2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
ممنون جانم، خدا رفتگان شمارو هم قرین رحمت و آمرزش قرار بده ان شاالله

عزیزم تسلیت میگم 😔خدا بهتون صبر بده

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
تارا جان واقعا هی میام بنویسم نمیدونم چی بنویسم برات واقعا هی میام چک میکنم خبر خوبی ازت بشنوم فقط ...

انشالله زنده باشي و 120 سال بالاي سر بچت باشي خواهرم 

منم اوايل سردرد داشتم ولي فكر كنم بخاطر افت بتا بوده كه اين چند روزه آخر ديگه نه سينم تير ميكشيد نه سردرد....

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میشه راهنماییم کنید برای بالا بردن کیفیت تخمک چکار کنم،در حال حاضر اووابوست میخورم و اینو فولی ...

عزیزم همینا عالیه برای تقویت تخمک اصلا نگران نباش 

آخه کی با کدوم رفرنس اینو گفته که ذخیره رو کم می کنه گلم، اصلا به شایعات توجه نکن

سعی کن غذاهای سالم و ترجیحا کمتر سرخ شده بخوری، و میوه زیاد و عسل در حد عادی، اگر تونستی ژل رويال هم گیر بیاری خوبه نشد شما حسابی داری تقویت می شی جای نگرانی نداره

نه عزیزم تازه ی هفته س پانکچر کردم فک کنم بهم گف دو هفته بعد عمل پریود میشی ایشالا صبح میرم دکترم ...

گلم امروز چه طوری؟ اخه به استراحت ارتباطی نداره عزیزم، حتما بیا خبر بده 

آخه بعد پریودی خطر هایپری میاد پایین، من که 4یا 5 روز بعدش پری اومد

سلام به همه خانمهای گل ، امیدوارم حال همتون خوب باشه ، من اینماه اگه خدا بخواد میخوام برم واسه انتقا ...

سلام عزیزم برای من که از روز دوم پری روزی ۲تا استرادیول دادن بعدش زیادش کردن از چند روز قبل انتقال دارم روزی ۴ تا میخورم

خدا جونم شکرت...
کلینیک آسا ؟

اره عزیزم

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
انشالله زنده باشي و 120 سال بالاي سر بچت باشي خواهرم  منم اوايل سردرد داشتم ولي فكر كنم بخاطر ...

انشاللللله همیشه سلامت باشی تارا جان 👐 به خدای مهربون میسپارمت🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
زینبی جون سونو گفت چندهفتته؟عکسی هم دادن بهت؟خیلی معطل شدی؟هیچ علائمی هم داری که احساس کنی که چیزی ت ...

گلم با حساب خودم دو یا سه روز فرق داشت، دیروز گفت 5 هفته و سه روز

آخه جنین الان 3 میلی متره حدودا، ساک هم نمی دونم اونم بگو 16 میلی، ما چیو باید حس کنیم😂😂😂😂

نه عکس نداد شلوغ بود، من خواب موندم دیر رفتم معطل شدم اگر زود بری زودتر کارت راه میفته، ولی تو رو خدا مثل من عجول نباش، من 5 روز زودتر رفتم

من داروي تلقيح خاصي نداشتم زينبي جون، يه لترزول ساده خورده بودم اونم كه موقع سونو تازه ضخامت&nb ...

جدی

حالا من با همون کلومیفن و اچ ام جی بیشتر از حالت عادی بود ضخامتم، نمی دونم واسه شما اتفاقی افتاده یا نه، بتا چند بود؟ 

عزیزم همینا عالیه برای تقویت تخمک اصلا نگران نباش  آخه کی با کدوم رفرنس اینو گفته که ذخیره رو ...

ممنونم از راهنماییت گلم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
گلم با حساب خودم دو یا سه روز فرق داشت، دیروز گفت 5 هفته و سه روز آخه جنین الان 3 میلی متره حدودا، ...

اخه بعضیها میگن نبض حس میکنن🙈😂

من صبح زود میرمـ..دیگه چهارشنبه که زود نیست نه

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰