2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست

دوستان من علائمم خيلي كم شده فقط يه مقدار احساس گشنگي ميكنم همين آخر ٩ هفته هستم ايرادي نداره؟ خيلي نگرانم كرده 😕

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
منفی شد

عزیزم بازم ۲روز دیگه باید تکرار کنی شاید دیر میره بالا تازه گرفته🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم الهام جون خیلی ناراحت شدم😔😔😔 اما خوشحالم که روحیه مثبت و بالایی داری و باید گاهی وقتا این ش ...

اینوش جون هر بار کل ی بسته مثلا ۴ تا جنین باشه همزمان انتقال میدن یا امکان تقسیم ی بسته وجود داره

سلام دوستان ❤❤❤ من برای سونو ان تی گیجم نمیدونم دقیقا کی ۱۲ هفته هست که برم  یعین روزی که ...

عزیزم چند نفر به من گفتن ۱۲ هفته و ۲تا۳روز بری خوبه🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوستان من علائمم خيلي كم شده فقط يه مقدار احساس گشنگي ميكنم همين آخر ٩ هفته هستم ايرادي نداره؟ خيلي ...

نگرانی نداره عزیزم خدارو شکر کردن داره یه بارداری راحت😊🌷🌷🌷🌷🌷🌷

آره ميتوني ١٢ هفته و ٦ روز بري تا پايان هفته ١٣ ميتوني بري. منم ميخام ١٢ هفته و ٦ روز برم هم سل فري ...

سلام 

نه . نگفت که بیا فقط دارو ها که داد 

گفت ۱۲ هفته برو ان تی 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
بچه ها آز من منفي شد، خيلي دلم شكسته ولي خب خداااااا هسسستتتتتت كمك ميكنه حتما، خودش وعده داده، توكل ...

محیا جون ناراحت نباش عزیزم

منو ببین مثبت شدم ولی حالا تو چه برزخی گیر کردم اصلا نمیفهمم چکاری درسته چکاری غلط؟ هیچکسم نمیدونه بابد سقط کنم یا منتظر بمونم

میگم کاش اصلا از اول منفی میشد و خلاص میشدم تا اینکه تو این دو راهی سقط و صبر گیر بیفتم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
دوستان من علائمم خيلي كم شده فقط يه مقدار احساس گشنگي ميكنم همين آخر ٩ هفته هستم ايرادي نداره؟ خيلي ...

منم همین جورم میگم انگار گشنمه ام نمیشه مثل قبل 

دلیل گرسنگیم قبل ویارم بود الان چون کمتر شده بهتر میتونم غذا  بخورم  فکر کنم به خاطر اونه 

کمرم درد میکنه 

هر روز یه برنامه دارم برا استرسم 😟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سلام  نه . نگفت که بیا فقط دارو ها که داد  گفت ۱۲ هفته برو ان تی

به منم همينو گفت. من خودم ١٢ هفته و ٦ روز ميرم. 

ولي حتما اول برو سونو بعد برو آز چون براي آزمايش سونو رو ميبينه 

منم همین جورم میگم انگار گشنمه ام نمیشه مثل قبل  دلیل گرسنگیم قبل ویارم بود الان چون کمتر شده ...

براي منم گرسنگي كمتر شده ولي قطع نشده كلا علائم ندارم ميترسم ☹️منم هر روز يه برنامه دارم 😕

سلام عزیزان. کسایی که قبل آی وی اف بخاطر ازملیشات ایمنی و انعقادی آ اس آ مصرف کردن چندوقت قبل پانکچر و چه دوزی مصرف کردن؟ من آزمایشات ایمنی و انعقادیم رو نشون چند دکتر دادم گفتن باید آ اس آ و هپارین مصرف کنم. اول مرداد هم میخوام برم تهران پیش دکتر نصر که شنیدم بعذ از پریود سیکل رو شرو میکنن. میخوام از همین الان آ اس آ رو مصرف کنم. کسی میدونه خواهش میکنم راهنماییم کنه

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
ممنونم منم انتقال منفی و سقط داشتم  ان شالله ک هر چ زودتر باردار بشی

مرسی عزیزم..هم چنین 😍😍

شمااین ازمایشها رو ندادی تاحالا؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚