2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684566 پست
ارغوان جان دکتر طرازی خیلی حرفه ایه نگران نباش این همه مثبت داریم با طرازی تو گروه خیالت راحت مامان ...

اول که پیش طرازی رفتم خیلی از. پیگیر بودنش خوشم اومد

مخصوصا اینکه دیدم ماما نداره و همه کارها رو خودش انجام میده

اما بعد انتقال منفیم یکم نگران شدم که نکنه کوتاهی کرده باشه

راستش یکم شک کردم که دکتر خوبی انتخاب کردم یا نه!

عزيزم من كه رويان ميرفتم اتاق داشت براي اين كار و همينطور تخت و سرويس بهداشتي و حمام و هر دو با هم ر ...

خانم گل انشالله زایمان خوبی داشته باشی وبخوشی🌹

لطفا تو اینروزا منم دعا کنید جواب گرفته باشم انشالله🙏

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سه شنبه آز دارم برام دعا کنیداسترس دارم از بی علایمیمم از دیشب هم معده دردگرفتم اخه مگه بارداری ...

بله من👐

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
زینبی تقصیر خودم شد من همیشه شیاف و اندازه ۲بند انگشت میفرستادم داخل امروز ی بند انگشت بیشتر نرفت من ...

عزیزم فقط دراز بکش و اب زیاد بخور کار نکن تو خونه بزار انشاللله قطع شه لکت🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مراسم وداع با چیپس داشتم. خودمو خفه کردم دیگه🤣🤣🤣

خوب کردی😊

عزیزم شما دوقلو باردارید ب سلامتی؟ بتاتون تو رو روز چند انتقال گرفتید و چند بود ؟ علایمتون زیاد بود؟ ...

نه عزیزم مال من یه دونه هستش به سلامتی بتام تو روز ۱۲

۲۱۴ بود عزیزم🌷🌷🌷

عزیزم شما دوقلو باردارید ب سلامتی؟ بتاتون تو رو روز چند انتقال گرفتید و چند بود ؟ علایمتون زیاد بود؟ ...

علایمم نداشتم من فقط یکم درد داشتم و گاهی تیر میکشید🌷

تست بزنم روز هفت انتقالم بنظرتون جواب میده ؟

عزیزم جنین تازه روز ۱۰ به بعد لانه گزینی میکنه بیبی بزاری صد در صد منفیه چون اصلا اتفاقی هنوز نیفتاده عزیزم الکی هم استرس میگیری.خیلی زوده🌷

نترس گلم، مردیم از کنجکاوی (فضولی) 😁😁😁😁😁اگه مامان بودی شیرینی باید بدیا اصلا هم راه فرار نداره

فدات شم مثبت بشه شیرینی هم روی چشم.خخخخخ

ولی من که با میکرو نشدم چطور طبیعی بشم؟؟خواهر شانس سمت ماها نمیاد

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

بچه ها یه سوال عجیب تو رو خدا هر کی میدونه و بلده بگهههه 

امروز انتقال داشتم از غروب با اینکه دراز کشیدم و ورجه وورجه نکرد از واژنم باد میاد 

کسی اینجوری بوده ؟؟؟؟؟