2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست
منم مثل تو حدود ٦ روز سردرد وحشتناك داشتم به طوري كه از اتاق بيرون نميرفتم فقط خواب بودم تو اتاق تار ...

انشاللله حتما میخورم خدا خودش کمک کنه خوب شه سردردرم خیلی بده🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو شکر که هماتوم نداری،قبل از انتقال کیست داشتی؟؟ من که ی بند خوابیدم  راستی از آخرین پری ...

آره ولی سایزش کوچیکتر بود، بهم گفت چون هماتوم نداری خطر داره با 4 تا استرادیول همش خواب باشی، نه از روی سونو سایز زد با محاسبات خودم سه روز فرق داشت

زینب جان مرکز گفت فقط یکی از سونوگرافیهای که مورد تایید خودمونه برو دیگه ناچارا عصر میرم سونوگرافی ب ...

ببین گلم شیاف پروژسترون اصلا دفترچه ایی نیست و اگر داروخانه قبول نکنه هزار راه هست بتونی بخری، نهایت به یه متخصص زنان میدی می نویسه

پس چرا ال دی دادن بهم زینب جان من و همسرم مشکلی نداریم فقط لوله سمت راستم کمی چسبندگی داره و به درخو ...

به خاطر نوع سیکلت هست، الان انتقالی یا تخمک کشی؟ اگر تخمک کشی داری سیکل آگونیست داری، اگر انتقال هست سیکل لانگ در نظر گرفتن

وای زینبی جون خداروصدهزار مرتبه شکر خیلی خوشحال بودم از صبح از سردرد دارم میمیرم قرص استامینوفن هم خ ...

الهی بعضی دوستان این جور میشن، دیدم بین دوستان این مدلی با خاموش کردن چراغ و بستن سر با روسری آروم شدن، آنا با کمپرس یخ گذاشتم بهتر میشد، کلا خیلی درد بدیه، سعی کن استامينوفن کم بخوری و از نوع ساده

بچه ها خدا رو شکر قلب داشت 👶👶👶👶👶

خداروهزار مرتبه شکر عزیزم.ان شاالله ۱۲۰ سال قلب خوشگلش بتپه❤ خان اول رو به سلامتی رد کردی خواهرم😁

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ببخشید این ژله رویال مقدار مصرفش را میگید و اینکه چطور بفهمیم اصله

گلم قد یه نخود کوچولو صبح ها ناشتا بذار زیر زبونت، طعم ترش مانندی داره و شیری رنگ هست، حتما باید خنک نگهداری بشه و تو یخ برسه دستت، اگر نمی تونی قرصش هم هست داروخانه ها دارن

دوستان عزیزم برای من احتمال بارداری مول دادن دعا کنید برام‌دردسر نشه 

سلام عزیزم .من بعد از چند روز اومدم سر بزنم ، خبر سونوت رو خوندم بقیه صفحات رو نخوندم اومدم صفحه آخر ببینم تو و سانازی چیکار کردید واقعا ناراحت شدم ، سخته اما واقعا آرامش برات از خدا میخوام