2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم مبارکه به سلامتی، ان شاء الله همه مراحل رو به سلامتی با هم طی کنین😍😍😍😍😍😍😍

سلامت باشی عزیژم همچنین برای شما نازنین❤️❤️

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
سلام عزیزم ممنونم مهربون به دعای شما انشالله  انشالله روزی همه منتظرا بله عزیزم دوطرفه بودم ❤ ...

فقط خدا میدونه که اگه خودم باردار میشدم به این اندازه خوشحال نمیشدم. خدا برات حفظشون کنه الهی. براتون آیه الکرسی میخونم. نمیدونی اون موقع چقد غصه ات رو خوردم، مخصوصا اینکه از مدل نوشتنت حدس میزدم خیلی هم صبوری.امیدوارم بارداری شاد و پر از آرامشی داشته باشی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه یه بار انتقال دادم ک نشد . اول پیش دکتر رز اقی میرفتم ایشون گفتن ای وی اف و من برای ای وی اف اومد ...

امیدوارم اینبار خدا دلت رو شاد شاد کنه عزیزم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم مبارکه  جوجه هات عزیزم ...علت خونریزی رو بهتون نگفتن ؟؟ منم دوقلو دارم ولی   لک ...

سلام عزیزم ممنونم همچنین مبارکه شما باشه عزیزم

والا دکتر گفت دوقلویی لک بینی داره و خونریزیهام هم بخاطر آسپرین بود که مصرف میکردم

شما آسپرین داری؟من الان حدود دوهفته ای هست که نمیخورم مامای دکتر بهم گفتن چون. لک بینی دارم تا غربال اول نخورم 

آنوکساپارین هم میزنم که اونم بعد. از دوهفته پنج روز زدم دوباره دیروز لک دیدم و امروز نزدم دوباره فردا میزنم

من روزی سه تا شیاف ۲۰۰ آتروژستان دارم چون به سیکلوژست حساسیت دارویی نشون دادم 

ولی مواقع خونریزی که به ماما میگفتم بهم میگفت همون موقع یه آمپول پروژسترون بزنم اونو که میزدم و. استراحت میکردم قطع میشد

خداروشکر دیگه اتفاق نیوفتاده 

فقط خدا میدونه که اگه خودم باردار میشدم به این اندازه خوشحال نمیشدم. خدا برات حفظشون کنه الهی. براتو ...

قربونت برم عزیزدلمی یادمه چقدر همدردی میکردی عزیزم الهی بزودی برای خودت باشه و من ذوق کنم از شادیت

بله خیلی روزای سختی بود یه کابوووس بزرگ تو زندگیم بود. 

فقط با توکل به خدا تونستم آروم بشم روزای بدی بودن

ولی پر رو هستم دیگه بازم ادامه دادم پشت سرهم 

بعد سه تا پانکچر و پنج تا انتقال بلاخره نتیجه گرفتم

الهی خدا دل همه بنده هاشو شاد کنه 

بنظرم هیچ تلاشی پیش خدا بدون جواب نمیمونه

الهی بزودی. قسمت خودت باشه عزیزم

امیدوارم اینبار خدا دلت رو شاد شاد کنه عزیزم.

ممنون عزیزم همچنین برای شما 

خدا کنه هممون از دست این دوا و درمون برای بچه دار شدن خلاص شیم. فردا دوم سیکلمه باید برم سونو تا ان شالله انتقال بدن این ماه

التماس دعا

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام عزیزم ممنونم همچنین مبارکه شما باشه عزیزم والا دکتر گفت دوقلویی لک بینی داره و خونریزیهام هم ب ...

گلم همش تو فکرت هستم و به یادتم،الان فقط امپول رقیق کننده میزنی؟با امپول لک و خون ندیدی؟

سلام عزیزم ممنونم همچنین مبارکه شما باشه عزیزم والا دکتر گفت دوقلویی لک بینی داره و خونریزیهام هم ب ...

خدا رو شکر   منم یه هفته پیش خونریری زیاد داشتم ک امپول زدم دو تا پروژ زدم و hcg ک دکتر داد بهم قطع شد خدا رو شکر ولی این لک هر روز دارم  الانم روزی دوتا امپول پروژسترون میزنم و اسپیرنمم قطع کردم ولی انوکسا رو هر روز دارم ....فقط از خدا میخوام بهمون کمک کنه جوجه هامون سالم و سلامت بیان بغلمون 

خدا جونم شکرررت  
سلام دوستان بستن لوله ها چه عوارضی داره؟ من به خاطر آندومتریوز یه دکتری بهم گفت باید لوله های رحم ...

عزیزم پیش کدوم دکتر رفتی؟مشکل لوله هات چیه؟منم بخاطر اندو لوله هام هیدرو شد و برداشتن هنوز ۶ماه هم نگذشته ولی عوارضی برام نداشته تا بعد شو نمیدونم شما هم اگه قصد بارداری داری و مشکلت مثل من باشه باید برش داری ولی حتما پیش ی دکتر متخصص در زمینه اندو برو

خدا جونم شکرت...
گفتم عزیزم که زیاد اطلاعی ندارم🙄🙄 واسه ما که بیوپسی کردیم چیزی نگفتن رعایت کنه .فقط تا روز عمل همو ...

ای جااااااان خوب الان اطلاع داری دیگه، بعدا کسی پرسید می دونی

ان شاالله که کلی جنین تپل داشته باشی 😍😍😍

مرسی واقعا.من میخواستم شروع کنم به یخ گذاشتن.با یه بار مشکلی پیش نمیاد؟

نه بابا ما کلی انجام دادیم که این مشکل پیش اومد، تازه ممکنه برای همه پیش میاد ولی خوب احتیاط کنی بهتره

چون بعدش به دکتر همسرم گفتم چی کار کردیم، گفت خنک نگه دارین نه منجمد