2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم شما هم دل درد داشتی؟ من شیاف گذاشتم، بعد 45 دقیقه رفتم دستشویی یهو قاطی مواد شیاف رگه های ...

آره عزیزم دل درد و کمر درد شدید داشتم نترس عزیزم مگه دوستموم رویا جون یادت نیست چقدر خونریزی داشت الان هزار ماشاءالله چند وقت دیگه گل پسرش به دنیا میاد استراحت کن من دیگه همسرم و مامانم نمیزارن از جام بلند شم

نه هفته دیگه ۱۸ تیر میرم جینینای من سه روزه هچینگ بودن داروهامم استرادیول و آ اس آ و پروژسترون روزی ی شیاف ی آمپول بود که گفتن ی شیاف دیگه اضافه کنم

من زنگ زدم ازم گروه خونیمو پرسیدن از شما هم پرسیدن؟

خدا جونم شکرت...
سن جنین + 14 روز + روزهای انتقال

یعنی من سن بارداریم ۵هفتست؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره دقیقا داشتم به همین فکر می کردم، فعلا دکترم گفت فقط استراحت اگه تکرار شد آمپول بزنم، یادم رفت بگ ...

نمک برای چی؟من دو ساعت بعد از اینکه شیاف گذاشتم رفتم سرویس دیدم روی پدم خون شفاف هست  بعد اومدم یکم دراز کشیدم پاشدم دیدم دوباره خونریزی دارم از ترسم همونجا دراز کشیدم تا مامانم اومد همون موقع ی شیاف دیگه زدم الان خیلی خوبم از صبح فقط ی بار ی لکه خیلی سیاه دیدم نترس خوب میشی

خدا جونم شکرت...
آره عزیزم دل درد و کمر درد شدید داشتم نترس عزیزم مگه دوستموم رویا جون یادت نیست چقدر خونریزی داشت ال ...

مرسی عزیز دلم، خیلی شرایطمون شبیه هم هست، 

گروه خونی برای این می پرسن که اگر مثلا اُ + باشه مشکلی نیست ولی گروه خونی منفی باید رگام بزنه مادر بعد هر لکه بینی

رویا جون رو نه اون موقع سر نمیزدم ولی یادمه آنا خونریزی شدید داشت رسما، ولی نمی دونم چرا این همه ترسیدم و بدنم واکنش نشون داد، 

خدا حافظ نی نی هامون باشه 

سلام دوستان گلم☺️ من امروز رفتم سونو و خدا رو شکر قلب جوجه ام تشکیل شده بود😍😍😍😍😍😍. البته دکتر ...

سلام خداروشکر عزیزم مبااااارکه 💜💜💜💜💜💜

خداجونم شکرت       
عزیزم به سلامتی، چند تا تخمک داشتی؟؟  منم دقیقا مثل شما بودم، آخرین نفر مرخص شدم باز هم سرم گی ...

مرسي عزيزم. ١٣ تا تخمك داشتم حالا ببينم چندتاش جنبن ميشه، شما با همون باري كه هايپر شدي بعدش باردار شدي؟

تا جاييكه ميدونم فقط گانديه  ولي اونجا بري برات تشكيل پرونده ميدن و جوري هم نيست كه تايم كافي ...

ممنون‌عزیزم، دوباره زنگ زدم برداشت،گفت ۴ شنبه ساعت ۵ بیا، تارا جون دکتر فقط یه روز تو هفته تهرانه؟ این مشکلی تو روند پانکچر و انتقال و زمانبندی درمان بوجود نمی یاره؟

نمک برای چی؟من دو ساعت بعد از اینکه شیاف گذاشتم رفتم سرویس دیدم روی پدم خون شفاف هست  بعد اومدم ...

چون فشارم افتاد و ترسیدم مامانم کف دستم نمک گذاشت 

ان شاالله شما هم زودتر خوب بشی

راستی دکترم بهم گفت اگر باز تکرار شد منتظر 19 تیر نمونم زودتر برم سونو حالا چند روز زودتر نمی دونم

❤️💜💚💙 خانومي شما تو مطب ويزيت ميشي با دكتر عارفي؟ من هفته ديگه اولين ويزيتمه و تا حالا سون ...

طلایع جانم من مطب ویزیت میشم خود دکتر سونو هم میکنن من یکبار آی وی اف ناموفق داشتم که سرم نداشتم و اکویین داشتم ولی چون منفی شد قطع کردم ولی فکر کنم تا هفته ۱۱ اینا باید استفاده کنی. برات بهترینها رو آرزو میکنم عزیزم انشالله نی نی تون خوش قدم و نامدار باشه

مرسی عزیز دلم، خیلی شرایطمون شبیه هم هست،  گروه خونی برای این می پرسن که اگر مثلا اُ + باشه مش ...

زینب جون استرس نداشته باش خدا نگهدارشونهست، عزیزم دکتر مشایخی رو خودت انتخاب کردی؟ به نظرت از بین دکترای رویان بهتره؟

نمک برای چی؟من دو ساعت بعد از اینکه شیاف گذاشتم رفتم سرویس دیدم روی پدم خون شفاف هست  بعد اومدم ...

عزیزم رفتی سونو قلب؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

بچه ها من ،ميدونيد چي نگرانم كرده من ٢٨ارديبهشت انتقال دادم و ٢٢خرداد رفتم سونو گفت ٥هفته هستي و ٦ميلي كيسه جنينته

(فقط كيسه جنينو ديده بود گفت براي چيزاي ديگه زوده)هرجوري حساب ميكنم احساس ميكنم يه هفته كمه يعني بايد ٦هفته ميشدم كه ٥هفته گفته بود،اونه براي فردا استرس دارم