2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خاطر جراحی و التهاب هست، خوب میشه

من به زور وزنمو پایین آوردم واسه همین برام سخته بره بالا خدا کنه گذری باشه ممنون عزیزم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
امروز آرامش  2.تارا 3.پووو 4.آرزو 5.negin 69 6.زینبی بابا 7. رویا 8. لیانا 21 9. 10.m ...

چه ختمی هست اگه لایق باشم اسم منم بنویسید دوستای خوبم من خبر ندارم به اونصورت چی شده ولی امیدوارم که هر کی مشکلی داره حل بشه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
نه عزیزم این چه حرفیه، واقعا دل آدم به درد میاد از غصه دوستامون، جز هم دردی هم کاری نمیشه کرد و حداق ...

زینب جون بنظرت من شنبه برم سونو؟ شنبه ممکنه زود باشه؟

دکتر برنا تو یوسف اباد بهم وقت داد شنبه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
من هفته ۶ رفتم هر روز لکه بینی دارم  گفتم برم مرکز هم دارو بنویسه هم اگه دکتر اجازه بده سونو کن ...

عزیزم شما کجا رفتین واسه کاشت؟ چه دکتری

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
چه ختمی هست اگه لایق باشم اسم منم بنویسید دوستای خوبم من خبر ندارم به اونصورت چی شده ولی امیدوارم که ...

گلم برای بچه های اینجاست کلا، ختم دعای توسل چهل روز، چه روزی دوست داری باشی؟ 

هر روز میشه برای یک نفر بیشتر باشه

سلام به همه دوست جونیای گلم😍من پدربزرگم فوت شده بود۱۴ روز نبودم الان که اومدم ۴۵۷ صفحه عقبم 😓میشه بی زحمت یکی بگه کدوم بچها مثبت شدن بسلامتی چون یادم چندنفر آز داشتن همون روزا ؟

من تو عکس نمی بینم ببین کلمه GSMD رو تو سونو می بینی؟ یعنی سایز ساک

عزیزم نظر شمارو هم ممکنه بدونم

۶ هفته و ۶ روزم بنظرت شنبه برم سونو یا بگذارم یک هفته بگذره؟ تا هفته ۰ند امید هست که جنین دیده بشه؟

دیر نمیشه واسه سقط؟ دیر بشه خطرناکه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم