2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من چند تا دکتر رفتم که فوق تخصص بودن و همشون (جز اون دکتر جقله ها که همسن خودم بودن و تو هفته8 نامه ...

وای چقدر احمقن چه راحت روح و روان بیمارو به بازی میگیرن 

حالا جنینی که تا هفته ۷ یک لک هم‌ نداده اگه واقعا جنین باشه با یکروز قطع دارو چیزیش نمیشه فردا باز سونو و تیتر بتا میرم ببینم‌چه خبره؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
تهرانم عزیزم

اهوازی نیستید؟ 

فکر کنم شما بودید گفتید اهواز زندگی میکنید؟ 

البته شابد اشتباه مبکنم، سونوی دکتر شاکری تهران فوق العادع است،دختر خاله ام پیشش میره،تو تهران تک هست تشخیصش فوق العاده است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقدر احمقن چه راحت روح و روان بیمارو به بازی میگیرن  حالا جنینی که تا هفته ۷ یک لک هم‌ ندا ...

برای دختر خاله ام بهش گفتن بچه اش سندوم دان داره،دکتر شاکری بهش گفت بچه ات صد در صد سالمه ،الان بچه اش یک سالشه و سالم 

عزیزم ممنون که جواب دادی به منشیش صبح پیام دادم تو تل هنوز سین نشده ،از خانمای نی نی سایت شنیدم یه پ ...

تو سایتو نمی دونم ولی منشیش پیغام رو ببینه جواب می ده اگر نه دوشنبه پنجشنبه ها صبح زنگ بزن ایشالا می تونی مطمئن بشی از وقتت فکر کنم 

ریپورتش رو دیدم ببین الان مسئله اصلی اینه که قبلا کیسه زرده رو دیدن الان ندیدن به نظرم فردا برای ا ...

شاید قبلا هم‌ ندیدن عزیزم وقتی یک سانت توده رو داخل ساک نمیبینن تو مرکز احتمال هرچیزی هست

بچه ها يه سوال

ميگم احتمال داره نطفه تشكيل بشه ولي طي لانه گزيني موفق نباشه اونوقت موقع پريودي دفع بشه باعث بشه پريودي لخته هاش بيشتر بشه؟؟؟؟ من خيلي متعجبم استراديول كه استفاده نكرده بودم ولي از ديروز صبح دارم يك سره لخته دفع ميكنم تا همين الان،، نكنه اي يو اي گرفته بوده ولي ادامه پيدا نكرده،، من پروژسترون فقط استفاده كردم ايا پروژسترون باعث افزايش ضخامت ميشه؟

...
اهوازی نیستید؟  فکر کنم شما بودید گفتید اهواز زندگی میکنید؟  البته شابد اشتباه مبکنم، سو ...

نه عزیزم با یکی دیگه از دوستان اشتباه گرفتی

سونوی شاکری هم همش تبلیغه تو نت کلی شاکی داره

این مثلا سونوی کلانتری بود با اونهمه سابقه خودش ول کرده رفته خارج چندتا بچه رو گذاشته اونجا از اسمش نهایت استفاده رو میبره اونقدر اچرخوندن هنوزم درد دارم دوتایی بالا سر من ایستاده بودن با نیش باز هرچی تو کتابا خونده بودن مرور کردن

نه عزیزم با یکی دیگه از دوستان اشتباه گرفتی سونوی شاکری هم همش تبلیغه تو نت کلی شاکی داره  ای ...

اخه اینی که مهر زده حداقل ۵۵ سالش باید باشه

یعنی امضای یکی دیگه رو زدن؟

اگه به احتمال یک در میلیون بارداری مول باشه با ادامه داروها جونمو به بازی گرفتم فعلا امشب که امپولمو ...

امیدوارم همه ی احتمالات غلط باشه و نی نی صحیح و سالم باشه.توکل به خدا گلم

فردا بازم برو یه سونوی معتبرتر و ازمایش بتا رو همون جای قبلی تکرار کن.برات بهترینها رو میخوام عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اخه اینی که مهر زده حداقا ۵۵ سالش باید باشه یعنی امضای یکی دیگه رو زدن؟

کاش دوستانی که تهران هستن سونوگرافی هایی که خودشون تو تهران رفتن حین بارداری و راضی بودن رو بهت معرفی کنن

من متاسفانه اشنایی با تهران ندارم

نه عزیزم با یکی دیگه از دوستان اشتباه گرفتی سونوی شاکری هم همش تبلیغه تو نت کلی شاکی داره  ای ...

تارا جان امیدوارم که هر چه زودتر صدای قلب نی نی قشنگتو بشنوی فقط خواستم بهتون چندجا سونو پیشنهاد بدم سونوگرافی الوند دکتر گرامی و سروش و رستاک این 3 تا جز قدیمی ها هستن و به نظر میاد جواب خودشونو پس داده باشن الوند خودم رفتم و واقعا راضی بودم انشالله که همه چی ختم به خیر میشه