2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
من فعلا مادر شوهر و سایر اقوام شوهر نفهمیدن.... حالا ببینم تا کی میتونه مخفی بمونه😁

رويا جون سلام خوبي؟ وووي ديگه چيزي نمونده انشالله ب سلامتي، دعا يادت نره، خصوصا براي بنده ي ديوانه😅

رويا جون ميشه كمك كني ببينم اين سينال واس چيه و با اقايون چ ميكنه، يه جا خوندم ممكنه خراب كنه اوضاع رو

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميتونم بپرسم كجا و كدوم دكتر براتون نوشتن pna ؟؟ راستش من جنينام ضعيف دراومد خيلي حساس شدم رو كار جن ...

عزیزم من اصفهانم دکتر همایون عباسی ارولوژیسته شوهرمو عمل کرده وتوی مرکز باروری ناباروری اصفهان خ مشتاق کار میکنه اون اینا برامون نوشته البته یکی از دوستان گفتن که شاید fnaبوده و یعنی با سرنگ از بیضه اسپرم میکشن برای میکرو.خیلی بد خط نوشته بعد از نظر این دوستمون منم شک کردم کهfna   باشه  نه pna.شما کدوم شهرید کجا انجام دادید؟من شهرای دیگه که نمیدونم ولی این مرکز اثفهان فکر کنم خیلی خوب باشه

آره عزیزم یادمه. جنین نداری یعنی توی ابن سینا؟  ان شاالله بهترین انتخاب رو بکنی. منم همسرم گ ...

ن عزیزم ده تا جنین داشتم ک تو انتقال دوم گفتن ۴تاش خراب شدن ریختیم دور

اره تا زمانی ک جنین داری انتقال بده واقعا حیفه

ایشالا ک این سری ی دوقلو قسمتت بشه😍😍

عزیزم تعداد ک.4ملیون بود ولی تحرک.اینا یادم نیست دیگه چون یکسال گذشته از اخرین ازمایش ..ولی میدونم ک ...

شما همسرتون آزdfi نداد؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
ن عزیزم ده تا جنین داشتم ک تو انتقال دوم گفتن ۴تاش خراب شدن ریختیم دور اره تا زمانی ک جنین داری انت ...

ای داد. 

ان شاالله اینبار جنینای زیاد و عالی برات تشکیل بشه و با بار اول باردار بشی.

هر چی خدا بخواد.

من که به نشدن فکر نمیکنم.

انقدر امیدوارم که میخواستم نوار بهداشتی بخرم آین بار ، گفتم دیگه لازمم نمیشه نگرفتم.

امیدوارم خواست دلم با خواست خدا یکی باشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من فعلا مادر شوهر و سایر اقوام شوهر نفهمیدن.... حالا ببینم تا کی میتونه مخفی بمونه😁

خوشبحالتون  که سریع کارتون درست شد و کسی نفهمید 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
ای داد.  ان شاالله اینبار جنینای زیاد و عالی برات تشکیل بشه و با بار اول باردار بشی. هر چی خد ...

فدات شم مهربونم

کار خوبی میکنی من یکم زود پاپس میکشم باید همون موقع باز ادامه میدادم کلا بیخیال شده بودم تا دیروز ک دوباره زد ب سرم باز برم شانسمو اتحان کنم

ممنون از دعا خوب و حرفای پر انرژیت ایشالا همشون بررای خودت زودتر اتفاق بیوفته🙇🙇

من ۳بار اصفهان مرکز مشتاق اانتقال دادم و متاسفانه نگرفت البته نمیگم مشکل از مرکز یا دکتر بوده اما به ...

میتونم دقیق تر بدونم وثعیت شمارا و نظر دکترتون را؟کدوم دکتر گفتن برید یزد؟شما دکتر کلانتر بودید؟نوبت کلانتر چند ماهههست؟شوهرم داره ویتامین ویخوره اما خسته شده میگه بریم بدای میکرو احتمالا دو ماه آینده

ممنونم من پارسالی رو با شما بودم انتقالمونم یکی بود ک من منفی شدم شما مثبت ک متاسفانه سقط کردی من ...

دوستم بیمارستان آرش نرو مرکز آموزشیه و اساتید هیچ کاری واست نمیکنن اینو از روی تجربه بهت گفتم ببخشید 

سلام خوبید خانما... من خیلی ناراحتم امروز رفتم سونو بعد از کلی امپول سوپرفکت و گونال دکتر گفت باید ا ...

سلام عزیزم . منم اضافه وزن دارم . دو ماه قبل که رفتم ویزیت اولیه دکتر بهم دارو داد و البته گفت اول باید وزنتم در کنارش تو این دو ماه بیاری پایین . به من گلوکوفاژ و ال کارنیتین داد .گفت دو ماه بخور بعد دو ماه پریودی اخرش گونال و شروع کن و روز هشتم برم واسه سونو

منم 3 کیلو کم کردم . امروز که هشتم پری بود،  رفتم پیش دکترم گفت همینم خیلی خوبه کم کردی خداروشکر . ۱۲ فولیکول 12 تا ۱۵ هم داشتم . باید قبل امپولا میگفت بهت وزنتو کم کن بعد امپول بزن

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷