینی داشتم که خداروشکر با شیاف و آمپول رفع شد.شما کی میری واسه ان تی؟راستی هنوز انوکسا رو میزنی؟

گلم امروز چه طوری؟ اخه به استراحت ارتباطی نداره عزیزم، حتما بیا خبر بده  آخه بعد پریودی خطر ها ...

من الان ی هفته شد دقیقا

ولی خبری از پریودی نیس گفت ممکنه دو هفته بعد عمل پریود بشی 

بعد برای بعد پریودی قرص ال دی داده و گفته پریودی بعدی بیا برای انتقال ولی دلیلشو نمیدونم ک چرا باید قرصو بخورم

تو این یکی دوماه قبل انتقال کار خاصی لازمه انجام بدم؟

اره عزیزم منم استفاده کردم ، بیست و یک روز بعد از انتقال آزمایش دادم

الآن بارداری؟ بار چندم انتقال دادین؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
بچه هایی که هفته ی بارداریشون با من یکیه یا نزدیکیم به هم،میخوام بپرسم شما هم ترشحاتتون کمتر شده؟من ...

من ک اصلا دیگه ترشح آنچنانی ندارم فقط وقتاییکه فعالیتم زیاد باشه در حد رطوبت.بیشتر وقتا ندارم هیچی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
منم فقط یه روز لک بینی داشتم که خداروشکر با شیاف و آمپول رفع شد.شما کی میری واسه ان تی؟راستی هنوز ان ...

عزیزم من طبیعی باردار شدم. دارو ندارم. فقط ففول میخورم. من احتمالا تو هفته سیزده میرم البته قبلش با دکترم مشورت میکنم

سلام عزیزم ان شاالله به سلامتی داری مامان میشی، بله اینجا مثل شما داشتیم که مامان هم شده شنیدم به ر ...

خدا از زبونت بشنوه عزیزم، ممنونم از دعای خیرت 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم من طبیعی باردار شدم. دارو ندارم. فقط ففول میخورم. من احتمالا تو هفته سیزده میرم البته قبلش با ...

خداروشکر.ایشالا هممون به سلامت بگذرونیم این دوران رو و همه منتظرا هم زوده زود به آرزوشون برسن

عزیزم شما کی بود انتقالت؟ 🙈🙈🙈

بیست وسوم خواهر😉 جنین بلاست

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰