2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
عزیزم..من ب حساب انتقال خودم حساب کردم و 12هفته و4روز رفتم..ک درست هم حساب کرده بودم..ازشروع11هفته ت ...

اها

ممنون عزیزم  

همه اش استرس دارم وقتم بگذره  

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزیزم..من ب حساب انتقال خودم حساب کردم و 12هفته و4روز رفتم..ک درست هم حساب کرده بودم..ازشروع11هفته ت ...

ببخشید به حساب انتقال یا سونو اولی که دکتر سن جنین رو گفت 

من سن جنین رو  هفته دو روز 

هفت هفته یه روز گفت 

پس رو همون برم حساب کنم درسته ؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اها ممنون عزیزم   همه اش استرس دارم وقتم بگذره    

نگران نباش..الان چندهفته ای گلم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
منفی شد.نوشته رنج نرمال 5 به بالا تو برگه ازمایش.برا من 3.5شده.

خدابزرگه انشالله سری دیگه جواب میگیرید

منم جوابم منفی شد

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
ببخشید به حساب انتقال یا سونو اولی که دکتر سن جنین رو گفت  من سن جنین رو  هفته دو روز&nbs ...

اره از همون حساب کن و12هفته وچندروز برو..منم اولین سونو ی روز تفاوت داشت..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
امروز ۹ هفته دورز یکیش  ۹ هفته یه روز هم یکی دیگش🤩🤩

ای جوونم.حواسم.نبود دوقلوداری😍ی روز تفاوت مهم نیست..همون 12هفته و 3تا4روز شدی برو خوبه..

ای جوونم.حواسم.نبود دوقلوداری😍ی روز تفاوت مهم نیست..همون 12هفته و 3تا4روز شدی برو خوبه..

باشه ممنون جواب دادی 

خدا نینیتو سالم بزار بغلت ❤

باشه ممنون جواب دادی  خدا نینیتو سالم بزار بغلت ❤

😙😙

طلايع جوني شما چ مدت خوردين اين ژل رويالو؟؟ يه سوال ديگه هم داشتم ازتون خوب شد پيامتونو ديدم، ...

عزيزم من پارسال مصرف كردم ژل رويالو قبل از پانكچرم و قبل انتقال نخوردم

ولي كلا غذاهاي سردي زياد نميخوردم تو اين يكسال

و كلا مصرف عسلم زياد بود تا قبل انتقال

قبل انتقال هميشه برامون ديازپام ميزدن

یه بار اینکارو امتحان کردم. ولی نتونستم ادامه بدم . آخه خیلی دردناک و حساس شده تو کل بارداری سینه ه ...

من از الان سینه هام دردناکه نمیدونم از داروهاست یا علائم بارداریه

خدا جونم شکرت...
سلام دوستان ❤❤❤ من برای سونو ان تی گیجم نمیدونم دقیقا کی ۱۲ هفته هست که برم  یعین روزی که ...

آره ميتوني ١٢ هفته و ٦ روز بري تا پايان هفته ١٣ ميتوني بري. منم ميخام ١٢ هفته و ٦ روز برم هم سل فري هم سونو ان تي. 

راستي بين سونو قلب و ان تي ديگه سونو نميري؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦