2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه ها من مثل پریودی رفتم دستشویی خونریزی کردم کسی اینجوری بوده چیگار کنم ،؟؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بچه ها من مثل پریودی رفتم دستشویی خونریزی کردم کسی اینجوری بوده چیگار کنم ،؟؟

نترس عزیزم ارامش خودتو حفظ کن..ندیدی چند روز پیش پوو هم همینجوری شد و هیچ مشکلی پیش نیومد...با دکترت تماس بگیرببین چی میگه..باید پروژسترون اضاف کتی حتما

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان یادتونه گفتم روز 11 پریم قراره این ماه جنین فریز انتقال بدم لکه بینی داشتم دیروز که روز1 ...

عزيزم ١٢كه خوبه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من رفتم بیمارستان بهمن به سختی روز انتقال از دهنشون حرف کشیدم. نه تعداد میگفتن نه کارت جنین نه فیلم ...

عزيزم بيمارستان بهمن بعد ٤روز كه زنگ زدم گفتن بيا كارتت رو بگير ولي پشت تلفن نه روز پانكچر هم به من گفتن چند تخمك داري

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آمپولای من گونال اف و لووِریس هستن الان، که گفته عصر باید تزریق شن بین ۴ تا ۷. گفتن هم رو رون میتون ...

اخه من شنيدم  روي شكم تاثيرش بيشتره  

عزيزم بيمارستان بهمن بعد ٤روز كه زنگ زدم گفتن بيا كارتت رو بگير ولي پشت تلفن نه روز پانكچر هم به من ...

تعداد تخمک رو روز پانکچر به منم گفتن البته انقد به هم پاس دادن تا یکیشون گفت. اما همسرم چند روز بعد پانکچر رفت بیمارستان فقط بهش گفتن جنین تشکیل شده، پرسید چندتا گفتن تشکیل شده دیگه برو!!! نه کارتی نه چیزی. شاید اگه همون روز فهمیده بودم که فقط یه دونه جنین دارم، روز انتقال یهو انقد دلم خالی نمیشد

حتی چندبار پرسیدم کیفیت تخمک بد بوده یا اسپرم، که حواسم باشه برای سری بعد، گفتن پیش میاد و یه سری جواب سربالا. آخرم نفهمیدم مشکل چی بود

هرچند دیگه گذشته مهم نیست، اینبار باید حواسم باشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
تعداد تخمک رو روز پانکچر به منم گفتن البته انقد به هم پاس دادن تا یکیشون گفت. اما همسرم چند روز بعد ...

اره قبول دارم حرفاتو من روز عمل چون گريه كرده بودم و استرس خيلي زياد داشتم تا بهوش اومدم بهم گفتن كه ديدي الكي گريه ميكردي 

بعد چند روز زنگ زدم گفتن تلفني نميشه بايد بياي اينجا بعد رفتم كه ٤٠٠تومن اضافه براي فريز باز گرفتن و كارت رو دادن كه تعداد و گريد روش نوشته شده بود ولي كلا چون خيلي شلوغه خوب نميتونن رسيدگي كنن 

عزیزم خیلی متاسفم اما بهت توصیه میکنم اینبار خیلی دقیق تر پیش بری.من در جریال روند درمانت نیستم اما ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییت بار دومم بود دیگه جنین فریز ندارم خدا میدونه دوباره کی بتونم شروع کنم

ممنون عزیزم بابت راهنماییت بار دومم بود دیگه جنین فریز ندارم خدا میدونه دوباره کی بتونم شروع کنم

عزيزم خيلي ناراحت شدم توكلت به خدا باشه 

براي بار دوم آزمايش ايمني داده بودي؟

مرسی عزیزم. منم تو یه گروه دیدم واسه همین اینجا گذاشتم. تحقیقی راجع بهش نکردم به جز همون موردی که تو ...

البته همون ۸۵ درصد خیلی خوبه ..تازه  انتقالم با بیهوشی بود اینقد دادیم.. پانکچرمم ۱۶۰ تومن دادیم. و برعکس خصوصی ها واسه فریز هیچی نمیگیرند.

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
البته همون ۸۵ درصد خیلی خوبه ..تازه  انتقالم با بیهوشی بود اینقد دادیم.. پانکچرمم ۱۶۰ تومن دادی ...

الان نی نی داری عزیزم؟ بعد از اول شریعتی بودی یا قبلش پیش دکتر مطب رفتی؟ طرح 85 درصدی رو هم شنیده بودم برداشتن. هنوزم هست؟ البته اونم فکر کنم واسه سن زیر 40 ساله

اره قبول دارم حرفاتو من روز عمل چون گريه كرده بودم و استرس خيلي زياد داشتم تا بهوش اومدم بهم گفتن كه ...

آره لیانا جان. از بس اتاق عمل شلوغه که منو دوساعت دیرتر پانکچر کردن تخمک های خوبم آزاد شده بودن

الان نی نی داری عزیزم؟ بعد از اول شریعتی بودی یا قبلش پیش دکتر مطب رفتی؟ طرح 85 درصدی رو هم شنیده بو ...

نه یه بار انتقال دادم ک نشد . اول پیش دکتر رز اقی میرفتم ایشون گفتن ای وی اف و من برای ای وی اف اومدم دولتی چون خودشون خصوصی بودن بخاطر هزینه هاش اومدم.

بله زیر ۴۰ سال و فرزند اول باشه شامل طرح میشه. تا دو ماه پیش که طرح بود البته نمیدونم انتقال دومم شامل طرح میشم یا نه 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
عزیزم ماهی کوچولو، چقد برات خوشحال شدم. انشاالله به سلامتی و خوشی به دنیا بیان. شما بودی حاملگی خارج ...

سلام عزیزم ممنونم مهربون به دعای شما انشالله 

انشالله روزی همه منتظرا

بله عزیزم دوطرفه بودم ❤️❤️

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس