2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
کجا سونو شدی؟ عه پس جفت تو.هم.هنوز پایینه؟برامنم پایین بودهمچنان عرضی بودن جنین.هم من اطلاعاتی ندا ...

دکتر ابوالفضل نظری . شما ک میگین جفتتون خلفی هستش ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نمیفهمم والله چارشنبه دکتر خودم سونو کرد گفت ساک خالیه الان بعد سه روز این سونو نوشته یک توده ۱۲ میل ...

تارا جان خیلی برات ناراحت شدم و حس و حالت را درک میکنم چون تجربه کردم و من را بردی ب گذشته ن چندان دورم

فقط این را بهت بگم ک ب بک سونو قانع نشو ک بعد خودت را سرزنش کنی ک نکنه عجله کردم و .... 

جای کعتبر و دکتر معتبر برو و سونو بشو من شاید ۴ یا ۵ جا رفتم بازم با مشورت دکتر یک هفته هم صبر کردم و مجدد سونو دادم

اما دیگه بیش از این دکتر بهم اجازه نداد و گفت برای خودت خطرناکه‌

ز ته دلم دعا میکنم ک از شما اینجور نشه و بخوبی داخل سونو جنین دیده بشه اما حرفم این بود ک ب دو تا سونو اونم ادمای بی تجربه قناعت نکن

من حتی داخل سونوی اول ساک هم نمیدیدن در صورتی ک ازمایشم حاکی از این بود ک باردارم

و داخل هفته بعد ساک دیده شد هر چند پوچ بود

نمیدونم چی بگم عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها خدا رو شکر قلب داشت 👶👶👶👶👶

واااای خدایا هزار مرتبه شکرت...عزیزم تبریک میگم انشاالله صدسال قلبش بتپه😍

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

من دارم میمیرم😭حالم خیلی بده از صبح تاحالا حالت تهوع ولم نمیکنه چکارکنم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
دکتر ابوالفضل نظری . شما ک میگین جفتتون خلفی هستش ؟؟؟

اره نوعش خلفی هست ولی پایینه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من دارم میمیرم😭حالم خیلی بده از صبح تاحالا حالت تهوع ولم نمیکنه چکارکنم

عزیزم اذیتای نی نی ها چ زود شروع شده...😁

تهوع خیلی سخته. من بدجور تجربش کردم😏ب محض اینکه رفتی دکتر دارو بگیر

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ریپورتش رو دیدم ببین الان مسئله اصلی اینه که قبلا کیسه زرده رو دیدن الان ندیدن به نظرم فردا برای ا ...

والله من که یک درصدم به تشخیص این دو تا دکتر جوون اعتماد نمیتونم بکنم اینقدر خوشحال بودن یک کیس دیدن کلا انگار تا حالا همچین چیزی ندیده بودن

از کجا اونقدر مطمینا اون توده جنین نیست؟ اندازش ۱۲ میلیمتره و دقیقا با اندازه جنین تو هفته ۷ تطابق داره

اقلا ۲۰ دقیقه سونو کردن و هی گشتن دنبال توده مشابه اخر گفتن نه فقط همینه کلا موش ازمایشگاه گیر اورده بودن

فردا حتما میرم یک‌جای دیگه سونو و تیتر میدم فعلا داروهامو قطع کردم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خلفی ک یعنی پشت

عزیزم.پایین بودن جفت ربطی ب خلفی و قدامی نداره..هر دوتاش میتونه پایین باشه..

عزیزم.پایین بودن جفت ربطی ب خلفی و قدامی نداره..هر دوتاش میتونه پایین باشه..

راست میگی خوب قدامی ک یعنی جلو و خلفی یعنی پشت . دکترم ب من گفتش ک جفتت بالا رفته ولی بعدم زده بود مث اون دفعه قدامی 

. یعنی چ ک میگی پایین بودن ربطی ب خلفی و قدامی نداره یعنی چ ؟؟ یکم توضیح میدین گلم ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
تارا جونم داروهاتو قطع‌نکن.بخدا من‌مورد دیدم هفته‌های بالاتر جنین و قلبشو دیدن.یه کلیپ دیدم میگفت صب ...

اگه به احتمال یک در میلیون بارداری مول باشه با ادامه داروها جونمو به بازی گرفتم فعلا امشب که امپولمو نزدم تا فردا برم جای دیگه سونو و مجدد تیتر بتا

از روز اول ماه رجب تا روز آخر فرصت داری 100 هزار صلوات بفرستی، من از آنا جون و بچه های اینجا یاد گرف ...

الان که ماه رجب گذشته 😭😭😭😭😭

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
تارا گلی انقدر به ما استرس وارد شد سر تشخیص اشتباه مول....که وقتی من سقط میکردم فقط خدا رو شکر میکرد ...

یعنی ریسک کورتاژ اینقدر زیاده؟ خواهرم جنین ۵ ماهه کورتاژ کرد خیلی سخت نبود

راست میگی خوب قدامی ک یعنی جلو و خلفی یعنی پشت . دکترم ب من گفتش ک جفتت بالا رفته ولی بعدم زده بود م ...

عزیزم.خب همونطور ک خودت گفتی جفت خلفی پشت جنین هست وجفت قدامی جلو جنین یعنی سمت شکم...حالاهر کدوم از این.جفتها فاصلشون با دهانه رحم کم.باشه یا نزدیک باشن میگن جفت پایین هست.

مریم جون برای شما تشخیص اشتباه مول دادن ؟

سال 96 بله اولین بارداری پوچم تشخیص اولین دکتر مولار بود😪 بعد از عمل برداشت پولیپم حامله شدم...البته 6 ماه بعدشم باز باردار شدم اونم پوچ شد

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،