2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047215 بازدید | 684581 پست

سلام خانوما خوبید من امروز روز 11 ام که دارم امپول سوپر فکت میزنم... خیلی حالم بده . همش دلم میخواد گریه کنم احساس میکنم افسرده شده همش دلم گرفته...کسی هست مثل من بوده باشه؟؟؟😞😞😢

خسته ام ... میشه دعا کنین برای حال دلم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این خیلی بده استرس شلوغی دکتر به شما منتقل شده ولی به نظر میاد درست داده داروها رو، باز هم بپرس از خ ...

ممنون عزیزم خدا نی نیتو سالم برسونه بغلت برام همیشه دعا کن

الهی مرا  آن ده که آن به 
زينب جون اگه من مثلا ١١سيكل ضخامتم خوب باشه اون موبع انتقال ميدن ؟بعد اون فوليكولي كه هر ماه توليد م ...

گلم معمولا چند روز بعد از اوکی شدن ضخامت انتقال میدن و قبلش پروژسترون باید دریافت کنی، حالا اگر سیکل نچرال باشه فقط فولیکول هست و آزاد میشه، اگر نچرال نباشه که اصلا فولی در کار نیست 

خانم های باردار من گاهی بدنم یخ می کنه خصوصا بعد حموم الان رفتم زیر پتو، لرز دارم کسی بوده این جوری ...

استرس نداشته باش عزیزم.توکل کن بخدا.انشالله نی نیت سالم میاد تو بغلت

سلام خانوما خوبید من امروز روز 11 ام که دارم امپول سوپر فکت میزنم... خیلی حالم بده . همش دلم میخواد ...

آخ آخ منم هاپو شده بودم، گاهی گریه می کردم، 27 روز زدم اون آمپولو، چند روز بعد قطع کردنش حال روحیم عادی شد

بماند که شوهرم آزو ... خودمم با همون شرایط دوبار حاملگی بدون قلب داشتم و متاسفانه هر دو هم کورتاژ&nb ...

عزيزم تو مركزي كه من ميرم يه خانومي بود چند سال پيش كورتاژ شده بود بعد دكتر گفته بود به خاطر كورتاژ چسبندگي شديد پيدا كردي دكتر خودتون در مورد چسبندگي چيزي نگفت ؟شايد به خاطر همين گفته رحم اجاره اي 

ولي توكلت به خدا باشه انشاالله خدا خنده رو بياره روي لبات 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷