2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
سلام دوستان منم میخام کسایی دوقلو باردارن اینو بخونن که دچار مشکل من نشن من دوقلو باردار شدم همه جی ...

عزیزم واقعا متاسفم خدا خودش برات جبران کنه.پزشکتون کی بود؟

😍😍خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خنده دار اينه كه هميشه هم زن و شوهر يك قرآن زير بغلشونه! فكر كنم اصلا نميخوننش كلا فقط كاربردش بر سر ...

تارا جون

شما هم سر موعد پریت احساس پری داشتی؟

من امروز 2 بار رفتم چک کردم،احساس کردم پری شدم

شما هم اینطور بودین؟

نه آندومتریوز نبوده .چون تو برگه هم نوشته  آندومتریوز مشاهده نشد آدنومایوز هست

آها ادنومیوز رحمی، والا در مورد این اطلاع زیادی ندارم ولی گویا بافت دیواره رحم هست که در لایه های عضلانی رحم اشتباهی رشد کرده، حالا باز اگر بین دوستان کسی بدونه میاد توضیح میده

خواهش میکن عزیزم شمام انشا.. بهترین و دلخواه ترین نتایج رو بگیری.حتما بیا خبر بده چیکارا کردی.❤

حتما باشه 

فقط اینکه شما شهرزاد انصاری تعریفشو تو نی نی سایت شنیدی؟چون من تو اینترنت خوندم خیلی تعریفی ازش نکرده بودن

اخه زینب جون من ازش پرسیدم اسپرمو فریز میکنید گفت نه سعیمون بر اینه که چون اولین بارتونه فرش باشه.من ...

چی بگم والا شاید می خوان ببینن اسپرم پیدا می شه یا نه، تا حالا انجام داده بودن براتون؟؟ 

مال من که انترال هم نمیرسه به این...🙁تازه با کلی دارو یکی دوتا پیدا میشه😣🙁

از کجا مطمئنی آخه، از دکترت پرسیدی که می گی، اصلا این جور خودت رو اذیت نکن و نا امید، ضمنا فولی آنترال با دارو تولید نمیشه خودشون هر ماه خود بخود تولید میشن

پس الکی استرس نده به خودت عزیزم، باشه

تارا جون شما هم سر موعد پریت احساس پری داشتی؟ من امروز 2 بار رفتم چک کردم،احساس کردم پری شدم شما ...

فرداي روز موعدم چند دقيقه شديدا احساس پريودي كردم و بعدش چك كردم لك قهوه اي ديدم چند ساعتي لك رو داشتم البته خيلي كم بود 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم