2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
خداروشکر مبارکت باشه عزیزم الهی که بارداری و زایمان راحتی داشته باشی مشکلتون چی بود؟

ممنون عزیزم...شوهرم اسپرمش از هر لحاظ ضعیف بود

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
آره آنا جون. میگم که،من حتی باهاش همراهی میکنم تا بلکه یه ذره دلش آروم شه. چون من که زن داداشم بوده ...

عزیزم دیگه این حرفو نزن خدا بزرگه، قطعا برای بچه برادرت جبران می کنه، تو موارد مشابه دیدم که میگم

مطمئنم خدا به دلت صافت نگاه می کنه و همبازی برای بچه برادرت می‌فرسته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااای عزیزم مبارکت باشه چقدر خوبه این خبرهای خوب واین روزها میشنوم بسلامتی بیاد بغلت میشه از علائمت ...

ممنون عزیزم....هیچه علائمی ندارم جز اینکه بعضی اوقات یکوچولو زیر دلم تیر میکشید با تکرر ادرار با درد بغل سینه...راستی روز یازدهمم یه لک کم دیدم که امپول اضافه کردم همین...خیلی ناامید بودم...ولی اصلا به علائم نیست عزیزم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
ان شاالله حتما واسه منم دعا کنیا حتما، تقریبا یه هفته با هم فاصله داریم🤗🤗🤗🤗

انشاللله حتما عزیزم اره خدا به همه کمک کنه انشالللله نینی شما هم سالم و صالح باشه به امید خدا🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام بچه ها من دیروز دوباره رفتم سونو، قلب جوجوم ضربان داره خداروشکر❤ دکتر بهم گفت یک ماه دیگه بیا ...

خدارو صدهزار مرتبه شکر 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷برای ما هم دعا کن هفته دیگه بریم ببینیم قلب خوشگلشونو💖

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
تو از اون مامان خوبايي شك نكن  دوستمون زيپ : مامان بايد صبور باشه اين اولين اصل مامان بودنه&nb ...

بزار تارا جان عکسش و و کی باید بری برا سونو قلب؟

مبارکههههههههه عزیزم، واسه ما هم دعا کن تجربه کنیم دو هفته دیگه

ممنون عزیزم انشاءالله وقتی بری ذوق زده میشی

البته صدای قلبو که نمیشه شنید هنوز،دکترسونو گفت یه ماه دیگه رفتی برا غربالگری اون موقع صداشو میشنوی انشاءالله،هیچکس نگفت غربالگری چیه دقیقا😕

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
بچه ها بالاخره بعد نه سال خدا معجزشو بهم داد ومنو لایق مادرشدن دونست...ازم مثبت شد با بتای۷۹۱۰

واییییی عزیزم ۲قلوها گوارای وجودت انشاللله تا اخرش خدا حافظشون باشه 🌷🌷🌷🌷🌷💚💚💚💚💖💖💖💜💜💜💛💛💙💙💙💙💓💓💓🌺🌺🌺🌺

عزیزم زنگ زدم گفت درد پهلو نداری گفتم نه ...اخه عدد بتام یخورده بالاست ..گفت حتما برو متخصص زنان ... ...

گلم نترس اصلا منم زنگ زدم گفت درد پهلو رو ، مگه بتا چند بوده؟ الان چون خودشون دارن تعطیل میشن گفته ولی به نظرم صبر کن همون شنبه برو، اگه هم خیلی ترسیدی بیمارستان نیکان همیشه متخصص زنان داره