2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من هر چی اینترت رو میگردم مبینم اکثرا حداقل یه ساعت استراحت کردن پس از انتقال جنین ولی من به ...

عزیزم هاناجون توخارج زندگی میکنه اونابعدانتقال فوری بلندمیشن،خداروشکرالان دخترگلش توبغلشه،درکت میکنم این استرساوفکروخیالاهمیشه برای ماهاهست،نگران نباش،حتی میگف خانمهابادوچرخه میومدن بعدانتقال سواردوچرخه میشدن میرفتن

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
قبل انتقال رفتیم مشهد از امام رضا خواستمش حالام اگه صلاحه برام بمونه نمیدونم امروز مامای مرکز میگفت ...

انشاالله كه امام رضا حافظش باشه ماما كه خدا نيست انشاالله هفته ديگه خنده روي لباته 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من ٢٨ارديبهشت انتقال داده بود  ٢٢خرداد رفتم سونو گفت ساكت ٦ميلي ١٢تير گفت ١١ميلي

یعنی امروز دوباره سونو کردی ؟ ساک بزرگ شده ولی جنین توش نیست؟ کیسه زرده هست؟ اینجا که کلا اندازه ساکم بما نمیگن 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم شما کی انتقال دادی بودی؟ هفته چند سونو کردن و گفتن باید سقط کنی؟ 

تارا جون من روزي كه بيمارستان بهمن بودم يه خانومي اومد از بيمارستان دي كه اونجا بهش گفته بودن قلب تشكيل نشده ختم بارداري با گريه فرداش مياد بيمارستان بهمن كه سونو شكمي ميكنن ميگن همه چي عاليه و ٦هفته و ٦روزته كه الان سه ماهش بود تازه تو اون بيمارستان سونو واژينال كرده بود 

توكلت به خدا باشه انشاالله ني ني سالمه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اومدم سونو قلبش تشکیل نشده  حتی میگه فقط ساک و کیسه زردس و جنینی نمیبینم گفت شنبه برو سونوگرا ...

سلام بعضی دکترها میگن برا تشخیص قلب جنین تا هفته 10 هم فرصت هست انشااله که برا شما هم به همین صورته

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
گلم ازشون بپرس از تو پرونده بهت میگن، که دیگه جای دیگه اذیت نشی

زينب جون اندازه عمق رحم يعني همون اندازه اندومتر ؟

تارا جون فردا تولد حضرت معصومست قسمش بده به بردارش انشاالله هفته ديگه قلب ني ني ديده ميشه توكل كن به ...

الان منم برای همه بچه های تاپیک کلی دعا کردم

کاش بیاییم اسم بنویسم یه لیست بشه هر روز برای یه نفر یه دعا توسل دسته جمعی بخونیم

اومدم سونو قلبش تشکیل نشده  حتی میگه فقط ساک و کیسه زردس و جنینی نمیبینم گفت شنبه برو سونوگرا ...

تارا نگو😓😓

انشاله میری میبینیش......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،