2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047210 بازدید | 684581 پست
مباركه مامان زينب مطمئن بودم مثبتي  اگه دوست داشتي بگو كه بار چندمت بود؟ جنينات چند روزه و چند ...

تارا جون سونو ندادی ببینم چند تا جوجه بودن 🤩

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانماببخشیدکسی راه حلی واسه گرم کردن شکم و رحم داره ؟اخه روی شکمم خیییلی سرده میترسم رحمم سردباشه و ...

عزیزم شکم و پهلو کمرتو با روغن سیاه دونه ماساژ بده بای چیزی ببند بخاب تا صبح...سیاه دونه وعسل هر روز صبح ناشتا و قبل خواب ی قاشق بخور...گرمیجات زیاد بخور..موقع ظرف شستن پیشبند ببند

سلام دوستان عزیزم، امروز خدا منت گذاشت سرم و دعای ما رو مستجاب کرد، در کمال نا امیدی و ناباوری بتای ...

عززززززیزززم مبارکت باشه مامان شدنت ...انشالللله ک بارداری  خوبی رو داشته باشی ..      

خدا جونم شکرررت  
     عززززززیزززم مبارکت باشه مامان شدنت ...انشالللله ک بارداری  خوبی رو د ...

عزیزم شما روزی چند تا استرادیول میخورید 

بعد تا هفته چتد گفته بخورید ؟؟؟

تارا جون سونو ندادی ببینم چند تا جوجه بودن 🤩

عزيزم ديروز رفتم سونو نوشتم اينجا يكدونه است 6 ميليمتره ني ني ولي هنوز قلبش نميزد مركز گفتن زوده واسه قلب چون 5 هفته و دو روزته. گفتن هفته ديگه بيا واسه قلبش 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام دوستان عزیزم، امروز خدا منت گذاشت سرم و دعای ما رو مستجاب کرد، در کمال نا امیدی و ناباوری بتای ...

وای عزیز دلم از صمیم قلبم برات خوشحال شدم مبارک باشه. این بهترین اتفاق توی زندگی تک تک ماهایی که اینجا هستیم هستش. امیدوارم که لطف خدا تا همیشه شامل حال خودت و خانوادت باشه 

الهی هزار بار شکر ، مبارکت باشه مهربانو جان ، با دل خوش و سلامتی نی نی ات رو بغل کنی 

عزيزم ديروز رفتم سونو نوشتم اينجا يكدونه است 6 ميليمتره ني ني ولي هنوز قلبش نميزد مكز گفاتن زوده واس ...

اها ندیدم پستت رو 

انشاالله خیره عزیزم ❤

ممنون عزیزم،سیاه دونه رو خام باعسل مخلوط کنم بخورم؟

اره اسیابش کن با عسل مخلوط کن بریز توشیشه در بسته هر روز بخور...باعسل ک قاطی بشه مشکلی نداره و سم تولید،نمیکنه و حتی تا دوسال هم میشه نگه داشت من از دکتر طب سنتی پرسیدم