2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
من بهتون ادرس دادم دکتر دلیری تشخیصش فوق العاده تارا جان بیا پیش ایشون  تهران فلاح خ بیست متری ...

ممنون عزیزم والله اینقدر گفتن اینجا اونجا خوبه و بعد یک اشکالی از توش دراومده خسته شدم کلا ۰ون دو ساله همش تو درمانم چند تا عمل داشتم که هر کدوم پروسه داغون کننده داشته

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به من گفتن برم پیش دکتر اراسته و یونسیان چون اندوم خیلی پیشرفته شده اونام باید بررسی کنن خیل ...

نمی دونم ولی فکر می کنم خیلی استرس می ده😞😞😞ما همین جوری خودمون یه سره بهش فکر می کنیم 

ناراحت نباش دقیقا باید به فکر خودمون باشیم تو این اوضاع ایشالا همه چیز درست می شه

دکتر هایی که معرفی می کنه هم فکر کنم به همه معرفی می کنه

دکتر آراسته مگه دکتر مردان نیست؟

اخه اینی که مهر زده حداقل ۵۵ سالش باید باشه یعنی امضای یکی دیگه رو زدن؟

دقیقا منم همونجا که مهرشو زدن دادن پیش خودم گفتم این شماره نطام پزشکی اقلا باید ۲۰ سال پیرتر از این خانم باشه که منو سونو کرد و خطیبی صداش میکردن

الان دکتر واسعی رادیولوژیست حدودا ۶۰ سالشه و شماره نظام پزشکیش ۴۵ هزاره

حالا جالبه این دکتر خطیبی ۳۶_۳۷ ساله بود اون یکی جوونتر بود شاید ۳۰ سال بعد اون اومد کار اینو چک کرد ...

کلا یک جای عجیبی بود

[QUOTE=96229721]اره چرا که نه من با اینکه با مادرشوهرم تو یه خونم ولی پشیمونم از اینکه گفتم بهش حالا این دفعه بخوام ...[/QUOT

اصلن مادرشوهرتوتوجریان کارات نزارب اون چه منم مادر شوهرم از جیک و پوک درمانم خبرداشت ابروموپیش فامیل برده میگه عروسم بچه دار نمیشه منم الان مثل سگ پشیمونم

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
آره گلم حتما عزيزم، ببخشید من جواب میدم ولی وزن کم کردن معجزه می کنه، حتی برای انتقال هم خوبه

آره درسته برا آی وی اف خیلی خوبه لاغری اما من غذا مم کم کردم چاق تر هم شدم چای سبزخوبه؟

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
دوستان عزیزم برای من احتمال بارداری مول دادن دعا کنید برام‌دردسر نشه 

تارا جون خیلی ناراحتم‌که این وضع برات پیش اومده. الان دو‌سه ساعته میام سایت یه چیزی بگم نمی تونم. من هنوز ته دلم امید دارم برات. جواب سونو‌ها نمی خونه این اصلا منطقی نیست. انشاءالله خدا بهترین رو‌سر راهت قرار بده و اخرش ختم به خیر شه❤️🙏

سلام

کسی میدونه علائم هایپر شدن چیه

من با اینکه تخمک زیادی نداشتم 

ولی بعد از پانکچر شکمم خیلی بزرگ‌ شده

الان ی هفته از پانکچر میگذره و شکمم ب شدت بزرگ شده

و درد دارم

همه اینام از روز دوم پانکچر شروع شده

کسی دلیلشو میدونه؟

و درمانشو

سفیده و دوغم خوردم ولی فایده نداشت 

ممنون میشم کمکم کنید خیلی اذیتم 😟

اشکال نداره گلم مگه خدا گفته اگر صلوات نفرستی ماه رجب بهت بچه نمیده، شما از الان نذر کن سال دیگه انج ...

قضیه این دعا چیه 

تارا جون خیلی ناراحتم‌که این وضع برات پیش اومده. الان دو‌سه ساعته میام سایت یه چیزی بگم نمی تونم. من ...

نمیدونه والله اصلا متوجه نمیشم این چه داستانیه توش افتادم به موبایل مرکز هم زنگ زدم نتایج سونو و بتا باز بهشون گفتم میگن فردا تکرار کن!

درحالیکه صبح خودم بهشون گفتم ولسه اطمینان دو تا تیتر بتا و دو سه تا سونو برام بنویسین گفتن نه لازم نیست هر سونوگرافی بری میفهمن واسه دو درصد احتمال نمیخاد دوبار بری سونو! یعنی اینا واقعا کیس مشابه ندیدن اینهمه سال؟

سلام عزیزم خوش اومدی، ان شاء الله به زودی مامان میشی

ممنون عزیزم،ی سوال دارم ،اگر در طی این یک ماه کیوتن و ویتاگنوس مصرف کنم،آیا تاثیری داره،پارسال که آزمایش دادم،اف اس اچ ده و نیم بود،میخواستم بدونم در این مدت ممکنه با مصرف ویتاگنوس پایین بیاد،ممنونم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نمیدونه والله اصلا متوجه نمیشم این چه داستانیه توش افتادم به موبایل مرکز هم زنگ زدم نتایج سونو و بتا ...

فردا حتما هم از بده هم جای دیگه سونو برو

من قبل اینکه پروسه میکرو شروع کنم رفتم سونو وضعیتم چک شه دکتر مثلا متبحر سونوگراف که حتی دکتر خودمم خیلی قبولش داره بهم گفت کیست هموراژیک داری. با قرصم برطرف نمیشه باید عمل کنی. نتیجه رو‌نشون دکتر دادم اونم همینو‌گفت. دلم اروم نگرفت خودم رفتم جای دیگه سونو. بنده خدا گفت کی بهت گفته کیست هموراژیک؟ اصلا تو‌سونو معلوم نمیشه این کیست باید ام ار ای بدی. و بعدش معلوم شد اره کیست نبوده التهاب شدید لوله ها بوده . بعد یه دوره انتی بیوتیک قوی مصرف کردن دکترم فزستاد سونو سعادت که اونم تایید کرد که هیدرو شده لوله هام.

یعنی می خوام بگم با یه سونو امیدتو از دست نده. سونو مرکز که اصلا حساب نیست. ولی به جز امروزی حتما جای دیگه برو. انشاءالله خیره❤️

سلام عزیزدلم خوبی؟راستش نوبت دهیش اره معمولا شلوغه.من‌وقتی به اونا که توی نوبت بودن میگفتم یه روز قب ...

وای نه خاکستری جون.خیلی اینجا داغونه.چطور طاقت آوردی؟ اصلا معلوم نیست چیکار میکنن.خیلی بی نظمن.اولش که رفتم پیش مشاور میگه اول باید شوهرت پیش اورولوژ بره اون نظر بده بعد ارجاع بده به من که بهتون نوبت بدم.خب چرا نوبت اورولوژ رو همون اول صبح نمیزارن؟بماند که اونجا چند نفر با داد و بیداد بدون نوبت جلو ما رفتن تو مطب دکتر برا مشاوره.منشی هم که شکر خدا هیچ کاری نتونست کنه.

حالا این هیچ ساعت دوازده رفتیم پیش اورولوژ نه گذاشت حرف بزنیم نه نگاه به مدارکمون کرد میگه اژمایش بدین با جواب بیاین. شوهرم رفت آز داد گفتن عصر جوابش آماده میشه.عصر رفتیم جواب بگیریم دیدیم آزمایش اسپرم عادیه.تخصصی نیست.

اینم هیچ .رفتیم مطب شخصی دکتر اورولوژ.آزمایش رو نگاه کرد یکم براش توضیح دادیم شرایط شوهرم رو حالا دکتر میگه دوماه دارو بخوره اگه تاثیر نداشت من ارجاع میدم که نوبت بزنه براتون .میگم بابا شوهرمن  یک ساله داره دارو میخوره.اگه خوب شدنی بود تا الان شده بود میگه نه تاموکسیفن برای شرایط شوهر شما خیلی خوبه میگم شوهرم سه ماه اول بعد از عمل تاموکسیفن مصرف کرده هیچ تاثیری نداشته.خلاصه سرت رو درد نیارم بهد از کلی خواهش و توضیح شرایط کاری من و اصرار به اینکه ما میخوایم میکرو کنیم نمیخوایم دیگه دوماه وقتمونو بزاریم رو مصرف دارو بالاخره گفت برین کلینیک خصوصی دکتر افلاطونیان یا یه همچین جایی.هر چی بود گفت آقای دکتر خودش اونجاست.فردا بریم اونجا اورولوژ اونجا معاینه کنه همسرم رو و اگه بشه عمل پسا رو همسرم انجام بده اگه اسمشو درست گفته باشم.البته این دکتر گفت میکروتسه ولی با توضیحاتی که داد خودم فهمیدم میکروتسه نیست.آخه میگفت با سرنگ از بیضه اسپرم بکشن بیرون.تو نت که گشتم میکروتسه اینطوری نبود.این روش رو تو نت زده بود pesa.تازه میکروتسه برای کسانی انجام میشه که با تسه هیچ اسپرمی پیدا نشه.شوهر من که با تسه اسپرم براش پیدا کرده بودن.خلاصه که احساس میکنم کلا اشتباه بهمون گفته اسم عمل رو.حالا فردا میریم این کلینیک ببینیم چی میشه.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.