2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
نگران نباش گلی، حرکت نوع A، کمه ولی بقیه آیتم ها عالیه با تقویت کردن درست میشه، فقط این آزمایش رو تو ...

آره مرکز ناباروری یزد ولی بهمون گفتن مورفولوژیش وجهش وتعدادش زیادخوب نیس حتی به شوهرم پیشنهادجراحی دادن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم من 45 سالمه AMH يا همون ذخيرم قبل پانكچر 2.4 بود بعد پانكچر آزمايش دادم فقط يك دهم كم شده بود& ...

مبارک باشه بارداریتون

انشالله به سلامتی عزیزممممم  

ماشالله اوضاع هورمونیتون خوبه. رمز موفقیتون به ما هم بگین  

عزيزم من 45 سالمه AMH يا همون ذخيرم قبل پانكچر 2.4 بود بعد پانكچر آزمايش دادم فقط يك دهم كم شده بود& ...

من ۴۱ سالمه. راستش من از پررویی نگران سنم خیلی نیستم. اما شمارو دیدم خیلی خوشحال شدم.چون از لحاظ سنی به هم خیلی نزدیکیم.متاسفانه من هر دو لوله ام بسته هست

فقط تارا جون برای کیفیت تخمک کار خاصی کردین؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام دوستان یادتونه گفتم روز 11 پریم قراره این ماه جنین فریز انتقال بدم لکه بینی داشتم دیروز که روز13 پری بود رفتم دکتر گفت ضخامت اندومترم خوب نیست 12 بود حالا استرادیولا شده روزی 8 میلی قراره جمعه برم بیبینم اندومترم رشد کرده یانه کسی بوده شرایط من رو داشته باشه واندومترش خوب شده بلشه فعلا معلوم نیست سیکلم کنسل بشه یانه از ته دل ازتون خواهش میکنم برام دعا کنید

مبارک باشه بارداریتون انشالله به سلامتی عزیزممممم     ماشالله اوضاع هورمونیتون خوبه. رمز ...

ممنون عزيزم انشالله قسمت شما بشه

هر روز پياده روي كنيد روزي 45 دقيقه تا يكساعت. باشگاه و ... اصلا جاي پياده روي رو نميگيره اصولا خودتونو عادت بدين يكسري از مسيرها رو پياده بريد 

فست فود و نوشابه كلا مواد غذايي فراروي شده و بسته بندي شده حتي الامكان نخوريد من معمولا غذاي بيرونم نميخورم حتي غذاي اداره رو مگه اينكه مجبور بشم اونم در حد خيلي كم چند قاشق ميخورم چون پر از روغن و نمك ... است

شش ماه در سال حتما زينك پلاس و كيوتن پلاس بخوريد واسه پوست مو ناخن و جوانسازي سلولها عاليه  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
مامانايي كه هفتتون از ما جلوتره  بعد سونوي قلب چه مراحلي هست؟ از لحاظ سونو و آزمايشها....

بعد از سونوی قلب چکابای اولیه بارداری هست ک دیگه از هفته 8و9ب بعد معمولا انجام.میشه ازمایش خون.هست ک کلی همه چی چک.میشه..بعدشم ک دیگه میره تا12هفتگی واسه غربالگری 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من ۴۱ سالمه. راستش من از پررویی نگران سنم خیلی نیستم. اما شمارو دیدم خیلی خوشحال شدم.چون از لحاظ سنی ...

عزيزم منو شما سني نداريم اين سن در كشورهاي پيشرفته در رنج جواني محسوب ميشه البته بخاطر سبك زندگيشون.  

پست قبليم توضيح دادم كلا سبك زندگيتونو يك مقدار عوض كنيد حالا نه فقط بخاطر باردار شدن بيشتر بخاطر سلامتي خودتون پياده روي رو جز برنامه هر روزتون قرار بدين و مواد غذايي مضر رو حذف كنيد 

واسه تقويت تخمك دكترم بمن دوماه اوبوست داد و خودم طبق روال ده سال اخير كيوتن پلاس و زينك پلاس رو ميخوردم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ممنون عزيزم انشالله قسمت شما بشه هر روز پياده روي كنيد روزي 45 دقيقه تا يكساعت. باشگاه و ... اصلا ج ...

خیلی ممنون عزیزم

ممنون از دعای قشنگتون

خدای نی نی گلتون حفظ کنه براتون  

سلام دوستان یادتونه گفتم روز 11 پریم قراره این ماه جنین فریز انتقال بدم لکه بینی داشتم دیروز که روز1 ...

12ک خوب بوده ضخامت حتما..سه خطی نبوده..نگران نباش هنوز وقت هست واسه ضخامت...انشاءالله ک خوب پیش میره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

من خیلی امیدوار بودم نتیجه بگیرم چون 10 کیلو از وزنم رو کم کردم و پیاده. رویم کردم حالا نمیدونم این مشکل ضخامت اندومتر از کجا درومد کاش دوستایی که این تجربه رو داشتن راهنماییم کنن