2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
زینب جون میشه اسم منو واسه روز ۱۱ بنویسی؟؟ آخه شنبه  انتقال دارم به امید خدا

عزیزم بیمارستان شریعتی کلا به اقا مکمل نمیده؟ گفتن روز دوم پری باید بره برای شروع داروهای تخمک کشی هستش؟ سونوهاشون معمولا چند روز یه بار هستش؟ 

سلام دوستان، من دیروز انتقال داشتم، دکتر بهم سه تا آمپول هاش سی جی داده، کسی زده بعد از انتقال؟؟ واق ...

سلام عزیزم ان شاالله به سلامتی داری مامان میشی، بله اینجا مثل شما داشتیم که مامان هم شده

شنیدم به رحم کمک می کنه پذیرای لانه گزینی بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله خدا زود زود برات جبران کنه عزیزم خیلی درد بزرگیه ۱۸ سال بود کسی اشک منو ندیده بود بخاطر ماد ...

تو هین جا هم قوی هستی، اصلا شده عادت برات😭😭😭😭 امیدوارم دیگه خدا با بچه امتحانت نکنه😢😢😢😢

سلام بچه ها

دکتر واسه من سرم آی وی آی جی نوشته

سه تا ۵ گرمی هر کدوم یک میلیون تومن قیمت آزادشه

رفتم هلال احمر تاییدیه بگیرم گفتن سقط مکرر داشتی؟

که من نداشتم بهشون گفتم شکست آی وی اف داشتم و خارج رحم

گفتن اگه پزشک معتمد تایید کنه ما تایید میکنیم ولی بعیده

کسی بوده تاییدیه گرفته باشه؟

سلام عزیزم بهداشت خیلی توقعی از دستگاهشون نداشته باش، بیچاره ها هر چی قدیمی و ارزون هست بهشون میدن، ...

آره قربونت برم دستگاهشون فقط خش خش میکرد منم رفتم اونیکی مرکز بهداشت صدا قلبشو برام گذاشت ماماش دقتش خیلی بیشتر بود بیشتر وقت گذاشت دستگاهشونم جدیدتر بود.البته صدای قلب نی نی هم کوچولو بود باید خیلی دقت میکردی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
نه عزیزم افت بتا ربطی به قطع دارو نداره. این نشون میده که بارداری از نظر بدن شما خاتمه یافته و دیگه ...

آزي جون ممنون از راهنماييت 

الان رفتم مركز دكتر تهراني نژاد بود سونو و تيتراي بتا رو ديد گفت بارداري مول تقريبا رده بخصوص كه بتا افت كرده احتمالا جنين بوده ولي رشدش متوقف شده و بتا داره مياد پايين. تيتر نوشت تكرار كنم سه شنبه يا چهارشنبه و يك سونوي ديگه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
گلم پیگیری کن حتما، سیکل پریود زیر 21 روز و بالای 35 روز در صورت مداومت باید چک بشه

یعنی چ علتی میتونه داشته باشه؟

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
گندم جون فکر کنم از استرس زیاد بالا آوردی انقدر انرژی منفی به اون کنجدا نده اونا ی مادر قوی میخوان ت ...

اتفاقا ابن بار اصلا استرس ندارم اصلااا فقط دیشب بالا آوردم یکم حالم بد شد  یه حس بد داشتم گریه کردم سبک شدم الحمدالله  من سپردمشون به خدا چون کاری غیر از این ازم بر نمیاد  دیگه فقط خدا باید حافظ و نگهدارشون باشه عزیزم... مرکز ابن سینا دکترم آناهیتل کریمی 

سلام.عزیزم.نگران نباش..انشاءالله چیز بدی نیست..شیااف رو خودت گذاشتی یا دکتر گفته بهت!

شیاف اوایل دکتر داد گفت لکه داشتی بزار. چرا‌.خوب نیست؟

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.