عزیزم بخشیدن شعار نیست
بخشیدن یه دل بزرگ میخواد که بتونی از سر تقصیرشون بگذری و خودت رو نجات بدی ارامش درونی فقط با گذشت و فراموشی بدست میاد
من ممکن تند و تیز نصحیت کنم اما بدون هیچ فرقی با خواهرم نداری همینطور که با شما صحبت میکنم با عزیزانم هم به همین شکل برخورد میکنم.
اول اینکه هیچ کدوم از ما جای شما نیستیم که ببینیم چی به سر تو و زندگیت افتاده که دل خون گریه میکنی
آدم وقتی میخواد قضاوت کنه باید از احوالات دو طرف دعوا خبر داشته باشه پس نمیشه همینطوری بدون اطلاع بگیم عجب ادم های فلانی هستن ، خوب قطع رابطه کن یا چه و چه...
ولی نصحیتی که میتونم بهت بکنم بدون اینکه از درد دلت چیزی بدونم اینه که اول با همسرت صحبت کن و با هر روشی که بلدی راضی شون کن تا تمام تصمیم های زندگی تون رو خودتون بگیرید (از بزرگترها اگر صلاح دونستید مشاوره بگیرید اما در انتها خودتون با شرایط فعلی تون تصمیم آخر رو بگیرید)
دوم اینکه تو زندگی تون رو پای خودتون بایستید و سعی کنید کارهاتون رو خودتون بدون کمک انجام بدید
تو کار هیچ کس دخالت نکنید و اجازه دخالت هم ندید با این جمله که زندگی هر کسی به خودش مربوطه اگه نظر من رو بخوان حتما در توانم بهشون کمک میکنم ، زندگی ما هم مثل بقیه به خودمون مربوطه و کمک و نظری بخوایم حتما ازتون راهنمایی میگییرم
خیلی مودبانه.
همه اینا وقتی اتفاق میافته که تصمیم بگیری گذشته رو فراموش کنی اما نکته مهمش اینجاست که ازش درس بگیری و نزاری دوباره تکرار بشه اینه شرط درست زندگی کردن
همه اشتباه میکنن باید بخشید ولی درس گرفت
و همسرت هم تو تصمیمات جدیدت پایه باشه
غصه نخور خدا بخواد بچه بده میده بخواد بگیره هم ده تا بچه داشته باشی میگیره
تصمیم اشتباه خودتون بوده که اجازه دخالت دادید و به دردسر افتادید
اگه قبول کنی خودتون اشتباه کردید و از اشتباه تون درس بگیرید خیلی جلو میافتی تا بخوای اتفاق های پیش آمده رو گردن کسی بندازی
نمیگم اونا تو مشکل پیش آمده دخیل نبودن ، نه...
میگم اونا دور از جون نادان شما چرا تصمیم نادرست گرفتی ، پس اینجا مقصر اصلی خودتون هستید اونا هم تو شریک جرم.
امیدوارم به زودی حال دلت خوب بشه
بگذر بزار روحت آروم بشه😘