2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اگر تونستین اینترنتی وقت بگیرین فکر کنم درست باشه ولی اکر روزهای دوشنبه و پنجشنبه صبح هم زنگ بز ...

عزیزم ممنون که جواب دادی به منشیش صبح پیام دادم تو تل هنوز سین نشده ،از خانمای نی نی سایت شنیدم یه پیام میاد که نوبتتون اوکی شده ولی من جایی شماره و اسم ثبت نکردم که برام پیام بیاد.عزیزم وقتی وارد سایتش میشم این نوبتو برام رزرو شده نشون میده

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
گندمک جون  اینبار خوردی به دلت بدنیار  ،به اطلاعات نت خیلی نمیشه اعتماد کرد

وای چه اشتباهی کردم فکر میکردم خوبه حالا که خوردم توکل به خدا یه درد بدی تو کمرم دارم که حد نداره مثل درد پریودی 

پنج شنبه ۴۲ هزار بود امروز دیگه نرفتم عزیزم سونو رو بفرستم‌ببینی؟

ریپورتش رو دیدم

ببین الان مسئله اصلی اینه که قبلا کیسه زرده رو دیدن الان ندیدن

به نظرم فردا برای اطمینان سونو و بتا هر دو رو تکرار کن

و فورا پیگیر شو

نمی خوام بترسونم اما اگه قضیه مول مطرح باشه باید سریع درمان بگیری نباید معطل کنی

و پاتولوژی جواب قطعی برای مول هس

سلام عزیزم..اره الان انجام دادم..خداروشکر گفت همه چی خوبه..وااای خیلی لذت بخش بود😍😍لحظه ب لحظش رو ...

خوبی ؟ من رفتم سونو و بازم جفتم قدانی بودش و وضعیت جنین عرضی بود .وضعیت عرضی خوب نیست ؟ برا شما چ زده ؟؟ وزنشم ۲۳۰ گرم بودش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
وای مریم جون اصلا تا الان هیچچچ استرسی نداشتم عالی بودم ظهر کنجد خوردم اونم سه چهار قاشق اصلا فکر نم ...

عزیزم.اون.جنینا الان.تو مرحله لانه گزینی هستن..هنوز دورازجون  در حد سقط نیستن که.بیخیال شو گلم هیچی نمیشه.ِ

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خوبی ؟ من رفتم سونو و بازم جفتم قدانی بودش و وضعیت جنین عرضی بود .وضعیت عرضی خوب نیست ؟ برا شما چ زد ...

عزیزم.اوضاع جفت فک.نکنم تغییرکنه..مال منم از اول خلفی بود..وضعیت جنین هم سفالیک بود برامن یعنی سرش پایین پاش بالاست..جنین تو بارداری کلی میچرخه..فک.نکنم چیزبدی باشه این حالتاشون...مهم.سلامتیشونه😊

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم.اون.جنینا الان.تو مرحله لانه گزینی هستن..هنوز دورازجون  در حد سقط نیستن که.بیخیال شو گلم ...

بخاطر گرمی زیادش میگن بخاطر لانه گزینی میدونم الان سقط نمیشه خدا کنه چیزی نسه خیلی چند روز حالم خوب بود عالی

بخاطر گرمی زیادش میگن بخاطر لانه گزینی میدونم الان سقط نمیشه خدا کنه چیزی نسه خیلی چند روز حالم خوب ...

بد ب دلت راه نده هیچی نمیشه..اگر خیلی هم نگرانی. چیز خنک مثلا ی کاسه ماست بخور عزیزم..تا مصلحش باشه

سلام خوبین؟ شما هم پیش دکتر پادمهر رفتبن براتون سونو و آزمایش مجدد نوشت؟

سلام عزیزم اره سونو و آزمایش دادن چون همه چی من قدیمیه تاریخ مصرفشون گذشته. اتفاقا الان مطبشونم اومدم نشون بدم😁😁تو نوبتم

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
عزیزم.اوضاع جفت فک.نکنم تغییرکنه..مال منم از اول خلفی بود..وضعیت جنین هم سفالیک بود برامن یعنی سرش پ ...

عزیزم یرا شما بهترین حالت هستش هم جفت و هم جنین شکرخدا . برا من اون سری ک فقط جفت بود و پایین زده بودش دکتر گفتش خودش میچرخه باز میادش بالا ولی الان بازم جفتم پایین بودش و جنینم ک نباید ب صورت عرضی فک کنم باشه . راستی گفتش ک ی فیبروم ۲۹ میل ساب سروازول هم داری قبلا نداشتم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم یرا شما بهترین حالت هستش هم جفت و هم جنین شکرخدا . برا من اون سری ک فقط جفت بود و پایین زده بو ...

کجا سونو شدی؟

عه پس جفت تو.هم.هنوز پایینه؟برامنم پایین بودهمچنان

عرضی بودن جنین.هم من اطلاعاتی ندارم.عزیزم فک.نکنم بد باشه.خب ی حالته دیکه