2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
🔊🔊🔊🔊🔊سلام دوستان عزیز یه سوال دارم خوردن نیمرو مشکلی نداره بعد انتقال جنین؟ انقدر جیزهای عجیب و ...

سلام عزیزم نیمرو خیلی هم عالیه حرف نداره، من حتی بعد + شدن بهم گفتن سه بار در هفته بخور

خوب کاری کردی به زندگی عادی برگشتی، ان شاء الله هم وقتی + شدی لک نبینی و زندگی عادیت ادامه داشته باشه

ممنونم عزیز دلم انشاءلله  ولی انتقال اولم نیست سومین باره  برامون دعا کن عزیزم

انشاالله 

ميدونم خيلي سخته فقط توكل كن به خدا و آرامش داشته باش و به چيزاي خوب فكر كن 💕💕💕

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان بهتری گلی؟ 

آره عزیزم ممنون.

صبح که بیدار شدم هم سرم گیج میرفت اما الان بهترم.نمیدونم چرا اون طوری شدم.صبحی که بیدار شدم شوهرم میگفت دیدی زنده موندی😁😁 چیزیت نبود که

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

زينب جون من هروز دعاي توسل رو ميخونم فقط اعلام نميكنم 

انشاالله همگي حاجت روا بشيم 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم نیمرو خیلی هم عالیه حرف نداره، من حتی بعد + شدن بهم گفتن سه بار در هفته بخور خوب کاری کر ...

ممنون عزیزم دیگه سپردمشون به خدا کاری بیش از دعا ازم بر نمیاد بهم گفته بودن یه جنین تشکیل شده برای انتقال رفتم دو تا بودن خیلی خوشحال شدم خدا بهم لطف کنه برام نگهشون داره

عزیزم ان شاالله شما مشکلی نداری،  ولی کلا این مشکلات رو خیلی سخته گفت علت چیه بیشتر تصادفی ولی ...

زینب جان یعنی این مورد بارداری مول هست؟ در بارداری مول اون توده خوشه انگوری در رحم دیده میشه درسته؟ که در سونوی من نبود

البته یک جایی هم خوندم بارداری پوچ ممکنه بعلت پوچ بودن تخمک ( که چون میکرو بوده غیر ممکنه) 

مشکلات اسپرم

و یا احتمال تزریق دو اسپرم در داخل یک تخمک اتفاق افتاده باشه!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
زینب جان یعنی این مورد بارداری مول هست؟ در بارداری مول اون توده خوشه انگوری در رحم دیده میشه درسته؟ ...

دو تا اسپرم که واقعا بعید می دونم تزریق بشه، بارداری با تخمک پوچ هم یکی از دوستان داشت بتا پایین بود خیلی پایین

دو تا اسپرم که واقعا بعید می دونم تزریق بشه، بارداری با تخمک پوچ هم یکی از دوستان داشت بتا پایین بود ...

اگه اینطور باشه و مشکل از اسپرم باشه که بهتره قید جنینهای فریزمم بزنم احتمال داره اونام مشکل داشته باشند؟ با pgd مشخص میشه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم