2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
عزیزم منم رحمم تک شاخ بود، از اول ميدونستم یه لوله دارم، دکتر گفت اون یکی لولت تکامل پیدا نکرده و به ...

قدرت خدا 😍😍😍

مرسی عزیزم بابت توضیحاتت...

این دوستمون خیلی ناراحت بود ...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سارا جان واقعا خوب نیست؟ من دوبار خوردم تا الان☹️ یه بار یه هفته بعد انتقال بود که از معده درد بیدار ...

حالا یکی دوبار که اشکال نداره عزیزم

منظور من مصرف مداومش بود

ببخشید نگرانت کردم 😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@نفسی835      

عزیزم نشد ریپلایت کنم.

مرسی☘

آرررره🤗 هم ذوق داره هم استرس😊😋

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
اره عزیزم کلا چیزی داخل معده نمیمونه 🤕 همون پنیرم رو دیگه نمیتونم بخورم😣

اخ اخ ☹

یه کوچولو هم تحمل کنی رفع میشه عزیزم..خیلی سخته.میدونم..😣

سعی کن چیزای مقوی رو بخوری عزیزم مثل مغز ها...تو خودتم کوچولو و نازک بودی قبل بارداری 😍😄 سعی کن زوری هم شده بخوری.بالاخره یه چی اون ته مه ها میمونه واسه خودت دیگه...

آره فکرکنم همون یک هفته بعد برم بهتره چهارشنبه برم بازم زود بنظرمیاد،همون دوشنبه هفته بعد برم

عزیزم نگران نباش اصلا،من که توی ۶ هفته و ۶ روز تازه سونو واژینالم دادم و قلب نداشت بعد از دو هفته که هفته ۸ بودم رفتم قلبش میزد خدا رو شکر،انشاالله شما هم بزار دو هفته دیگه تا اون موقع حتما قلب نازش میزنه

فعلا جواب پاتولوژی نیومده..تو گزارش عمل نوشته چسبندگی لوله و تخمدان ها به جدارشکم.چسبندگی همون اندوم ...

نه اصلا ربطی به آندومتریوز نداره، نگران نباش، اگه اندو بود، مثلا مینوشت آندومتریوز با گرید فلان، واسه تو فقط لوله چسبیده بوده به شکمت که جدای کرده و برده نزدیک رحم و تخمدانت

یه وقتایی آدم اینجوری میشه مخصوصا ماها که اینهمه هورمونامون بالا پایین میشن. من که همسرم هم یه وقتا ...

سلام لی لا جون،خوبی؟ یکی دو سال پیش بیشتر سر میزدی به اینجا! منم به عنوان خواننده در جریان درمانت بودم،الان چه کارا میکنی؟ برنامه خودت چطوری پیش میره عزیز؟

دوباره دارم گریه میکنم به شوهرم گفتم هیچ جا ازم دفاع نمیکنی من زنم دیروز که دکتر گفت لولمو بسته چرا ...

فکرنکن به این چیزها دیگه..منم چهارشنبه عمل کردم.مادرم میگفت کمرم درد میکنه.منم بهش نگفتم بیاد همراهم باشه تو عمل.خودم ساعت ۶ رفتم با همسرم بستری شدم.همسرم رفت سرکارش.ساعت سه اومد پیشم دوباره.اومد بدتر اذیتم کرد.یا تختو بهم میزدو بالاپایین میکرد یا زور میکرد ابمیوه بخورم یا تا خابم میگرفت انگولکم میکرد بیدارم میکرد .مثل یه بچه کوچولو.فقط از دستش حرص خوردم اونجا...😑حالا جالبه مامانم هم که کمرش درد میکردتا دیروز ازش خبری نبود.دیروز زنگ زده بود داشت از مزونهایی که رفته واسه خرید لباس مجلسی واسه عروسی داداشم تعریف میکرد 😑 امروزم زنگ زده بود بیا بریم مزون سفارش بدیم لباسامونو 😐 منو مامانم ۱۸ سال اختلاف سنی داریم 😀

نه اصلا ربطی به آندومتریوز نداره، نگران نباش، اگه اندو بود، مثلا مینوشت آندومتریوز با گرید فلان، واس ...

واقعا؟

خوب خداروشکر..مرسی 😍😍

سلام دوستان عزیزم، امروز خدا منت گذاشت سرم و دعای ما رو مستجاب کرد، در کمال نا امیدی و ناباوری بتای ...

ای جووونم مبارک عزیزم ایشالا سالم بغلش بگیری😍😍😍😍

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤