2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست

بچه ها این عکس سونو من گفت هم ساک هم جنین و زرده اینا 

شما چیزی میفهمین از سایزش و اینا،بع۱ی بچه ها بلدن میان بگن ببینم🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان ارامش  بيشتر مراقب خودتو ني ني مون باش يك مدت مهموني رفتن و ... رو تعطيل كن دعوت ميكنن ب ...

اره واقعا من عادت ندارم به استراحت ادم اکتیوی هستم خیلی خسته میشم همش دراز باشم.ولی از دیروز همش درازم از ترسم

انشاللله که خدا خودش حافظشون باشه🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نه آندومتریوز نبوده .چون تو برگه هم نوشته  آندومتریوز مشاهده نشد آدنومایوز هست

اندومتریوز یعنی بافت اندومتر در جایی غیر از رحم

آدنومیوز یعنی بافت اندومتر در میومتر رحم

عزیزم من پیورگان داشتم و منوگان اگه اشتباه نکنم. دقیق یادم نیست روزی چندتا، فقط تو مطب که سونو کرد ک ...

کاملا درکت میکنم  کلی تخمک داشتی آخرش اینحوری شده هیچکس جوابگو نیست  متاسفانه

من بسته آخرمو اشتباه کردم رفتم پیش اون،چند باری بهمن متوجه شده بودم بیمارای عارفی ناراحتن و میگن دکتر دیر کرده ،من ماه قبل انتقالم خراش آندومتر با هیسترو داسشم اما عارفی گفت اثرش رفته و برو رو تخت خراش بدم ،وسرم نوشت با سختی تونستم با بیمه بخرم اما نشدد 

الان با ذخیره ۸دهم با دکتر حیدر میخام وارد سیکل بشم ،ایشون خیلی روی تایم حساسه بمن روز پانکچر گفت ۷/۵بهمن باش وقتی رفتم زودتر از من اونجا بود و روز انتقالم همینطور اینجوری ادم خیالش راحت تره تا اینکه نگران دیر اومدن دکتر و آزاد شدن تخمک باشی 

الان دارم ال دی میخورم ۸تا مونده فردا نوبت سونو دارم احتمالا داروهامو تجویز کنه

بچه ها این عکس سونو من گفت هم ساک هم جنین و زرده اینا  شما چیزی میفهمین از سایزش و اینا،بع۱ی ب ...

فكر كنم بايد يك جايي نوشته باشه MI

مال من زده MI كمتر از 0.7

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خانوما من درد کتف وشانه دارم فکر کنم بخاطر لاپاراسکوپیه دکتر فقط مسکن بهم شیاف دیکلوفناک داده بنظرتو ...

بهار جون مبارکه ایشاله تو و سارا جون بعد از لاپرا نینی دار بشید و من دلشاد😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام بچه ها من میخوام برای چهل نفر ایت الکرسی بخونم همین پست و لایک کنید براتون بخونم خدا حاجت دل هم ...

سلام عزیزم . فدات .واسه منم دعا کنین گلم چند روز دیگه میکرو دارم ناامید نشم . ان شاءالله نی نی تو سالم تو بغلت بگیری. منم نیت میکنم ان شاءالله مثبت بشم واسه چهل نفر دیگه چهل تا آیت الکرسی بخونم 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
سلام بچه ها من میخوام برای چهل نفر ایت الکرسی بخونم همین پست و لایک کنید براتون بخونم خدا حاجت دل هم ...

التماس دعا برا منم دعا کن عزیزم🌷🌷🌷🌷🌷خدا انشاللله حافظ نینیت باشه💚

همش فکر میکردم پیش دکتر نصر بودین

حتما با كاربر ديگه اي اشتباه گرفتي عزيزم ايشونم دكتر خوبيه من فقط با پيشنهاد اهداييش خيلي خيلي مشكل داشتم و دارم 

دوستم با ايشون ميكرو كرده الان دوقلو بارداره البته همه چيش اوكي بود سنشم پايينه ولي بعد سه سال خوب طبيعي نشده بود

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام مریم جون چطوری گلم؟ ان شاء الله که به زودی زود باردار میشی عزیزم 💖💖💖

سلام خانم خوشکله....خوبی؟ جای نینیمون رو اماده کردی؟😍

منم خوبم انشاله اینماه مامان بشیم دیگه دغدغه دکتر نداشته باشیم لااقل....دیشب به شوهرم میگم بعد از مرحمت های خدا در حقمون اینماه تمام تلاشمو میکنم انشاله باردار بشم😂😂😂😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،