2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

لطفا هر کی سر در میاره میشه بگه 😢😢😢

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم ۸۸۱۹۵۷۵۹ زنگ بزن معمولا واسه تا دو هفته بعد بهت وقت میده اصرار کن بگو عجله دارم زودتر ...

یک دنیا ازت ممنونم امیدوارم که به سلامتی و خوشی نی نی رو بغل کنی عزیزم

گلم تحرک سریع یه ذره کم هست، و موفولوژی کمه باید برای طبیعی 4 درصد بیشتر باشه، دی اف آی هم یه ذره بالاست که با تقویت کردن و خنک نگه داشتن درست میشه، واسه میکرو هم شرایط شما عالیه، حتی برای آی یو آی هم خوبه

پیاده روی، خنک نگه داشتن بیضه ها، مصرف میوه و سبزی زیاد، قرص های تقویتی مثل ولمن کانسپشن، ویتامین سی و ای، کم کردن فست فود و اضافه وزن خیلی خیلی بهتون کمک می کنه، اصلا نگران نباش

اخه زینب جون بی بی زدن که فایده نداره چیزی رو نشون نمیده

حداقل نشون میده یه چی اون تو هست، خدای نکرده چیزی باشه بتا خیلی خیلی زود افت می کنه 

چه می دونم والا این جور خودمو آروم می کنم تا سونو برم

عزیزم متاسفم....  ذخیرت چنده؟ شاید نوع سیکل و داروهات با بدنت سازگار نبوده....

ذخیرم توی آزمایش خون یک و بیست و هفته،ولی دکتر نصر گفت زیر یکه اشتباهه،روش دیگه چجوریه آنا

من از روز بیست و یک سیکل قبل استرادیول خوردم،روز اول پریود پرگوریس روزی دوتا پودر و یه آب،از روز هفت اورگالترون یدونه،تا روز هجده که پانکچر شدم پانزده روز دادروهامو زدم ،روز شانزدهم دو تا آمپول دکاپپتیل و دفی ...زدمم

نوع سیکلمو میتونی بگی چیه

روش دیگه چیه؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
آره امکانش هست، منم وقتی بوسرلین میزدم سرنگمو عوض کردم دیگه کبود نمی شد، ولی کلا انوکسا و هپارین احت ...

اره عزیزم اونسری که سرنگس خوب بود بازم کبود میشد. انوکسا هم قبلا میزدم اصلا کبود نمی شد . نمیدونم چرا بعد پانکچر انوکسا دادن و برا انتقال هپارین!! چه فرقی دارن

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
عزیزم سلام... من قبلا هپارین میزدم الان که تو سیکل انتقالم بعد از زدن هپارین یه کوچولو از بدنم   ...

عزیزم اگه بعد تزریق روش رو‌ با همون پنبه الکلت نگه داری کبود نمیشه، برای منم کبود میشد، ولی الان چون جاش رو با پنبه الکل حدود دو دقیقه نگه میدارم و یه کوچولو فشار میدم کبود نمیشه، و اینکه اگر داروت رو باید خودت تو سرنگ بکشی حتما سرسوزن رو‌عوض کن چون خیلی زود کند میشن، و دیگه اینکه فرو بردن و بیرون کشیدن سر سوزن از بدنت رو‌باید سریع انجام بدی اما تزریق رو آروم، امیدوارم دیگه کبودی نبینی گلم🌸🌸🌸

عزیزم همسرتون نیاز به متخصص اورولوژ داره،ولی وضعیتش خطرناک نیست نگران نشی،دارو باید بخوره،تحرکش یکم کمه،ولی دی ان ای یکم عددش بالاست،اون که بیست و هفته باید زیر پانزده باشه

این خیلی ربط به تغذیه و سبک زندگی داره

اگه سیکار و قلیون میکشه سریع قطع کنه،الکل هم همین طور،ورزش منظم کنه،خوراکی های آنتی اکسیدان دار بخوره،زینک،وبتامین سی ویتامین ای رو حتما بخوره

شلوار تنگ و لباس زیر تنگم نپوشه اصلا

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
گلم تحرک سریع یه ذره کم هست، و موفولوژی کمه باید برای طبیعی 4 درصد بیشتر باشه، دی اف آی هم یه ذره با ...

ممنون گلم ۷ساله باردعر نمیشم ...این ازمایش قبل خوردن دارو بود البته بعد ۷سال چند ماهه پیش رفتیم ابن سینا  دیدیم که دی اف مشکل داره الان ازمایش بعد خوردن دارو میفرستم ببین خوبه هنوز به دکتر نشون ندادم .یبارم ۴ سال پیش میکرو کردم سقط شد که دکترم میگه ممکنه از دی اف ای باشه .خودمم الان دکتر عارفی بهم اسپرین داده .البته نمیخام ایوی اف کنم نمیدونم چرا اسپرین داده 🤔 وقبلن تو کیلینیک امید که ای وی اف کردیم شرایط ازمایش شوهرم یه چیز دیگه بود مثلا اون ۳۳ میلیون ۲۰ بود واون ۹۹۰۰۰۰۰۰  ..۴۰۰۰۰۰۰ بود خودم موندم دیگه باید به کدوم ازمایشگاه اعتماد کنم 😢😢😢😢

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

عزیزم همسرتون نیاز به متخصص اورولوژ داره،ولی وضعیتش خطرناک نیست نگران نشی،دارو باید بخوره،تحرکش یکم ...

ممنون گلم😘 یکی بهم گفت تو سایت ۹۸ درصد اسپرماش مردن دلم ترکید