2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
شما هم سرم داشتي بعد مثبت تكرار  كردن برات سرمو؟؟ مگه شما دكتر فروتن نبودي؟؟

اره بودم اما برا نشون دادن ازمایشا رفتم پیش توکلی متخصص اورولوژ تو ابن سینا نه فعلا که نداده فردا برم بهش یاداوری کنم

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها شیاف سیکلوژست اصلا دفترچه ای نیست ازاده و چرا انقدر گرکن به شما میدن تو هر جعبه ۱۵ تا داره و ...

عزیزم.قبلا بیمه ما قبول میکرد درصدیش رو..بسته 15تایی حدود پنجاه و خرده ای میشد..ولی الان کلا ازاد شده وتو شیراز میگن کمیابه و متاسفانه هرکی هر قیمت زورش برسه میده😕

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها شیاف سیکلوژست اصلا دفترچه ای نیست ازاده و چرا انقدر گرکن به شما میدن تو هر جعبه ۱۵ تا داره و ...

الان ديدم تو نسخه هام 20 تاشو داده 106 هزارتومن تقريبا همونه 

گرونه ديگه آرامش جون چه خبره اخه مگه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم انشاءالله ک خوش خبری

انشالله عزیزم 🙏

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
من امروزسیکلوژست گرفتم 30تادونه 180تمن یعنی دونه ای 6 تمن.😐.قبلا هم بیمه درصدیش رو قبول میکرد ارزون ...

خوب بازم داری مگه ن دیگه شیاف باید قطع بشه آمپول پرولوتونو بدن ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم انشاءالله ک خوش خبری

اللهم صلی علی محمد وآل محمد 

برای سلامتی میوه ات عزیزم سلامت باشید

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
منکه امپولو تا 3روزبعد انتقال داشتم..بعدش شد روزی دوتا شیاف تا 3ماه..معمولا بعد 3ماه نیازنیست. ولی م ...

عزیزم وزن جنین چن گرم بودش ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
منکه امپولو تا 3روزبعد انتقال داشتم..بعدش شد روزی دوتا شیاف تا 3ماه..معمولا بعد 3ماه نیازنیست. ولی م ...

هنوز تو سونوی دیروز بازم جفتت پایین بود و بالا نرفته بودش ؟؟

یعنی حتما باید سه تا پریود بگذره؟ نمیشه دومین پریود بعد از پانکچر دوباره بریم برا پانکچر؟☹☹

نشد نداره  دوستم من دوماه قبل دارو ای وی اف شروع کردم و سینافکت با دوز بالا داشتم فولیکولا اصلا رشد نکردن و روز ۶ داروهام قطع شد و سیکل کنسل شد  وبعد پریود   ال دی خوردم الان منتظرپری هستم  دوباره داروی آی وی اف  شروع میشه 

دکتر من گفت یکماه بدنت استراحت کنه بعد وارد سیکل بشی