2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

تاراجان دقیقا یکی از دوستام همین مشکل شمارو داشت البته با بارداری طبیعی

عدد بتا درست رشد میکرد اما جنین رویت نمیشد

تو هفته 9بود ک برای چندمین با رفته بود سونو گفته بودن قلب رویت شده و چون رحم دوشاخ بوده دیده نشده

بهرحال توکلت بخدا باشه و اصلا امیدتو از دست نده

و همون ذکری ک خودت گفتی "المصور" بخونش

خدا خیلی بزرگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Zizi خانم ک درد داری اصلا استرس نداشته باش و بهش فک نکن

من تا هفته 12 حتی بعد از غربالگری مرتب درد پریودی زیرشکم و حتی خونریزی روان داشتم

لکه بینی ک جز نرمال زندگیم بود

و الانم ک تو هفته 24هستم هنوز دردای زیرشکمم ادامه داره و حتی درد واژن و مقعد بطور تیر کشنده هست

میبینی ک خداروشکر هربار رفتم سونو بچم سالم بوده

پس بدون ک استرس و تلقین کردن علت خیلی از دردهای کاذبه ک ما داریم

آره توکل به خدا  انشاءلله بزودی مامان میشیم  بایت راهنماییت ممنون عزیزم  راستی جنی ...

بله توکل بخدا،انشالله حتما مامان میشیم

نه دیگه جنین ندارم

ولی خداروشکر اسپرم داریم دیگه نیازی به عمل نیست

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
شما الانم میری سر کار، من که تعطیل کردم از ترسم

من تا 8هفتگی فقط لک داشتم سرکار میرفتم دیگه رفتم استعلاجی تا دقیقا پایان12 هفتگی ک تو این چهرهفته ک مصادف با عید بودمن خونریزی روان داشتم ک با استراحت کاملا رفع شد

بعد غربالگری رفتم سرکار و الانم سرکار میرم

هفته پیش بهم گفتن خطر زایمان زودرس ک باز یه هفته استراحت مطلق و بعدش دیدم هنوز اون دردا ادامه داره و اوضامم همونه خودم بخودم اینا دردای کاذب براکستونه نبایدترسید و خونه نشین بشی ک استرس و تلقین درد .کلا ناامیدت کنه

خداروشکر یه 5 روزی هست دوباره ریلکسم

Zizi خانم ک درد داری اصلا استرس نداشته باش و بهش فک نکن من تا هفته 12 حتی بعد از غربالگری مرتب درد ...

ممنون تجربتونو اینجا میگید برای ما که اول راهیم شما باعث قوت قلبمون میشید ان شاءالله شما هم به سلامت نی نی رو بغل بگیرید

خدا جونم شکرت...
ممنون تجربتونو اینجا میگید برای ما که اول راهیم شما باعث قوت قلبمون میشید ان شاءالله شما هم به سلامت ...

انشالله

من از یه هفته بعد انتقال چون خانوادم نزدیکم نبودن همه کارای خونمو انجام میدم

اولین آلارم خطر لکه بینیه ک اونم بهمون میگه احتیاط کن

دردهایی ک ماها داریم کاملا طبیعیه چون تا دراز میکشیم خوب میشه

اصلا اگه حاملگی خارج رحمی رد شده باشه درد کاملا طبیعیه و اگر با لکه بینی بود ک میگم باید احتیاط کنیم

چون درمانش فقط فقط استراحت و شیاف و امپوله ک ما خودمون خودکار داریم استفاده میکنیم پس قرار نیس اتفاقی بیفته

اینا علائم بارداریه چون ما میترسیم برامون دردناک و فجیعه

وای خدا خیرت بده نوشته هاتو می خونم قوت قلب می گیرم و دلم آروم میشه

فدات عزیزم..من حالتونو.کاملا میفهمم چون خودم اوایل رو کلا با همین حالتا و استرس سپری کردم..وخداروشکر مشکلی نبودو همه چی بخیر گذشت

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹