2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سلام خوبید خانما... من خیلی ناراحتم امروز رفتم سونو بعد از کلی امپول سوپرفکت و گونال دکتر گفت باید ا ...

عزیرم چرا سیکل رو کنسل میکنن خوب هایپرم بشی چه اشکالی داره عوضش یه عالمه جنین برات فریز میکنن اونایی که پی سی او هستن اکثرا هایپر میشن

عزیرم چرا سیکل رو کنسل میکنن خوب هایپرم بشی چه اشکالی داره عوضش یه عالمه جنین برات فریز میکنن اونایی ...

نمیدونم انقدر گریه کردم... تازه خیر سرم رفتم رویان همه میگن خوبه.... اصلا نمیدونم باید چیکار کنم... یعنی با وزن کم کردن مشکل حل میشه؟؟

خسته ام ... میشه دعا کنین برای حال دلم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره زیاااد...90 کیلوام

وزنت رو کم کنی احتماله اینکه باردارشی با میکرو خیلی بیشتر میشه ولی منم همیشه هایپر شدم دلیلشم بالا بودن ذخیره تخمدانمه ولی درکل وزن کم کردن عالیه من این سری ده کیلو کم کردم. قبلا 78کیلو با قد 168 بودم الان 67 کیلوم 

وزنت رو کم کنی احتماله اینکه باردارشی با میکرو خیلی بیشتر میشه ولی منم همیشه هایپر شدم دلیلشم بالا ب ...

پس برم تو کار کم کردن بعد برم؟؟

خسته ام ... میشه دعا کنین برای حال دلم.
آفرین پرچم مامان چیپس دوستمون بالاست😉😉😉😉😋😋😋😋

🚩🚩🚩🚩🚩

🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
دفعه قبلم 6 تا انتقال دادم به تعداد نیست به شانس و کیفیت جنینه قربونت برم ایشالله 26 با خوشحالی خبر ...

ان شالله🙏🙏😊😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
اینجا دوستانی بودن که قرص ال دی تا روز ۱۶ خوردن و بعدش سونو شدن و دارو گرفتن برای تحریک تخمک و پانکچ ...

عزیزم من سری اول ال دی خوردم 16 تا بعدا رفتم دکتر امپول سوپر فکت اضافه شدن بعلاوه بقیه ال دیا رو خوردم پریود شدم روز دوم بازم رفتم داروهایه تحریک تخمدان رو نوشت برام وسوپر فکت قطع شد 

البته اين رو هم بگم ان شا الله زودي دوران شيردهي قسمتت بشه ، من فقط توي اون دوران از فرط گرسنگي صبحا ...

مامان سبحان جون شمام همسرتون سينال داشتن قبل از پانكچرتون؟؟ 

...
عزیزم.منم.همینو شنیدم ک تکونا الان مهم نیست. اونروزم ک رفتم.مطب دکترم خاستم بپرسم یادم رفت... پسرمن ...

نفسي جون سلام شمام همسرتون سينال داشتن قبل از شروع پانكچرتون؟ چن تا زدين؟ از چن وقت قبل پانكچر شروعش كردين؟ شرايط همسرتون چي بود از نظر تعداد و تحرك كه سينال داده بودن؟ به ما دادن من خيلي نگرانم، باز محيا و نگراني داروهاش 

...
بچه ها خدا رو شکر قلب داشت 👶👶👶👶👶

وای زینبی جون خداروصدهزار مرتبه شکر خیلی خوشحال بودم از صبح از سردرد دارم میمیرم قرص استامینوفن هم خوردم خوب نشد چیکار کنم؟😓

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
واقعا دست خودمون نیست استرس تولید کردن، ولی گلم اصلا نگران نباش حالش خوبه نی نی، الکی سونو نرو، ولی ...

مرسی فداتشم.اره واقعا دست خودم نیست.جالب اینجاست روزایی که شوهرم پیشمه انقد ذوق داره حرکاتشو حس کنه،هروقت دست میذاره رو شکمم خنثی ست😂 وروجک قشنگ موقعی که من و خودش تنهاییم چنان لگدایی نثارم میکنه که قشنگ شکمم بالا پایین میشه

دیشب هم همین اتفاق افتاد.در طول روز هرچی التماسش‌کردم تکون نخورد.ساعت ۴ صبح چنان پشت سرهم و شدید لگد میزد که مامانم کنارم خوابیده بود دستشو گذاشت رو شکمم کاملا حسش کرد.خیلی خیالم راحت شد بعد اون حرکتا

ناقلا انقد ارومه در طول روز،مجبورم میکنه بیام اینجا ابراز نگرانی کنم بعد شبش تلافی میکنه.فکرکنم مثل خودم شبا رو بیشتر دوس داره🤣

دیشب دست گذاشتم رو شکمم برای تموم منتظرا و تموم باردارا دعا کردم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم