2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم خیلی خیلی بهت تبریک میگم....  مادر شدنت گوارای وجودت.....  ممنون که دلسوزانه کن ...

خواهش می کنم عزیزم، دعا کن تا آخرش خوب پیش بره آنای گلم😘😘😘😘😘😘

نبودت خیلی حس میشه ولی خوشحالم به خاطر دغدغه های شیرینه، ان شاء الله خدا خانواده و عزیزانت رو نگه داره

منم چون تاپیکت خیلی بهم کمک کرد و ازش معجزه دیدم تا هر جا بتونم و بلد باشم هستم

خدارو شکررررر....  گوارای وجودت.....  انشالله به سلامتی بغلش (ون) کنین....

ممنون آنا جون 😍😍دلتنگتون بودیم ان شاءالله هر جا هستین شاد و سلامت باشید💕

خدا جونم شکرت...
عزیزم انشالله همه چی خوب پیش میره....  والا آنا مشغلش زیاد شده دیگه ماهیتابه شو سپرده به خودتو ...

درک می کنم کامل گلم، منم با این که تا الان نی نی نداشتم ولی تا قبل بارداری خیلی خیلی کارم زمان می برد ازم ولی فعلا خیلی کمش کردم و کاملا فرصت دارم، مطمئنم بعد زایمان دوباره شلوغ می شم ان شاء الله 

عزيزم ديگه فكر نميكنم از رويان شلوغ تر باشه ولي رويان با وجود شلوغي يك نظم خاصي داره .

آره دقیقا، خصوصا روز پانکچر خود کادر اتاق عمل بهمون می گفتن آرامش داشته باشین، این که تخمک هاتون آزاد نشن برای ما مهم تره

تازه الان سامانه شبانه روزی برای سوالات اورژانسی از پزشک درست کردن، کلی تغییرات دادن و خیلی بهتر شده، نمی گم صد در صد عالیه ولی حداقل خیال آدم راحته، خصوصا از جنین شناسی 

خیلی عالیه که، منظورش همون هچینگ هست، که با لیزر یه خراش ریز روی پوسته جنین میندازن، مثل این که به ج ...

آها پس خوبه ، اینم برام عجیب بود. من فکر میکردم  دیواره رحم رو خراش باید بدن. ممنون عزیزم خیلی اینجا رو میخونم حالم بهتر میشه. حالا تا خدا چی بخواد و چی بشه 😊

They tried to bury us, but they didn't know we were seeds.. 🌱
آره خداروشکر دیشب همون دیکلوفناک انداختم دردم آرومتر شد خوابیدم مرسی عزیزم

گلم اگر شیافت رو بتونی سر ساعت استفاده کنی خیلی بهتره، منظورم اینه نذار دردت شروع بشه بعد دارو، یه مدت مرتب شیاف بذار خیلی معجزه می کنه، چون دیکلوفناک هم اثر ضد درد داره هم ضد التهاب

آره تارا جون. مشکل منم همینه دیگه. واسه همین دکتر عارفی که اینهمه ازش تعریف میکنن از چشمم افتاد. تاز ...

نگران نباش چيز زيادي كم نشده از ذخيرت. من قبل و بعد پانكچر آزمايش دادم يعني 3 ماه قبل پانكچر و دو ماه بعد پانكچر كلا يك دهم كم شده بود 

واقعا جواب وجدانشونو چي ميدند؟ اينهمه انرژي و هزينه و اعصاب از بيمار تلف ميشه و ....

من فقط يكبار رفتم ويزيت ايشون و واقعا متاسف شدم يعني اينقدر قحطي دكتره كه از ايشون به عنوان دكتر خوب اسم ميبرند!

من با كلي نگراني رفتم پيشش با سونوگرافي و ام ار آي از فيبرومم چند تا سوال پرسيدم اصلا نگاهمم نكرد سه نفر ديگم داخل اتاق بودن يكي هم دم در بود به اون گفت آمپولتو فلان ساعت بزن ... به اين يكي ميگفت  خوب بس كه وزنت بالاست! آخر سرم بمن گفت فقط عمل باز! همين سه كلمه رو گفتا

در حاليكه بعدش رفتم ويزيت آصفجاه با اون عظمتش اقلا ده دقيقه برام توضيح داد كه چرا در مورد كيس من عمل باز بهتر از لاپرا هست و حتي بدون اينكه من ازش بپرسم در مورد اينكه با وضعيتي كه دارم شانسي براي مادر شدن دارم يا نه صحبت كرد جالب اينكه دو تا سناريو گفت كه اون سناريوي خوش بينانش دقيقا درست از آب دراومد!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
دیروز که دکتر داشت من رو سونو میکرد (من کلا خودم رو موقع سونو بی اختیار سفت میکنم) گفت تا حالا کسی ب ...

نه نترس گلم ولی اگر شل گرفته بودی می شد تشخیص درستی داد، جون تو این سونو با پروب رحم رو به سمت چپ و راست هل میدن و اگر sliding (حرکت آزادانه به طرفین) راحت انجام بشه یعنی چسبندگی نیست ولی اگر به یک طرف یا دو طرف چسبیده باشه نشون میده، مال من کمی به سمت چپ چسبیده با بود