2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💚💚💚💚💚💚💚بچه ها من دیشب پیام دادم به ما ما دکتر که جواب میده همیشه و گفتم و پرسیدم ازش که دستگا ...

عزيزم از روز انتقالت كه حساب كني تقريبا حدود ٣٠ الي ٣٥ روز بعدش ان شا الله با سونوي شكمي قلب ديده ميشه .

سلام.جواب ازمایشم منفی شد خیلی حالم خراب .من مشکلی خودم ندارم نمیدونم چرا نمیشه😔😔

عزيز دلم خيلي ناراحت كننده هست جواب آزمايش منفي ولي ان شا الله خدا خودش كمكت كنه و بتوني دوباره تلاش كني براي مادر شدن .

نه همون که هر دو رو زدی عالیه، مهم اینه کمش نکردی، خیالت جمع جمع👌👌👌👌

خانومی من نگرانتونم😁😁

میدونستین خواب جنین از تو شکم مامانش تنظیم میشه تا وقتی بدنیا میاد؟؟😍😍

اولا تا دیر وقت بیدار نمونید. دوما اینقد گوشی دستتون نباشه

من خودم اگه مامان بشم ترجیح میدم گوشیم خییییلی ازم فاصله داشته باشه که خدای نکرده مشکلی پیش نیاد

من درک میکنم حستون رو. ولی جدا نگرانتون شدم

من از بیکاری میام نی نی سایت. میبینم به همه جواب دادین. ان شالله که ثوابشو میبرین ولی مواظب خودتون باشید عزیزم😘😘

اینارو خواهرانه گفتم امیدوارم ناراحت نشید😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
البته اینم که میگی درسته کاملا، کاش می شد با دکترت صحبت کنی و آرومت کنه، واقعا بار روانی پرسیدن سوال ...

متاسفانه ساکتترین دکتر کلنیک گیر من افتاده، میمیرم تا یه جمله از دهنش بکشم بیرون. به خودش باشه که هیچی نمیگه!اینقد میگم تا افتخار بده یه جمله بگه. نهایتا هم پاسم میده به پرستارش. واقعا اینکه دکتر حرف بزنه و همه چیزو کامل و شفاف توضیح بده،خیلی خوبه و آدمو آروم میکنه.

الانم خودم باید خودمو آروم کنم   تا جمعه که برم پیشش.

آغا اغا نی نی تنبل نیست به خدا، شما جناب مادر حس نمی کنی تمام حرکات اون طفلی رو، تازه جفت هم قدامیه، ...

وای راست میگی.من توقع دارم همه حرکات کوچولوشو بفهمم🤣اصلا از این زاویه‌نگاه‌ نکرده بودم که فقط ضربه های محکمشو متوجه میشم...نه دیگه اصلا قند اینا نمیخورم.قند مصنوعی که نمیخوردم البته.چیزایی مثل خرما اینا میخوردم

مرسی بابت دلداری دادنت گلم

ان شاالله به سلامتی وروجکتو بغل بگیری مهربون.مرسی که به فکر این تاپیکی و جواب همه بچه هارو با صبوری و مهربونی میدی❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
البته اینم که میگی درسته کاملا، کاش می شد با دکترت صحبت کنی و آرومت کنه، واقعا بار روانی پرسیدن سوال ...

البته باید بگم ساکتترین و رک ترین  

فک کن، ما یه سال اقدام کردیمو نشد، دکتر خانوادگیمون معرفیمون کرد به این مرکز، با کلی زحمت شوهرمو راضی کردم که بریم این مرکز و همه آزمایشا و سونوهارو بدیم که ببینیم مشکل چیه، رفتیم همه آزمایشا و سونوهارو انجام دادیم، بعدش واسه اولین بار رفتیم پیش این دکتر که ببینیم جواب آزمایشا،...چی بوده. 

تا نشستیم گفت جواباتون اومده و دیدمشون، سریعترین و راحتترین راه واسه شما اسپرم اهداییه!! 

واای شوهرمو داری  خیلی بد بود، روز ولنتاینم بود   حسابی روزمونو ساخت

💚💚💚💚💚💚💚💚یه سوال مهم دارم لطفا هر کسی میدونه بگه  قرص دوفاستون کسی داشته و دلیلش چی بود ...

عزیزم کارش مثل پروژسترونه نگران نباش و بخور.... 

انشالله شرایطت استیل میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانوما من درد کتف وشانه دارم فکر کنم بخاطر لاپاراسکوپیه دکتر فقط مسکن بهم شیاف دیکلوفناک داده بنظرتو ...

عزیزم برا من مسکن جواب نداد من حتی 4 روز نشسته خوابیدم از درد کتف نفسم بالا نمیومد.... 

عزیزم کیسه آز گرم بذار.... 

یادمه به بار یکی گفت کیسه رو ناحیه جناق سینه میذاشتی دردش همون روز اول تموم میشد.... 

یه امتحان کن من اون زمان نمیدونستم.... 

امتحان نکردم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
البته باید بگم ساکتترین و رک ترین     فک کن، ما یه سال اقدام کردیمو نشد، دکتر خانوادگیمون ...

چه قدرم راحت این حرفو میزنن..... 

انگاری بخوان بگن سر بقالی به بسته پفک بخر.... 

خانومی من نگرانتونم😁😁 میدونستین خواب جنین از تو شکم مامانش تنظیم میشه تا وقتی بدنیا میاد؟؟😍😍 ا ...

عزیزم خدا حافظه.... 

من خودم یه مدته به خاطر بچه ها که اخیرا تایم بیشتری میخوان کمتر میتونم بیام.... 

اما قبلا هر روز میومدم و تمام پستارو میخوندم و شکر خدا، خدا سالم‌ترین بچه هارو بهم داده.... 

من سلامتی و شادی این دو تا وروجکامو مدیون دعای شما دوستان هستم.... 

انشالله قسمت شش ما و بقیه دوستان.... 

سلام.جواب ازمایشم منفی شد خیلی حالم خراب .من مشکلی خودم ندارم نمیدونم چرا نمیشه😔😔

عزیزم متاسفم برا منفیت.... 

انشالله خدا به زودی برات جبران کنه.... 

عزیزم بررسی‌های تکمیلی و انجام دادی؟