2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
آره عزیزم باورت میشه ؟؟ خخخخ  بیمارستان آبان تانک نیتروژن نداشت و رویانم تانک نیتروژناشو کسایی ...

ای جووونم.چ بامزه..پس با نی نی هات دور دور هم رفتین😍عزیزم.برات بهترینها رو ارزو میکنم انشاءالله ک فرداپاگذاشتن تودلت..ی عمر مهمونت میشن..🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ببخشید گرده نخل منظورتون گرده ایه که محصول زنبور عسله یا مال درخت نخله؟از کجا تهیه کنیم چه موت باید ...

عزیزم خرنوب خیلی گرمه و اگه طبع همسرتون گرم باشه براش مناسب نیست و ممکنه اثر معکوس داشته باشه. خیلی حواستون به این مورد باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لی لا بخدا با خوندن پیامت بغضم گرفت فدات که انقد مهربونی ، مطمئنم پاداش کارهای خوبتو بزودی زود میگیر ...

💜💜💜💜💜💜💜

فدااات شم عزیزم. آرزوی بهترینا رو برات دارم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ای جووونم.چ بامزه..پس با نی نی هات دور دور هم رفتین😍عزیزم.برات بهترینها رو ارزو میکنم انشاءالله ک ف ...

چه تعبیر با مزه ای. دور دور با نی نی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام نه.اصفهانیم.دکتر همایون عباسی اورولوژیست قهاریه توی مرکز ناباروری مشتاق هست مطب هم داره.شوهرم ی ...

پیشنهاد میکنم ی ویزیت هم پیش دکتر پیمان صالحی برین دکتر جوان اما با علمی هستن نظر اون هم راجب وضعیت شوهرتون جویا بشین

خیلی درد داره سقط هفته هفتم؟  یعنی داروهامو که قطع کردم باید بمونم خونه و منتظر دفعش باشم؟

واااا دختر توکلت کجا رفت پس!!!؟تو که هنوز سونو نکردی این حرفا چیه میزنی؟انشالله نی نی رو میبینی و دلت شاد میبینه

سلام ب همگی خوبین😗من بعد منفی شدن کلا گذاشتم کنار دوا دکتر رو 

تو ابن سینا هم انجام دادم ک نتیجه نداد حالا سوالم اینه کجا بیشترین نتیجه رو میده برم اونجا؟؟؟بیمارستان آرش رو شنیدم کارش خوبه کسی اونجا رفته راضی بوده؟؟؟

ممنون میشم جواب بدین😗😗😗

عزیزم جنینهاتونو خودتون منتقل کردین؟ منم می‌خوام بیارم گاندی گفتن بهت باکس می‌دیم خودت میری و میاری ...

عزیزم با باکس یکم ریسک داره اما اگه با تانک جا به جا کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط یکم کرایه اش گرونه 

سلام دوستان خواهشن هرکس اطلاعی داره کمکم کنه من طول دهانه رحمم یا همون سرویکس ۳۰ میل بودتوهفته ی ۲۴ بارداریم تونت خوندم امپول پرولوتن دهانه رحمو سفت میکنه ومانع زایمان زودرس میشه وقتی رفتم دکتر به دکترم گفت امپول پرولوتن بهم بدید واسه جلوگیری از زایمان زودرس بهم گفت باعث دوجنسیتی میشه ولی گفت بزن ۱۵ روزی یبار پرولوتن دوز ۵۰۰ تا هفته ی ۳۳ . حالا از موقعی که دکتر این حرفو بهم زده ترسیدم تونت خوندم که۵۰۰خیلی قویه همینجوردوز  ۲۵۰ گرفتم که ۱۵ روزی یبار بزنم یکیشو زدم ولی دودلم نمیدونم چیکار کنم کسی شرایط منو داشته؟

بچه ها خداروشكر من ديروز افتادم به خونريزي  ولي نميدونم بارداري پوچ چطوري دفع ميشه ،بايد چيزي ...

عزیزم من سقط بارداری پوچ داشتم

دردی نداره کلی لخته خوب میاد با ی کیسه ک برای من سفید رنگ بود

بعد میری سونو ک ببینن باقیمانده داره یا نه

بعد اویشن و زعفران دم کن بخور

بعد سقطم ک خودتو حسابی تقویت کن قرص آهن حتما بخور

چون ازو هستن کیفیت اسپرم خوب نیست؟بدلیل کیفیت پایین نمیگیرن؟

والا دکتر ها ک رک نمیگن اما کلا کسایی ک ازو هستن نسبت ب بقیه کیفیت پایینتره اما دلیل نگرفتن را فعلا اسپرم اعلام کردن اما گفتن نتیجه قطعی بعد از پی جی دی مشخص میشه

اگه کیفیت اسپرما تو بیوپسی خوب نباشن بهمون میگن؟

میگن  برای خارج کردن اسپرم بیوپسی بهتر از روش های دیگه است چون اسپرم اسیب کمتری میبینه 

برای من حرفی نمیزپن تا زمانی ک لقاح را انجام میدادن و بسته ب جنین های تشکیل شده بود اما شنیدم بیوپسی را میگن