2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
چک کردم باهاشون، همینه. شروع پریودمم با اینکه ظهر بود،گفت از وقتی شدید بشه حسابه، که اسه من عصرش شد ...

عزیزم شما ایران نیستی؟ خارج از ایران داری میکرو می کنی؟ چون منم ایران نیستم یه سری اطلاعات می خواستم

پس برای من خیلی کمه که اینجوری

مگه نمی گی روز هشتم قاعدگیته؟پس کم نیستن نگران نباش تا روز پانکچر حتما زیاد میشن تو همین گروه خیلی از خانما بهشون گفتن فولیا کمن ولی روز پانکچر مشخص شده که یه عالمه تخمک داشتن

😍😍خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس برای من خیلی کمه که اینجوری

عزیزم من روز سیرده دو تا دوازده و سیزده دارم،مهم کیفیته،بخواد بگیره همون یکی بسمونه مثبت فکر کن،خیره ایشالا

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
مگه نمی گی روز هشتم قاعدگیته؟پس کم نیستن نگران نباش تا روز پانکچر حتما زیاد میشن تو همین گروه خیلی ا ...

به من گفت تعدادش بد نیست. بهم دوتا اچ ام جی و یه گونال دیگه داد با دوتا ستروتاید

به من گفت تعدادش بد نیست. بهم دوتا اچ ام جی و یه گونال دیگه داد با دوتا ستروتاید

اصلا تعداد مهم نیست مهم کیفیته انشاءالله جنینای خوبی برات تشکیل میشن و به حق همین اذان همین دفعه انتقال میدی و مثبت میشی

😍😍خدایا شکرت

سلام دوستان عزیزم، امروز خدا منت گذاشت سرم و دعای ما رو مستجاب کرد، در کمال نا امیدی و ناباوری بتای منم مثبت شد

خیلی ممنونم از دعاهای خیر و نفس های گرمتون، اصلا باورم نمیشه الان این منم که دارم این کلمات رو می نویسم

خیلی دوستتون دارم عزیزانم برای تک تک اعضای اینجا دعا کردم که از این انتظار طاقت فرسا رها بشن هر چه زودتر و خدا بهشون فرزندان سالم و صالح و خوش روزی بده

سلام دوستان عزیزم، امروز خدا منت گذاشت سرم و دعای ما رو مستجاب کرد، در کمال نا امیدی و ناباوری بتای ...

مبارکه عزیزم ان شالله بارداری خوبی پیش رو داشته باشی🙏🏻🌹😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام دوستان عزیزم، امروز خدا منت گذاشت سرم و دعای ما رو مستجاب کرد، در کمال نا امیدی و ناباوری بتای ...

وااای تبریک می گم عزیزم خدا رو هزار مرتبه شکر😍😍😍😍😍

مطمین بودم مثبت میشی❤️ چرا اینقد دیر اومدی از صبح صد دفعه اینجا رو بالا پایین کردم😄

مبارکت باشه عزیزم. انشاءالله دوران بارداری خوبی داشته باشی❤️❤️❤️

خوش خبر باشی عزیزم، تبریک میگم، مارو هم تو این حال خوبت دعا کن 🙏😍