2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
از روز شمار من تا روز آزمایش فقط سه تا مونده، 😍😍ولی اون‌اوایل انگار آدم‌انرژی و امیدش بیشتره، 🤪😊 ...

عزیزم دست خدا همراهتون، حس و حال الان شما رو منم هفته پیش داشتم، الهی که خدا معجزه ش رو به شما هم نشون بده، امیدوار باش گلم، بی بی هم نزن

بچه ها بالاخره بعد نه سال خدا معجزشو بهم داد ومنو لایق مادرشدن دونست...ازم مثبت شد با بتای۷۹۱۰

خداروشکر عزیزم

چه بتای تپلی

ماشاء الله

مبارکه مبارکه💖💙💖

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترشحات گاهی دارم ولی بجز اون همیشه احساس خیسی میکنم نه اینکه آبریزش باشه ولی احساس میکنم خیسم مثل وق ...

نیوا جون یه پد بزار.. اگه قسمت جلویی پد خیس شد همون ترشحاتته.. اما اگه قسمت داخلی خیس شد امکانش هست نشت کیسه اب باشه.منم ترشح دارم اتفاقا.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
امیدوارم همینطور باشه که گفتین.فعلا که دلم با حرفاتون امیدوار و آروم شده.یه خانمی هم با من پانکچر دا ...

شنبه تعطیله.فکرکنم یکشنبه جواب بدن بهت.

خیالت راحت باشه..همه چیز رو به راهه...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
آخه دکترم اعتقادی به جنین فرش نداره.میگه از نظر من جنین فریز بهتره تو این مدت هم رحمت از اینهمه هورم ...

گلم اونی که پشت تلفن نشسته از شرایط شما خبر نداره، الان هم خیلی زوده باید 30 ساعت از لقاح بگذره تا جنین ها اولین تقسیم سلولی خودشون رو انجام بدن، مال شما که هنوز 30 ساعت نشده، اینم از روی کتاب جنین شناسی پزشکی لانگمن میگم

پس بشین براشون دعا کن، قرآن بخون، هر چی بلدی که الان وقتشه 

من چسبندگی لوله رحم دارم یکی از لوله هامم بخاطر خارج از رحم برداشتن شما برا چی عزیزم انشالله همخ من ...

ان شالله به زودی زود جواب بگیری

منم اندومتریوز داشتم که لاپاراسکوپی کردم

یه دوره انتقال دادم که منفی شد.

بچه ها ببخشید نمیتونم تک تک ازتون تشکر کنم بابت تبریکاتتون....از خدا میخوام این حال خوبو نصیب تک تک خواهرای منتظر عزیزم تو این تاپیک کنه ومامان بشن...دوستان برام دعاکنید انشاالله قلبشونم تشکیل بشه و من خیالم راحت شه
خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
مبارکههههههههه 😍😍😍😍😍😍😍عزیزم همون رویان زنگ بزن به این شماره که میگم قشنگ راهنماییت می کنه، فک ...

عزیزم زنگ زدم گفت درد پهلو نداری گفتم نه ...اخه عدد بتام یخورده بالاست ..گفت حتما برو متخصص زنان ...الانم در به در دنبال متخصص زنانم 

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
بچه ها بالاخره بعد نه سال خدا معجزشو بهم داد ومنو لایق مادرشدن دونست...ازم مثبت شد با بتای۷۹۱۰

وااای عزیزم مبارکت باشه چقدر خوبه این خبرهای خوب واین روزها میشنوم بسلامتی بیاد بغلت میشه از علائمت بگی عزیزم؟

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇