2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
خیلی ببخشید بفرمایید صفحه چند هست در خدمتم چون من رندم پیامها رو میخونم این روزا گرفتارم فقط یه سر ...

ماهم دلمون پیشته عزیزم

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما روش pna را انجام دادین؟دکتر عباسی گفتن انجام بدین یا دکتر نصر؟

خود اصفهانم دکتر عباسی نوشته برامون.البته ما هنوز شروع نکردیم.شوهرم داره ویتامین میخوره ولی خسته شده میگه بریم شروع کنیم

خود اصفهانم دکتر عباسی نوشته برامون.البته ما هنوز شروع نکردیم.شوهرم داره ویتامین میخوره ولی خسته شده ...

ازدست این عباسی

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
خواهر ای گلم بنطرتون میشه آی وی اف کرد کسی نفهمه

بله گلم چرا نشه، خاطرت جمع هیچ نیازی به کمک هیج کس نیست، من بعد + شدن به مامانم گفتم چون مجبور شدم سر یه قضیه ایی بهش بگم

یعنی باورش نمیشد بنده خدا هنوز تو شوک و تعجبه، می‌گفت فکر می کردم خودتون بچه نمی خوایین

بله گلم چرا نشه، خاطرت جمع هیچ نیازی به کمک هیج کس نیست، من بعد + شدن به مامانم گفتم چون مجبور شدم س ...

آخه میدونی شرایط من فرق داره من چون طبقه بالای مادر شوهرم میشینم شوهر من هم بامادرش خیلی راحته اصلن وقتی شوهرم رفت آزمایش اسپرم داددکترگفت اونم مشکل داره من بهش گفتم ب مادرتوایناچیزی نگیامنم ب کسی نمی گم انگاری ک فقط خودم بچه دارنمیشم اما اون بازم گفت

دوغ و سفیده خوردم اب و ابمیوه هم همینطور چیز دیگه ای بهمون نگفتن منم نمیدونستم نمیدونم چرا اینجور ...

انشالله که چیز خاصی نباشه، منم الان از اون لیست فقط یبوستشو دارم که هر چی ملین میخورم، کاریش نمیکنه.   دیگه نمیدونم چه کنم، احتمالا روغن کرچک بخورم قبل انتقال!

والله من که یک درصدم به تشخیص این دو تا دکتر جوون اعتماد نمیتونم بکنم اینقدر خوشحال بودن یک کیس دیدن ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم ولی امیدوارم دکترا اشتباه کرده باشن دوباره پیگیری کن ان شاالله با خبر خوب میای.منم پترسال دکتر بهم گفت خارج رحم شده اونقور بعد سونوگرافی بی اختیار گریه کردم

وای نه خاکستری جون.خیلی اینجا داغونه.چطور طاقت آوردی؟ اصلا معلوم نیست چیکار میکنن.خیلی بی نظمن.اولش ...

عزیزم‌واقعا موافقم از این نظر.بهت گفتم که اصلا قابل مقایسه با تهران نیست

شلوغیش ادمو کلافه میکنه.ولی برای ما دست دکتر خودش خیر بود و جواب‌گرفتیم.ولی میدونی،ما یه بار اوایل ازدواج هم رفته بودیم اما وقتی گفتن برین میکرو ما برگشتیم شهرمون.وقتی به مشاور همه ی اینارو گفتم بعد ازمایشارو دید که شوهرم واقعا وضعیتش خوب نیست و باید میکرو شیم خداروشکر اصلا اصرار نکرد برای کارای الکی

با این وجود شوهرم سه ماه‌دارو مصرف کرد.دکتر دهقان رو من قبول ندارم زیاد.ولی همه رو میفرستن پیش همون.به شوهر منم امپول داد و یه سری ویتامین.خلاصه ما بعد سه ماه رفتیم که من تخمک کشی انجام دادم و بعد عمل دکتر گفت یکم مایع ازاد میبینم بعد دوتا پریود بیا

تازه قسمت جنین شناسیشو نرفتی😐🤣من به شوهرم میگفتم نی نیای ما رو گذاشتن تو اون نیم‌وجب جا.بلایی سرشون نیارن.اصلا بری باورت نمیشه اونجا قسمت جنین شناسیه😂

خلاصه اینکه اصلا اصلا قابل مقایسه با تهران و شهرای خوب نیست از نظر امکانات

اما من خود دکتر رو قبول داشتم.چون تجربه ی خیلی بالایی داره

حالا شما فردا برین ببینم چی میشه عزیزم.ان شاالله که خیره.اگه بتونی هماهنگ کنی با خود دکتر که تهران برات انجام بده که عالیه.ولی نمیدونم کلا چقد میاد تهران

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم