2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
نه اصلا، در مورد پی جی دی بپرس ولی دیگه قید اونا رو نزن، چند تا فریز داری؟؟ 

چهار تا فریز دارم در یک بسته

دوستم اروپاست اونجا میکرو کرده و دوقلو داره با دکترش  کیس منو مطرح کرده دیروز و ایشون گفته بعضی وقتها بعلت کج بودن رحم! جنین دیر دیده میشه و تا اول هفته نه زمان بدند

پارسال که اصف رحممو جراحی کرده تو گزارش عمل نوشته دهانه رحم کج بوده که اصلاح شد! 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
من پانگچرم فک کنم ۳تومن شد. اما انتقال چون بلاست بود بیشتر شد.یک و نیم فک‌کنم. بعد شما ویزیت ها و ...

🤪🤪🤪🤪راستش از بس همه جا ویزیت گرونه و سونو و بقیه خرجا زیاد بود، دیگه 26 تومن و 33 تومن هزینه ویزیت یا سونو به چشمم نیومد😂😂😂😂

مثلا داپلر رویان 50 شد سونوم واسه آندومتریوز بعد دکتر نشون دادم دیگه ویزیت گفتن نیازی نیست، یا سونو میشم و سوالامو از دکتر می پرسم همون پول سونو فقط می گیرن 33، قبلا 26 بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان شما روز دو یا سه پریودی که میرین دکتر و استرادیول رو شروع میکنن ، یادتونه ضخامت اکوژنتون چند بود.

دیروز سونو شدم گفت ۳ انگار. البته به من نگفت.به منشیش گفت نوشت.

اولین بار بود انقدر عدد پایین میشنیدم.کلا همیشه ضخامتم ۷و۸ بوده و تری لاین.

حالا نمیدونم ربطی به زمانش داره یا نه.

استرادیول داد ، روزی دو تا ، و از یه روزی به بعد ۳ تا میشن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
چهار تا فریز دارم در یک بسته دوستم اروپاست اونجا میکرو کرده و دوقلو داره با دکترش  کیس منو مطر ...

وااااااای دختر چرا زودتر نمی گی آخه 

هر چند حق داری آدم اسم خودشم فراموش می کنه

تارا اگه بدونی چه قدر خوشحال شدم اینو گفتی عزیزم انگار رو ابرام

ببین حتما صبر می کنی تا با یه دکتر حسابی رادیولوژیست ویزیت بشی، شهیدت می کنم نا امید بشی

عزیزم منم همین حسو دارم خیلی سعی میکنم رواسترسم غلبه کنم ولی نمیشه😥از ته قلبم برات دعا میکنم که انش ...

آخ آخ پس حسابی هم دردیم، یعنی کل خانواده رو خل کردم🤪🤪🤪🤪دکترمم خل کردم 

ان شاالله منو درک کنن و حلال کنن

گلم شما کم کاری تیروئید داری حتما باید متخصص غدد ببینه شما رو، اصلا با این شرایط وارد سیکل نشو

خب قرص تیرویید بخوره وارد بشه اشکال نداره 

منم کم کاری تیرویید دارم ولی دکترم نگف وارد سیکل نشو

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍
وااااااای دختر چرا زودتر نمی گی آخه  هر چند حق داری آدم اسم خودشم فراموش می کنه تارا اگه بدون ...

زینب جان شما هم‌ چنین چیزی تو تکستا خوندین یا شنیدین؟

دیشب که دوستم اینو گفت یادم افتاد تو گزارش عملم هم یک کلمه rotate بود رفتم‌پیداش کردم خوندم ولی اصف نوشته اصلاح شد

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام همسر منم آزو اسپرمه  میشه اسم دکتر همسرتون رو بگین ؟؟؟تهرانین شما؟

سلام نه.اصفهانیم.دکتر همایون عباسی اورولوژیست قهاریه توی مرکز ناباروری مشتاق هست مطب هم داره.شوهرم یه عمل وازووازستومی کرده پیشش یه عمل واریکوسل

ولی خوب مشکلش حاده مجاری چپ را به بیضه راست پیوند زدن

خیلی نگران شدم یعنی این همه دارو استفاده کردم و خریدم همش هییییچ؟؟؟!!!😮😮😔😔😔😔😔 راستی گلم پانک ...

ببین گلم واقعا قصد نگران کردنت رو ندارم ولی حتما به دکترت بگو شاید نظرش متفاوت باشه من متخصص غدد یا زنان نیستم، از روی موارد مشابه شما که دیدم خیلی دکتر سخت گیری کرده می گم، که اگ  احیانا حواسشون نبوده دقت کنن، زحمات شما هدر نره، چون در مراحل اولیه متوقف شدن خیلی پذیرشش بهتر از مراحل بعدی هست

پانکچر همون تخمک گیری هست

یه سوال دیگه  من آمپول پروژسترونمو تو یخچال میزارم نکنه کارم اشتباهه؟؟؟

نه بابا ترس نداره مال منم قرمز میشه دوباره خوب میشه،

اسم سرسوزنی که آنا می گفت یادم نیست ولی میگفت بلندتر از این معمولیاست، راستی نیاز نیست تو یخچال باشه تو اتاق خنک کافیه، تو یخچال بذاری موقع تزریق دردش سر به فلک می کشه