2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
🤪🤪🤪🤪راستش از بس همه جا ویزیت گرونه و سونو و بقیه خرجا زیاد بود، دیگه 26 تومن و 33 تومن هزینه ویز ...

پس یک کم مناسبتره تا ابن سینا.

اولا که ویزیت حتما هست ، چه سونو باشه چه نباشه.

قبلا میشد ۷۰ باهم. دیروز رفتم شد ۸۰ .

یا مثلا عکس رنگی رحم و ....

اگر همه رو با هم جمع کنی یک و نیم هم تقریبا اینا میشه😂

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم از کجا متوجه شدی قلبش نمیزنه  درد یا خونریزی داشتی؟؟؟

گلم فکر بد ممنوع، بعد از مشاهده قلب جنین با ضربان مناسب احتمال سقط فقط 4 درصد میشه، بعد از هفته 10 فقط 1.6 درصد واسه همین سونو قلب خیلی مهمه 

گلم من فیلد زنان نیستم ولی حتما تو pubmed می چرخم بعد اینجا ببینم چیزی دستگیرم میشه  ولی تو سو ...

ممنون عزیزم

خودمم فکر کردم شاید افتاده روی محل اسکار ولی گفتم شاید ربطی نداشته باشه

سه تا سونومو با هم مقایسه کردم اولیش مال یک هفته قبل انتقاله که کامل محل جراحی مشخصه ولی تو سونوهای بعدیم که ساک هست محل زخم دیده نمیشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
😢😢😢😢😢😭😭😭😭خیلی سخته

اره خیلی  

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏

سلام بچه ها کسی جنین اهدایی ک رایگان بخاد اهدا کنه سراغ داره بگه

معجزخدام معلوم نشد چراکاربریمو ترکوندن 😡ﻗﻮﯾﺘﺮﯾﻦ ﺍﺩﻡ ﺩﻧﯿﺎ " ﺩﺧﺘﺮ ﺍﯾﺮﺍنیه" ﮐﻪ ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ دیدن یا شنیدن ﺗﺠﺎﻭﺯ ﻓﺮﺩﻱ ﻭ ﮔﺮﻭﻫﻲ ﻭ ﺍﺳﻴﺪ ﭘﺎﺷﻲ ﻭ ﮔﺸﺖ ﺍﺭﺷﺎﺩ …!! ﻭ ﻣﺰﺍﺣﻤﻬﺎﻯ ﺧﻴﺎﺑﻮﻧﻲ و فشارهای خانوادگی و نامردی ها و هزار جور ترس و وحشت اجتماعی …!! و ﺯﻭﺭ ﮔﻴﺮﻱ …!! و ﻗﺘﻞ…!! ﻭ ﻫﺰﺍﺭ ﺧﻄﺮ ﺩﻳﮕﻪ …!! ﻫﻨﻮﺯﻡ که هنوزه ﺗﻮ ﺍﻳﻦ ﻣﻤﻠﮑﺖ ﺩﺭﺱ ﻣﻴﺨﻮﻧﻪ …!! ﻭﺭﺯﺵ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﻰ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! ﮐﺎﺭ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! دوست میشه …!! ﻋﺎﺷﻖ ﻣﻴﺸﻪ …!! ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! خواهری میکنه…!! دلسوزی میکنه …!! ﻣﺎﺩﺭ ﻣﻴﺸﻪ …!! ﻭ سعی میکنه که با تمام وجودش به فرزندش یاد بده که: * ﺁﺩﻡ !* ﺑﺎﺷﻪ ولی باز هم … هیس دختر ها فریاد نمی زنند… سلامتی همه دخترای دلپاک و با شرف